Kellan Lutz nem játszhat az Éhezők viadalában
2012. február 10. 17:48
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline |
én sem engedném...nem azért, mert nem szeretem Kellant, mert szeretem, csak azért mert ez a film olyan nagyszabásúnak ígérkezik, mint az Alkonyat széria, és szerintem nem kéne, hogy egy Alkonyatos fiú egy "rivális" filmben játsszon!De ez az én véleményem!
2012. február 10. 17:52
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Pedig akkor talán még meg is néztem volna...
2012. február 10. 17:58
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Na jó, az az igazság, hogy a hírekben 2 szereplő nevét lehetett olvasni,hogy rá szeretett volna jelentkezni: Finnick és Gale.
Finnick karaktere: "Magas és izmos, bőre aranyszínű, haja bronzbarna, szeme sötétzöld. [...] Nem vitatom, hogy Finnick valószínűleg az egyik legdögösebb, legérzékibb fickó a bolygón. [...] A Stylistja biztos úgy volt vele, hogy annál jobb, minél többet lát Finnickből a közönség."
"A Negyedik Körzetben a halászat a fő iparág. Finnick egész életét hajókon töltötte. A háromágú szigony, mintha a karjának halálos meghosszabbítása lett volna."Ez nem kiköpött Kellan.
ToTo drága, habár imádom ezt a drágaságot, sose fosztanám meg attól, hogy más is csodálja.
Azért ötletnek nem rossz.
u.i.: Alkonyaton kívül szerepelt más filmben is. Legutóbb a "nagyszabású" Halhatatlanok filmben játszotta Poszeidont. Az meg,hogy egyesek nem követik figyelemmel a munkásságát, az nem jelenti azt, hogy nem dolgozik.
Finnick karaktere: "Magas és izmos, bőre aranyszínű, haja bronzbarna, szeme sötétzöld. [...] Nem vitatom, hogy Finnick valószínűleg az egyik legdögösebb, legérzékibb fickó a bolygón. [...] A Stylistja biztos úgy volt vele, hogy annál jobb, minél többet lát Finnickből a közönség."
"A Negyedik Körzetben a halászat a fő iparág. Finnick egész életét hajókon töltötte. A háromágú szigony, mintha a karjának halálos meghosszabbítása lett volna."Ez nem kiköpött Kellan.
ToTo drága, habár imádom ezt a drágaságot, sose fosztanám meg attól, hogy más is csodálja.
Azért ötletnek nem rossz.
u.i.: Alkonyaton kívül szerepelt más filmben is. Legutóbb a "nagyszabású" Halhatatlanok filmben játszotta Poszeidont. Az meg,hogy egyesek nem követik figyelemmel a munkásságát, az nem jelenti azt, hogy nem dolgozik.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. február 10. 20:15
Ancsi11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131108 offline |
Szerintem amúgy sem kapta volna meg a szerepet mivel Gale és Finnick is máshogy van leírva a könyvben,max egy izmos békeőr lehetett volna
Amúgy meg szerintem is hülyeség,hogy csak azért nem akarják,hogy szerepelhessen benne,mert az Alkonyatba is játszik,hiszen SEMMI hasonlóság sincsen a két film/könyv között
Amúgy meg szerintem is hülyeség,hogy csak azért nem akarják,hogy szerepelhessen benne,mert az Alkonyatba is játszik,hiszen SEMMI hasonlóság sincsen a két film/könyv között
2012. február 10. 21:18
Hülyeség, hogy csak ezért nem játszhat a filmben.. . Ennyi erővel Pattinsont nem kellett volna kiválasztani Edward Cullen szerepére, mert játszott a Harry Potterben... Mellesleg én Kellant sem Gale-ként sem Finnickként nem tudnám elképzelni.
2012. február 10. 21:46
Én örülök neki, hogy nem játszhat benne. Nem azért, mert Kellan rossz színész, de ha benne játszana, az csak tovább erősítené ezt a táborosodást ("Team Gale" vs "Team Peeta"). Az embereknek észre kéne venni, hogy ez nem a Tvájlájt, és nem kéne ezt a remek könyvsorozatot ugyanolyan lebutított dolgokkal, mint a "tím ez" vagy "tím azzal" címkézni.
2012. február 11. 00:14
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline |
Ő lett volna Finnick? De hát egyáltalán ezt hogy gondolják? Finnicket írja le a leg fantasztikusabb külselyű férfinek. Kellan Lutz már eleve nem való erre a szerepre.Finnick egész más. Egy világ dőlt volna bennem össze ha ő lett volna az egyik kedvenc szereplőm.
2012. február 11. 08:56
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Gale-t pont olyannak képzeltem el, mint Liam, úgy hogy nem örültem volna, ha Kellan kapja a szerepet, és őszintén nem is Finnick-kaliberű a srác... Hiába jó színész meg minden.
2012. február 11. 10:32
Jobb,hogy nem Kellan kapta a szerepet!
Én jobban örülök annak,hogy Liam kapta meg!
Én jobban örülök annak,hogy Liam kapta meg!
2012. február 11. 12:50
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline |
Egyetértek Kit-tus96 o.O
2012. február 11. 17:50
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 821 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline |
ez igazságtalanság. szemétség. felháborító
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.