Hányadik gyermekként születtél?
2012. február 16. 14:31
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
én középső vagyok és ez tényleg igaz
2012. február 16. 14:43
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
én vagyok a középső, "töltelék" gyerek, de egyáltalán nem igazak rám a fent leírtak.
2012. február 16. 14:52
Nagyon jó cikk,a leírtak többsége valószínűleg valós tény,én azonban eltérek úgylátszik az átlagtól.2 testvérem van,középső gyerek vagyok,a fent leírtak közül viszont szinte semmi nem igaz rám.Nem vagyok lázadó,nagyon is kötődöm a családomhoz és én meg a sport?áh,dehogyxD.Talán a talpraesettség lehet úgy valós rám nézve,és habár kitartó vagyok azt nem tudom hogy kitartóbb-e a testvéreimnél.
2012. február 16. 14:55
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Én legkisebb testvér vagyok de pont az ellentéte vagyok a leírtaknak
2012. február 16. 14:59
Hát nekem van egy ikertesóm aki fiú és ő az idősebb, kár h nem lett beleírva h mi a helyzet az ikreknél.
2012. február 16. 15:00
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline |
Rám és a testvéreimre az összes igaz, úgyhogy úgy éreztem muszáj megírnom ezt a cikket.
Bátyám az ész a családban, és kicsit tényleg megfelelés kényszeres, és ő legszorongósabb is.
Én vagyok a középső, és rám is maximálisan igaz. Én vagyok a fekete bárány, sosem csinálom azt amit mondanak, és a családhoz is én kötődöm legkevésbé. A legtalpraesettebb és határozottabb is én vagyok, és tényleg mindig célhoz viszem az elképzeléseimet.
Öcsémre is ráillik minden. Ő leghumorosabb, a leglazább, szereti tenni az agyát, és gyakran túlozza el a valóságot. Neki van a legnagyobb szüksége a szeretetre (igaz, hogy ő is kapja, meg a legtöbb figyelmet is), és sok barátja van. Valamint utál felelősséget vállalni.
Többen írtátok, hogy nem igaz rátok. Tényleg sajnálom, nem én találtam ki ezeket, csak ránk annyira igaz volt, hogy egyszerűen nem akartam elhinni, úgyhogy gondoltam hátha másoknál is bejön. Azért látom, hogy nem vagyok egyedül, és másokra is igazak lettek, aminek örülök
Bátyám az ész a családban, és kicsit tényleg megfelelés kényszeres, és ő legszorongósabb is.
Én vagyok a középső, és rám is maximálisan igaz. Én vagyok a fekete bárány, sosem csinálom azt amit mondanak, és a családhoz is én kötődöm legkevésbé. A legtalpraesettebb és határozottabb is én vagyok, és tényleg mindig célhoz viszem az elképzeléseimet.
Öcsémre is ráillik minden. Ő leghumorosabb, a leglazább, szereti tenni az agyát, és gyakran túlozza el a valóságot. Neki van a legnagyobb szüksége a szeretetre (igaz, hogy ő is kapja, meg a legtöbb figyelmet is), és sok barátja van. Valamint utál felelősséget vállalni.
Többen írtátok, hogy nem igaz rátok. Tényleg sajnálom, nem én találtam ki ezeket, csak ránk annyira igaz volt, hogy egyszerűen nem akartam elhinni, úgyhogy gondoltam hátha másoknál is bejön. Azért látom, hogy nem vagyok egyedül, és másokra is igazak lettek, aminek örülök
2 felhasználónak tetszik:
rachella,
Black Hearth2
2012. február 16. 15:08
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline |
Nagyon jó cikk lett, meglepődtem, mennyire igazak rám és a testvéreimre!
Középső vagyok, a lázadás, telpraesettség maximálisan igaz! Kitartó is vagyok, de csak abban, amit igazán akarok. Családhoz való kötődés...bizonyos szempontokból én vagyok, aki a legjobban kötődik, másfelől nézve legkevésbé. Viszont nem én vagyok a legengedetlenebb, hanem nálunk egyértelműen a legkisebb.
Középső vagyok, a lázadás, telpraesettség maximálisan igaz! Kitartó is vagyok, de csak abban, amit igazán akarok. Családhoz való kötődés...bizonyos szempontokból én vagyok, aki a legjobban kötődik, másfelől nézve legkevésbé. Viszont nem én vagyok a legengedetlenebb, hanem nálunk egyértelműen a legkisebb.
2012. február 16. 15:46
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline |
Én vagyok a legidősebb és teljessen igaz amikor megszüetett tesóm dühöngtem örjöngtem h nem mindenki rámfigyel és h mostmár ő is kap mindenől ajándékok meg minden + megkell vele osztanom mindent és ez a mai napig így van és egyre jobban erősödik :/ sorry nem tudom miért van.......... és az is tény h én okossabb vagyok nálla nem kérkedésből de ő most elsős és én már suli előtt tudtam olvasni ő meg még most sem nagyon.......
a mai napi nem birom elviselni még ha viccből is de azt mondják h ő a szebb meg cukibb meg ilyenek és akora hisztit tudok csapni pedig nem is vagyok hisztis
Mindig az az érzésem h vle kivételeznek meg h ő mindent megkaphat és jobban szeretik...
Ezzel csak azt akartam modani h ez nem tudom miért de ez TÖKÉLETESSEN IGAZ!!!!!!!!
a mai napi nem birom elviselni még ha viccből is de azt mondják h ő a szebb meg cukibb meg ilyenek és akora hisztit tudok csapni pedig nem is vagyok hisztis
Mindig az az érzésem h vle kivételeznek meg h ő mindent megkaphat és jobban szeretik...
Ezzel csak azt akartam modani h ez nem tudom miért de ez TÖKÉLETESSEN IGAZ!!!!!!!!
2012. február 16. 15:56
Háát mi ketten vagyunk és én lettem a második szülött
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.