Hányadik gyermekként születtél?
2012. február 16. 17:48
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Hát én inkább egyke vagyok mivel a két idősebb tesóm már kb 3 éves korom óta nem lakik velünk, szóval igazak rám mind az egyke mind a legkisebb testvér jellemzői
2012. február 16. 17:59
jó cikk, én kisebb testvérnek számítok, bár én nem szeretek dicsekedni, se a középpontban lenni
2012. február 16. 18:15
Ez nem igaz mert nekem van 2 nővérem és ez egyikünkre sem igaz de azért nagyon jó cikk
2012. február 16. 18:25
Énis elsőszülött vagyok.Bár azért nem teljesen igaz rám,azért jó cikk lett.
2012. február 16. 18:52
Remek cikk, gratula SugarGirl!
Elsőszülött vagyok én is, magamra ismertem a leírásból. Húgomra pedig igaz a "legkisebb".
Elsőszülött vagyok én is, magamra ismertem a leírásból. Húgomra pedig igaz a "legkisebb".
2012. február 16. 18:57
érdekes ez a cikk... tetszik... első szülött vagyok...
2012. február 16. 18:59
A legkisebb vagyok, és a "szeret a középpontban lenni" kívűl minden igaz, főleg hogy könnyebben vállalok kockázatot és a laza életfelfogás...
2012. február 16. 19:01
MuserCydonian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 1024 Csatolások: 0 Azonosító: 154601 offline |
Nagyon jó cikk, és szinte minden igaz rám és a testvéreimre Én az elsőszülött vagyok és tény, hogy én vagyok a legokosabb a tesóim közül. A megfelelési kényszer is igaz rám, és emiatt nagy nyomás van rajtam folyton.. Mindig nekem kell a legjobban teljesítenem, és néha elég sokat várnak el tőlem. Bár szerintem hármunk közül én kötődöm a legkevésbé a családhoz, és egy kicsit lázadó is vagyok.. De lehet, hogy ez a lázadó dolog a kamaszkorom miatt van.. A tesóim ikrek, szóval nem igazán tudom eldönteni, hogy melyikük a középső és a legkisebb mivel 2 perc eltéréssel születtek és szerintem az nem olyan sok.. De végül is igaz rájuk a cikkben leírt tulajdonságok nagy része. Köszönöm a cikket, nagyon érdekes volt!
2 felhasználónak tetszik:
Musegirl,
Black Hearth2
2012. február 16. 19:07
én másodszülött vagyok,vagy is egyben a legkisebb,de én ennek egyáltalán nem tudok örülni.sajnos a nővérem mindig gondoskodott róla,hogy ne használjam ki a dolognak a j oldalát.szar dolog kisebbnek lenni!!!
2012. február 16. 19:15
anniepotterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.15. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 169313 offline |
én egyke vagyok(: és amiket leírtak néha tényleg igaz rám:P
2012. február 16. 19:23
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
jó cikk, de ez nálunk nem teljesen így van én legkisebb vagyok...://
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.