Balesetet szenvedett Baricz Gergő
2012. február 24. 20:02
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
szegényem!jobbulást
bár igaziból én nem bírom de mind1
bár igaziból én nem bírom de mind1
2012. március 13. 19:42
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline |
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.02.22. 23:57)
Részben igen.Az az igazság,hogy a Bariczról sokáig nem tudtam eldönteni,hogy szeretem e vagy nem.Volt 1-2 produkciója,ami egész jó volt,de akkor is volt benne valami,ami nem tetszett.Utána meg jött,hogy Malek kimodta rá,hogy énekhangilag ő a leggyengébb (hozzáteszem,hogy igaza volt) és Keresztes meg leszedte a fejét.Igazából itt lett számomra elég ellenszeves a srác (ezzel kapcsolatban korábban már leírtam a véleményemet,amihez most is tartom magam,de belátom,hogy fogalmazhattam volna finomabban,de akkor nagyon felhúztem magam,na mindegy).Utána meg jött Tarány Tamás kiesése,meg a Vera&Gergő kapcsolat,és ezután csak még ellenszevesebb lett.Ha arra gondolsz,hogy direkt vagy csak dühömben fogalmaztam duvábban,akkor azt kell mondanom,hogy mindkettő bennem volt.Dühös voltam az említett okok miatt,és direkt voltam durvább,hogy azok a Baricz Gergő rajongók,akik szidták Enikőt és Tibit megtudják,hogy milyen érzés,ha bántják a kedvencüket.Igazából ma már nem utálom annyira,mint amennyire akkor utáltam,mostmár csak nem szeretem.
Értem.Igazából nekem arról az esetről,amikor "beszólt" Malek Miklósnak az a véleményem,hogy sokan egyáltalán nem fogták fel,hogy mit mondtak.Csak elkaptak egy szót,és azon lovagoltak.Sokan Miklós kritikáját is félreértelmezték,mert ő igazából azt mondta neki,hogy ha az éneklést nézzük gyengébb,mint a többiek,de nagyon jó előadó.Viszont Gergő sem beszólt neki,hanem elmondta a véleményét a kritikáról,és ha megfigyeltétek ő maga is elismerte,hogy nem ő a legjobb énekes.Igazából aki nagyon eltúlozta ezt a helyzetet az Keresztes Ildikó volt.Mert azért Miklós annyira bántó dolgot nem mondott Gergőnek,mint amennyire ő iakadt rajta.És igaz,hogy ami Gergő körül kialakul részben az ő hibája volt.Gergő meg 2. széria legmegosztóbb személyisége volt,volt akiknek tetszett,amit csinált,volt akiknek nem.Viszont az szerintem nem volt igaz,hogy elszállt,aki tényleg elszállt és aki tényleg nagyképű és beképzelt volt,az Muri Enikő volt. (Bocsi,tudom,hogy te szereted,de számomra akkos is nagyon ellenszenves a csaj)+hozzáteszem,hogy nem vagyok Baricz Gergő fan.
2012. március 16. 01:28
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline |
fuhh joo hogy nem lett komolyabb baja..szerencsés
2012. április 18. 06:55
Noémike2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 171568 offline |
az a kutya tanulhatná a KRES-t
2012. június 25. 14:56
miranda.cosgroveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 178585 offline |
szégyellhetnétek magatokat komolyan,hogy más kárának örültök! én ha nem kedvelek valakit akkor nem írok kommenteket, és még akkor sem örülök ha baj történik vele!
mennyi rosszakaró gonosz ember...komolyan mondom ássátok el magatokat!
mennyi rosszakaró gonosz ember...komolyan mondom ássátok el magatokat!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.