Selena Gomez imádja a Valentin-napot
2012. február 13. 20:26
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
Én nem szoktam ünnepelni a Valentin-napot, de ez ari volt tőle. Azon gondolkodtam, idén kéne tartanom egy anti Valentin-napot
2012. február 13. 20:29
|
|
dorina_1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 168037 offline
|
jajj már ittis.. mi lenne ha nem mindenhol az menne hogy valentinnap valentinnap.. nekem ez a nap olyan mint az összes többi... uncsi,átlagos sulis nap..ennyi..
2012. február 13. 21:03
|
|
love_lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 163379 offline
|
ez aranyos...egyébként a valentin napnak nem csak a szerelmesekről kéne szólnia...hanem arról hogy a szeretteinkkel töltsük...és nem csak a csajod, vagy a pasid szeret. ott van apud, anyud, tesóid és a barátaid. szerintem az igazi barátok tényleg szeretik egymást. (L)
2012. február 13. 21:35
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Szerintem ez az egész Valentin-nap túlértékelt. Már rég csak a pénzről szól, a hatalmas plüssmacikról, óriási virágcsokrokról és a tömérdek csokiról.
Ha megünnepelném nekem a legvonzóbb Valentin-nap az lenne ha a fiúmmal leülnénk a kanapéra egy romantikus vígjátékot megnézni gyertyákkal és pattogatott kukoricával, vagy a barátnő(i)mmel pizsibulizni. Számomra taszító a sok rózsaszín lufi. Hülyeség ez a felhajtás.
Ha megünnepelném nekem a legvonzóbb Valentin-nap az lenne ha a fiúmmal leülnénk a kanapéra egy romantikus vígjátékot megnézni gyertyákkal és pattogatott kukoricával, vagy a barátnő(i)mmel pizsibulizni. Számomra taszító a sok rózsaszín lufi. Hülyeség ez a felhajtás.
2012. február 13. 21:37
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Ez aranyos volt tőle, de a Valentin nap télleg a pénzről szól!...
2012. február 13. 21:41
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Egyesek tényleg túllihegik ezt az egész Valentin-napot :/ Nem a rózsaszín csecsebecsékről kéne szólnia hanem tényleg az aktuális szerelemről. Azért Selena aranyos a képen...
2012. február 13. 21:58
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Aranyos, hogy így gondol a rajongóira. De engem már a holnapi napra gondolva is kiráz a hideg...
2012. február 13. 23:50
|
|
cucika▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.25. Hozzászólás: 1108 Csatolások: 55 Azonosító: 151711 offline
|
Idézet (tcsajsziv @ 2012.02.13. 22:00)
pink_bunny énis így gondolom 
Én mindig szerettem a valentín napot,
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: