Neil Patrick Harris őszintén vall kapcsolatáról
2012. február 13. 19:48
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline |
Elnézést de homofób megszólalásokat nem kérünk. Mindenkinek joga van a boldogsághoz és ha ezt ők saját nemükben találják meg akkor ez a helyes út.
Bár azt én kicsit furcsállom hogy üzletként tekint a kapcsolatukra, mert szerintem pont hogy ezt nem kéne tennie de ha nekik ez így megfelel akkor ki vagyok én hogy rosszat szóljak?
Viszont az utolsó rész az nagyon tetszett, aranyos és igaz volt
Bár azt én kicsit furcsállom hogy üzletként tekint a kapcsolatukra, mert szerintem pont hogy ezt nem kéne tennie de ha nekik ez így megfelel akkor ki vagyok én hogy rosszat szóljak?
Viszont az utolsó rész az nagyon tetszett, aranyos és igaz volt
2012. február 13. 19:53
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline |
aranyosak szeretem NPH-t
2012. február 13. 19:57
Szerintem aranyosak!!(én nem ítélem el ezért őket, bár őszintén nem is tudtam, hogy meleg) Legyenek boldogak!! Az utolsó rész az nagyon tetszett!!!
2012. február 13. 19:59
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline |
Nem ekll elítélni azokat az embereket, csak azért mert melegek...-.-' : )
2012. február 13. 21:05
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline |
Idézet (tya04 @ 2012.02.13. 20:57)
Ennyi, Kriszem.
Köszönöm :3
Egyébként, most anélkül hogy egoista lennék kijelenthetem hogy igazam van.
Ja és emberek, elnézést hogy ilyen kötekedő vagyok de könyörgöm a cikkel kapcsolatban is írjunk már!
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2012. február 13. 21:24
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Aranyos. Gondolom a legtöbb embernek kicsit idegennek tűnik a dolog, nekem is, de korántsem annyira, mint ahogy a melegek be vannak állítva. Teljesen mellettük állok, úgy gondolom, hogy nem véletlenül lettek "teremtve" a melegek(vallástól elltekintve). Mindenkinek joga van boldognak lenni, és a legunorítobb dolog elítélni valakit a szexuális beállítottsága miatt, főleg ha olyan visszafogottak, mint Neil-ék. Mindenkiben lehetne keresett "hibákat" találni. Az meg, hogy nem természetes, egyátalán nem baj. Akkor is örökbe tudnak fogadni egy babát és mindent megadni neki ami fontos.
2012. február 13. 22:36
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline |
Rekahhh; abszolút egyetértek a soraiddal, ezért nem állok neki leírni ugyanazt, amit te is, de a véleményem megegyezik a tiédnek minden betűjével.
Team Delena: eh.... megmutatkozik az értelem. Hogyhogy "ez"? "Ez" alatt egy érző, emberi lény lapul, és mint ilyen, megilleti az "ő" rámutató szó. Azt hiszem a két szavas felkiáltásoddal tökéletesen tükrözted a melegekhez fűződő, visszamaradott viszonyodat. :/
Team Delena: eh.... megmutatkozik az értelem. Hogyhogy "ez"? "Ez" alatt egy érző, emberi lény lapul, és mint ilyen, megilleti az "ő" rámutató szó. Azt hiszem a két szavas felkiáltásoddal tökéletesen tükrözted a melegekhez fűződő, visszamaradott viszonyodat. :/
2012. február 13. 23:21
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline |
annyira imádom őket.
erre csak azt tudom mondani, hogy
"A Szerelemben Nincsenek Nemek, Csak Igenek."
erre csak azt tudom mondani, hogy
"A Szerelemben Nincsenek Nemek, Csak Igenek."
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.