A pop koronázatlan királynőjét és Britney Spearst hozták össze újabban, miszerint közös munkálatokba fognak a közeljövőben, ám Madonna tagadta a pletykákat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Madonna: „Nem duettezem Britney-vel”
2012. február 15. 15:47
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
2012. február 15. 16:01
Tash20 van benne valami, de én nem is nagyon bánom ezt!!
2012. február 15. 16:06
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Oké, sokat tett le az asztalra, de Britney is. Nem tudom melyikük a jobb, csak azt, hogy Madonna kezd kimenni a "divatból", és ha még ilyen bunkó is, akkor nem tudom ezek után ki fogja szeretni...
2012. február 15. 16:09
Lehet, hogy el van szállva magától, de én azt mondom ő el is lehet. Bár sok embernek lehet nem szimpatikus - köztük nekem sem annyira - , de mégiscsak ő a pop királynője! Madonna egy kicsit többet tett le az asztalra, mint Britney.
2012. február 15. 16:23
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Elég nagyképű
pedig Britney sokkal jobb <3
pedig Britney sokkal jobb <3
2012. február 15. 16:25
Miért lett volna bunkó? Ő csak elmondta azt őszintén és egyenesen, hogy Britney-vel nem akar duettezni, és, ha figyelmesen elolvastátok volna a cikket, akkor tudnátok, hogy Spears ilyet nem is akart, csak az egyik rajongói oldala és a retardált rajongók kezdték el terjeszteni. Ebben nincsen semmi bunkóság, csak őszinteség.
2012. február 15. 17:16
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
De nagy képű Madonna!!! Csak úgy meg mondom,hogy Britney sokkal jobb mint Madonna!!
2012. február 15. 17:42
Nekem egy kicsit úgy tűnik, hogy Madonna eléggé el van esve magától. Britney-vel igenis jó dal kerekedne ki belőle. Bár az tény, hogy nem feltétlen egy stílust követnek, és Britney számítógépes vinnyogása nem nagyon passzolna a Madonnáéhoz.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.