Katy Perry az amerikai X Factorban?
2012. február 16. 11:40
"Vak vezetne világtalant" - egyébként közhely lenne, hogy olyan kritizálna, aki abszolute képtelen élőben (legalább) átlagosan elénekelni a stúdiókban felturbózott dalait.
2012. február 16. 11:51
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline |
Könyörgök, ha valakinek meg kell ítélnie az énekesek előadását, akkor olyan ítélje, aki TUD IS ÉNEKELNI! Ennyi erővel bárkit beültethetnének oda zsűritagnak!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 16. 15:16
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline |
Olyan jó,hogy egyesek itt azzal vannak elfoglalva, hogy énekel élőben ...még jó hogy nem ugyanugy mint a stúdióban , hiszen ki énekel ugyanúgy ?? és élőben sem rossz különben meg , az vesse rá az első követ aki jobban tud énekelni nála, vagy legalább annyit letett az asztalra,mind Katy
2012. február 16. 16:51
Idézet (Edeee... @ 2012.02.16. 15:16)
Olyan jó,hogy egyesek itt azzal vannak elfoglalva, hogy énekel élőben ...még jó hogy nem ugyanugy mint a stúdióban , hiszen ki énekel ugyanúgy ?? és élőben sem rossz különben meg , az vesse rá az első követ aki jobban tud énekelni nála, vagy legalább annyit letett az asztalra,mind Katy
Sok szeretettel ajánlom neked! Tényleg nem olyan, mint az eredeti? Ő tud énekelni, és nem playback. Most komolyan, hozzá képest hol van Katy Perry? Sehol.
2012. február 16. 17:34
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline |
Holly Keller
Kár ezen vitatkozni , különben meg Adelet is szeretem ... És nemcsak a han a lényeg , hanem hogy eladható legyen ...és attól , hogy te itt leszolod, attól még nem változik a tény, hogy hány millioan veszik meg a zenéjét ...különben emgha tényleg 0 hangja lenne , akkor enm lenne a világ egyik legjobban fizetett énekesnője... és egyépként enmhinném , hogy neked jobb nahgod lenne...erről ennyit
Kár ezen vitatkozni , különben meg Adelet is szeretem ... És nemcsak a han a lényeg , hanem hogy eladható legyen ...és attól , hogy te itt leszolod, attól még nem változik a tény, hogy hány millioan veszik meg a zenéjét ...különben emgha tényleg 0 hangja lenne , akkor enm lenne a világ egyik legjobban fizetett énekesnője... és egyépként enmhinném , hogy neked jobb nahgod lenne...erről ennyit
2012. február 16. 23:31
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Szerintem jó választás lenne.
2012. február 16. 23:44
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Idézet (ophely88 @ 2012.02.15. 17:12)
Nicole-nak sem volt több hangja
Naaa, ezt azért cáfolnám. Bár nem vagyok oda érte, de mi tagadás a nőnek van hangja!
http://www.youtube.com/watch?v=TjR7qsLBPsE
http://www.youtube.com/watch?v=iQvU9MCUr0Q
Egyébként pedig Katy Perry? Most komolyan? Annyira nem értem, hogy miért sztárolják őt ennyire. Annyira egy tucatelőadó, hangja sincsen sok szegénynek. Nem értem, hogy hogy lehet egy olyan embert kiválasztani aki énekesnő, de nem tud énekelni...Manapság miért nagy szó az, meg különlegesség, ha valakinek nem kell feljavítani a hangját a stúdióban, mert élőben is megállja a helyét?!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. február 17. 13:27
Norah
...Nos nemis tudom, Talán a 64 millio eladott dalát,mega 11 millio eladotta albumát... megegy rakás dijat azt! ... Szánalmasnak tartom amugy , hogy itten épp oylan emberek pocskondiázzák , akiknem még ennyi hangja sincs , és 10 darab lemezt nehezen adnának el ,enmhogy 10 milliot ... Irigységböl támadják ,mert népszerü,és vele foglalkoznak...ez van elkell fogadnotok
...Nos nemis tudom, Talán a 64 millio eladott dalát,mega 11 millio eladotta albumát... megegy rakás dijat azt! ... Szánalmasnak tartom amugy , hogy itten épp oylan emberek pocskondiázzák , akiknem még ennyi hangja sincs , és 10 darab lemezt nehezen adnának el ,enmhogy 10 milliot ... Irigységböl támadják ,mert népszerü,és vele foglalkoznak...ez van elkell fogadnotok
2012. március 07. 18:33
Katy-t nem nagyon tudom elképzelni X Factorban. bírom, de énekesnőnek elég kis átlagos.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.