Kanadából számtalan híresség származik. Korábban már bemutattunk párat – ám a listának még közel sincs vége!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hírességek egyenesen Kanadából II.
2012. február 16. 14:09
2012. február 16. 14:10
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline |
Eugene Levy nagyon nagy arc amúgy szeretem Kanadát, Avril is kanadai..
2012. február 16. 14:24
Ez olyan, akárcsak az előző cikk: KEVÉSBÉ ISMERT kanadaiakat mutatok be! Nem hinném, h Avrilt vagy Jussy Biebert kevesen ismernék... :/
Egyébként arra lennék kíváncsi, h pl Rachel Thevenard szerepel-e majd még vmiben. Sztem nagyon hiteles színésznő. Neve Campbell meg Eugena Levy hatalmas színészek, akárcsak Ellen Page
Jordan Francisről nem hinném, h vissza fog még térni - maximum ha lesz vmi tucat diznifilm, vagy Rocktábor 3. Táncosként jobban el tudnám képzelni.
John Candy remek színész volt, nyugodjék békében!
Graham Greene is nagyon jó, a Halálsoroban nagyon jól játszott - igaz, nem volt sok szerepe.
Lisa Jakubot csak egy filmben láttam,amit a cikkben is említettem - a Mrs. Doubtfireben. A Matinét elkezdtem nézni, de valahogy nem az én világom.
Emily Perkins meg Katharine Isabelle - sajnálom, h ők sem ismertek Sokféle karakter jól áll nekik, bár leginkább horrorokban tudom őket elképzelni.
Egyébként arra lennék kíváncsi, h pl Rachel Thevenard szerepel-e majd még vmiben. Sztem nagyon hiteles színésznő. Neve Campbell meg Eugena Levy hatalmas színészek, akárcsak Ellen Page
Jordan Francisről nem hinném, h vissza fog még térni - maximum ha lesz vmi tucat diznifilm, vagy Rocktábor 3. Táncosként jobban el tudnám képzelni.
John Candy remek színész volt, nyugodjék békében!
Graham Greene is nagyon jó, a Halálsoroban nagyon jól játszott - igaz, nem volt sok szerepe.
Lisa Jakubot csak egy filmben láttam,amit a cikkben is említettem - a Mrs. Doubtfireben. A Matinét elkezdtem nézni, de valahogy nem az én világom.
Emily Perkins meg Katharine Isabelle - sajnálom, h ők sem ismertek Sokféle karakter jól áll nekik, bár leginkább horrorokban tudom őket elképzelni.
1 felhasználónak tetszik:
brigicyy
2012. február 16. 14:43
medvesajtosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 147806 offline |
John Candy a Reszkessetek betörők előtt is híres volt, szóval nem az a 10 perc szereplése hozta meg neki a hírnevet Nagyszerű filmekben szerepelt, mint pl: Csobbanás, Brewster milliói, Hóbortos vakáció, Űrgolyhók, Belevaló papapótló, Gyagyás nyomozás, A nagy kiruccanás.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. február 16. 15:32
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
Ey kettö akit fel ismertem de jó
2012. február 16. 15:59
nekem tetszik a cik bár, közülük csak 3-at ismerek, Emily-t, Katherine-t, és Ellen Page-t!!
2012. február 16. 16:02
Ezek az emberek nem valami híresek
Én csak kettőt ismerek közülük
Én csak kettőt ismerek közülük
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Baj van Mila Kunis és Ashton Kutcher házasságával?
Baj van Mila Kunis és Ashton Kutcher házasságával?
Szakíthatott a páros?
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Elkelt a tinik egykori bálványa, Molnár Tamás
Elkelt a tinik egykori bálványa, Molnár Tamás