A mai nap során Angel feltöltötte legújabb dalát az internetre, amely a Mondd, miért kell? címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új dallal jelentkezett Angel
2012. február 18. 14:14
mylifeworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 142238 offline |
2012. február 18. 14:23
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
"Hazánk egyik legnépszerűbb női rappere..."
Mert tele vagyunk velük, ugye?
Annyira irritáló ez a csaj nekem...Konkrétan minden dala ugyanolyan és annyira amatőr módon rappel, hogy az borzalom.
Mert tele vagyunk velük, ugye?
Annyira irritáló ez a csaj nekem...Konkrétan minden dala ugyanolyan és annyira amatőr módon rappel, hogy az borzalom.
7 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee,
Black Hearth2,
doryka88,
Rap4ever8,
Running Fool,
Vegas,
Luckie
2012. február 18. 14:37
nekem nem tetszik! nem is szeretem Angel-t! komolyan! minden zenéje szinte ugyan olyan!
2012. február 18. 14:39
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Ez a lány brutál beképzelt, mellesleg nagyon béna abban, amit csinál. Adom janet7 véleményét.
Én egyszer írtam az oldalára hogy én még szebb vignettát is tudok csinálni, erre szó szerint rám ugatott és rám uszította a seggnyalóit.
Én egyszer írtam az oldalára hogy én még szebb vignettát is tudok csinálni, erre szó szerint rám ugatott és rám uszította a seggnyalóit.
2012. február 18. 14:41
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
egyik ismerősöm mailozott vele ugy 2 hónapja. és azt mondta nagyon beképzelt a csajszi. tény hogy jók a zenéjei. eléggé furcsa hangja van. nah mind1 nem rossz. csak beképzelt a csajszi
2012. február 18. 14:55
Esmee0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 158443 offline |
janet7 írta:
"Annyira irritáló ez a csaj nekem...Konkrétan minden dala ugyanolyan és annyira amatőr módon rappel, hogy az borzalom."
Mi az hogy amatőr módon rappel? Mintha te jobb lennél, mit tudsz felmutatni??? Tudod, ha majd "híres" leszel akkor majd mondj véleményt , de addig amíg "senki" vagy (már bocsánat) addig ne ítélkezz!!!
"Annyira irritáló ez a csaj nekem...Konkrétan minden dala ugyanolyan és annyira amatőr módon rappel, hogy az borzalom."
Mi az hogy amatőr módon rappel? Mintha te jobb lennél, mit tudsz felmutatni??? Tudod, ha majd "híres" leszel akkor majd mondj véleményt , de addig amíg "senki" vagy (már bocsánat) addig ne ítélkezz!!!
2012. február 18. 15:01
Idézet (Esmee0001 @ 2012.02.18. 14:55)
janet7 írta:
Mert Angel híres? Ha nem kattintok ide, és hallgatom meg a számát, még most sem tudnám ki ő.
2012. február 18. 15:04
Dorettaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 169509 offline |
Atya ég mik vannak itt!!!! Beképzelt?! Akkor ti egyáltalán nem ismeritek. Nekem az egyik legjobb barátnőm már jó ideje. És az egyik legaranyosabb, legjószívűbb csaj akit ismerek.
Amúgy a beképzeltségről: Ha bunkózol vele, ha leszólod amiért ő keményen dolgozik, ne csodálkozz ha vissza vág. Mutassatok fel jobbat. Ennyi. Míg nem ismeritek eléggé, ne alkossatok ilyen véleményt róla. Köszöntem.
Amúgy a beképzeltségről: Ha bunkózol vele, ha leszólod amiért ő keményen dolgozik, ne csodálkozz ha vissza vág. Mutassatok fel jobbat. Ennyi. Míg nem ismeritek eléggé, ne alkossatok ilyen véleményt róla. Köszöntem.
2012. február 18. 15:07
criticadelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 168202 offline |
egész jó a szövege
2012. február 18. 15:08
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 158443 offline |
BellaBennett írta:
"Mert Angel híres? Ha nem kattintok ide, és hallgatom meg a számát, még most sem tudnám ki ő."
BellaBennett , most ha te is azt mondod hogy amatőr, akkor én nem tudom hogy akkor az amerikai sztárocskák mik. Tessék itt van egy tök jó szám Angeltől:
http://www.youtube.com/watch?v=C-gXrR9CLL0&feature=related
"Mert Angel híres? Ha nem kattintok ide, és hallgatom meg a számát, még most sem tudnám ki ő."
BellaBennett , most ha te is azt mondod hogy amatőr, akkor én nem tudom hogy akkor az amerikai sztárocskák mik. Tessék itt van egy tök jó szám Angeltől:
2012. február 18. 15:09
Idézet (Doretta @ 2012.02.18. 15:04)
Atya ég mik vannak itt!! Beképzelt?! Akkor ti egyáltalán nem ismeritek. Nekem az egyik legjobb barátnőm már jó ideje. És az egyik legaranyosabb, legjószívűbb csaj akit ismerek.
Tényleg jó barátnője lehetsz, ha csak azért regisztráltál, hogy megvédd. Szerintem ez rendes tőled.
Ha valaki híres akar lenni, és azért olyan keményen dolgozik, mint a barátnőd, akkor azzal is számolnia kell, hogy lesznek olyan emberek, akiknek nem fog tetszeni, amit csinál. Ezzel együtt kell élni, a hírnévvel jár. Ha nem bírja a kritikát (a bunkó és igazságtalanokat is beleértve), akkor inkább ne akarjon híres lenni.
2012. február 18. 15:13
Idézet (Esmee0001 @ 2012.02.18. 15:08)
BellaBennett írta:
Nem mondtam azt, hogy amatőr, azt mondtam, hogy nem ismerem. Egyébként a külföldi rapperek nagy részét sem szeretem, a Nicki Minaj- féléktől konkrétan rosszul vagyok. Gondolom, ez nem nyugtat meg.
2012. február 18. 15:15
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Én csak a Netribancot hallottam tőle. Azt hittem ennyi lesz, elrappeli véleményét, amivel egyébként én egyetértek. Ez a száma nem tetszik. Egyáltalán nem rappel jól. Én sem tudnám jobban, de legalább nem próbálkozom.
2012. február 18. 15:21
BellaBennett, én is utálom az amerikai rappereket, sőt rappereket annyira nem szeretem, de nekem Angel egy olyan személy aki nekem rapben a legszimpatikusabb. Én csak azt nem értem, mért kell le amatőrözni egy olyan embert aki tényleg megtesz mindent azért hogy szeressék.
Kapcsolódó sztárok
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
A banda 2018-ig volt aktív.