Adele büszke telt alakjára
2012. február 11. 18:22
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
én szeretem Adele-t, mert nagyon jó hangja van és a dalai is nagyon jók.
2012. február 11. 19:08
igaza van...én szeretem azt h duci és zavarna ha lefogyna...
2012. február 11. 19:55
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Annak ellenére, hogy mennyi támadás éri, ez nagyon pozitív hozzáállás. Ezért is lehet ennyire tisztelni Adele-t. Jó lenne, ha minden molettebb hölgy így gondolkodna magáról. Akkor talán nem lennének anorexiás/bulémiás nők. Adele egy inspiráló személyiség ebből a szempontból is. És nem mellesleg úgy gyönyörű, ahogy van.
2012. február 12. 03:30
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Teljesen igaza van. Kit érdekel, hogy milyen? Adele így jó és kész. Az a baj az emberekkel, hogy sokan a kinézetet nézik és nem a tehetséget.
2012. február 13. 01:08
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
Mindegy hogy milyen valakinek az alkata, ha énekesnő az illető, akkor a hangja a fontos! Egyetértek! Tiszteletreméltó amit Adele elért, mert tény hogy korábban igenis lenézték a kicsit teltebb sztárokat, akik a siker reményében végül holtsoványra fogytak... de Adele kitart!
2012. május 29. 17:17
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
azér én nem lennék olyan büszke de ha lefogyna nem ismerném fel XD mindegy igyis ugyis utálom :'d
2012. június 24. 13:29
adele nekem a példaképem.vannak nála milliószor nagyobb seggű csajok.és? engem is mindenki piszkál,és te b,bubble gum ,te biztos csak egy kocka gyerek vagy
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: