Ma házasodott össze Csenge és Peti
2012. február 10. 21:43
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
sok boldogságot nekik
összeillenek
2012. február 10. 22:25
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
" Fotó : RTL KLUB " ez igen érdekes xD
De a lényeg. Nekem már a műsor idején se volt túlságosan szimpatikus ez a Csenge. Eleinte látszott rajtuk, hogy tényleg szeretik egymást, de ahogy közeledett a vég, én azt vettem Csengén észre, hogy már csak kényszerből van együtt Petivel. Legalábbis időnként, amikor hozzáért vagy valami kiolvasható volt a szeméből. Nem tudom, lehet rosszul láttam, de szerintem nem lesz tartós ez a házasság. Ráadásul, gondoljunk bele.. normál esetben nem kapkodja el senki se a házasságot, ők viszont pár hónap után rögtön.. jó létezik lehet szerelem első látásra, de én szerintem ez nem az. Persze, ne legyen igazam!
De a lényeg. Nekem már a műsor idején se volt túlságosan szimpatikus ez a Csenge. Eleinte látszott rajtuk, hogy tényleg szeretik egymást, de ahogy közeledett a vég, én azt vettem Csengén észre, hogy már csak kényszerből van együtt Petivel. Legalábbis időnként, amikor hozzáért vagy valami kiolvasható volt a szeméből. Nem tudom, lehet rosszul láttam, de szerintem nem lesz tartós ez a házasság. Ráadásul, gondoljunk bele.. normál esetben nem kapkodja el senki se a házasságot, ők viszont pár hónap után rögtön.. jó létezik lehet szerelem első látásra, de én szerintem ez nem az. Persze, ne legyen igazam!
2012. február 11. 07:53
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
gratula . sok boldogságot. már ameddig.....
2012. február 11. 09:14
|
|
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline
|
Yuuppy..Gratula neekki
2012. február 11. 09:14
|
|
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline
|
sok boldogsagottt
2012. február 11. 09:41
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
SOK BOLDOGSÁGOT NEKIK!!! <3
2012. február 11. 10:27
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Sok boldogságot nekik!!!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: