Russell Brand máris exneje kiköpött másával randizgat
2012. február 09. 11:26
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline |
most itt mindenki katy-t sajnálja és zooey-t hibáztatja, hát én nem így gondolom. Én inkább Zooey-t sajnálom, mert szerintem ezerszer jobbat érdemel, mint Russel, aki sosem bír majd megállapodni egy nő mellett. És Katy tudta, hogy kihez megy hozzá. Russel a megcsalásairól és csajozási szokásairól volt közismert, úgyhogy erre lehetett azért számítani. Amúgy annyira utálom, hogy Zooey-t mindig katyhoz hasonlítgatják. Tényleg van benne valami, de szerintem sokkal szebb mint Katy, és attól is szebbnek tűnik a szememben, hogy ő nem olyan erőltetett, mint katy.
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2012. február 09. 11:29
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
ez van..ha nekik külön jó akkor úgy legyen
2012. február 09. 11:39
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline |
Hát nekik jó, akkor egészségükre....
2012. február 09. 11:56
Lottinhavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.22. Hozzászólás: 109 Csatolások: 3 Azonosító: 167741 offline |
Ez a pasi nem semmi... ha Katyt nem zavarja, akkor csinálja csak ahogy neki tetszik, Egyetértek SugarGirllel, hogy nem Zooey tehet róla. Ő is áldozat xD
2012. február 09. 14:27
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Zooey erről nem tehet..Russell..hát a Katy-típusú nők jönnek be neki
2012. február 09. 16:16
love_lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 163379 offline |
hát ez russel nem valami jó pasi...nem tudom miért olyan nagy "nőcsábász"...na mind1...elég lúúúzer ez az ember..://...zooey pedig gyönyörű, csakmint katy!!!
2012. február 09. 16:44
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline |
Hú, állítólag sms-eznek! Na ettől aztán egyből el is hiszem, hogy járnak. Esetleg ha lenne kettejükről egy közös fotó, mondjuk amin fogják egymás kezét vagy csókolóznak, akkor el is hinném. De egyenlőre szerintem semmi valóságalapja a pletykának.
2012. február 09. 16:50
Russel teljesen elásta magát előttem. Engem az sem érdekelne innentől,ha Rebecca Black-el randizna.
Zooey-t nem ismerem, de képek alapján Katy egyértelműen szebb. Katy meg jöjjön helyre.
Zooey-t nem ismerem, de képek alapján Katy egyértelműen szebb. Katy meg jöjjön helyre.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.