Füves tortát kapott Rihanna
2012. február 17. 16:00
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Hát...izé...okkey...O.o
2012. február 17. 16:05
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline |
elég randa torta, hadd ne mondjam minek láttam...
2012. február 17. 16:06
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Jesszus Riri
<3
<3
2012. február 17. 16:11
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
én szó szerint IMÁDOM Rihanna -t de ez még kicsit nekem is sok.na mind1..
igaz még fiatal had bulizzon azért remélem nem akar Amy Winehouse (R.I.P) sorsára jutni../mármint,hogy a sok drog és pia annyira tönkre teszi,hogy 27 évesen elmenne közülünk/ :$
igaz még fiatal had bulizzon azért remélem nem akar Amy Winehouse (R.I.P) sorsára jutni../mármint,hogy a sok drog és pia annyira tönkre teszi,hogy 27 évesen elmenne közülünk/ :$
2012. február 17. 16:17
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Nem értem, hogy mi itt a probléma? Ti most komolyan egy tortán problémáztok?? miért mi van vele? én nem látok rajta semmi különöset! Vagy Chris a baj? én sem szeretem a pasit, de hadd döntse már el Riri, hogy kit hív meg a partijára!
ez csak egy előszülinapi buli volt, 20-án lesz az igazi!
ez csak egy előszülinapi buli volt, 20-án lesz az igazi!
2012. február 17. 16:32
Idézet (divaft @ 2012.02.17. 15:52)
zombeeStar: komolyan mondom megint fel kell hozni Lady Gaga-t egy ilyen h*lye picsa cikknél. Semmi közöd nincs hozzá hogy mit tesz ki yourshawty. Te meg létszíves ne hallgassál heavy metal zenét, ennyire egyszerű.
ha már ennyire személyeskedünk; ha olyan ostoba lennék mint te már rég elástam volna magam szégyenemben. azért mert szerelmesek vagytok mármár gagába meg rihannába attól még két feltünési viszketegséges pitsa maradnak és csak hogy tudd okoska nem heavy metált hallgatok...az iqd verdesi az életkorod...de sajnios alulról és nem létszives hanem légyszíves belőled is nagy diplomás barom lesz
2012. február 17. 16:40
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Ez a torta nem annyira gáz, mint a Liam-féle pénisz torta, de a füvezést abba kéne hagynia Rihannának, mielőtt rászokik vagy ha már rászokott, akkor le kéne szoknia. Nehogy úgy járjon, mint a mostanában elhunyt hírességek.
2012. február 17. 16:49
Szegény Riri teljesen el fog zülleni, és a torta tényleg nem a legjobb!
2012. február 17. 16:49
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Remélhetőleg a torta egészségesebb,mint a drogozás
2012. február 17. 16:56
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Szerintem jópofa lett a torta. Az meg, hogy kit hív meg a születésnapi partijára az ő dolga, nem a miénk.
Bocs, de megütötte a szememet ez. Te azt hiszed magadról, hogy az értelem nagyanyja vagy? Már bocs, de aki leszól valakit csak azért, mert szereti Gagát nem hiszem, hogy egy IQ- bajnok. Mindenkinek más és más az ízlése, nem fog tőled engedélyt kérni, hogy szeretheti- e őt avagy nem. Képzeld, én imádom Gagát, és? Mégsem vagyok a seggében, vagy vagyok belé szerelmes. Szerintem gondolkodj, mielőtt elkezdesz oltani embereket.
Idézet (zombeeStar @ 2012.02.17. 16:32)
ha már ennyire személyeskedünk; ha olyan ostoba lennék mint te már rég elástam volna magam szégyenemben. azért mert szerelmesek vagytok mármár gagába meg rihannába attól még két feltünési viszketegséges pitsa maradnak és csak hogy tudd okoska nem heavy metált hallgatok...az iqd verdesi az életkorod...de sajnios alulról és nem létszives hanem légyszíves belőled is nagy diplomás barom lesz
Bocs, de megütötte a szememet ez. Te azt hiszed magadról, hogy az értelem nagyanyja vagy? Már bocs, de aki leszól valakit csak azért, mert szereti Gagát nem hiszem, hogy egy IQ- bajnok. Mindenkinek más és más az ízlése, nem fog tőled engedélyt kérni, hogy szeretheti- e őt avagy nem. Képzeld, én imádom Gagát, és? Mégsem vagyok a seggében, vagy vagyok belé szerelmes. Szerintem gondolkodj, mielőtt elkezdesz oltani embereket.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.