Starity

xo.Lona.xo profilja

xo.Lona.xo yellow yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2012. március 14.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • 1997. június 08.
  • Lakhely
  • Budapest II. kerület, Budapest
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • kockulás, blog írás, vers írás, rajzolás, zene, táncolás
  • Zenei stílusom
  • mindenevő vagyok.
  • Imádom
  • Táncolni, írni, One Direction-t, Zayn Malikot, Black Veil Bridest stb.
  • Utálom
  • plázabiccseket, Craig Mabbitot, Juliet Simms-t, sz*rkavarókat
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Zayn Malik Niall Horan Harry Styles Louis Tomlinson

I hate all people.

xo.Lona.xo
Utoljára aktív: 2013.05.03. 23:11Státusz módosítva: 2012.12.23. 21:09

Mi újság nála?

2012.11.10. 21:09xo.Lona.xo új kedvence Palvin Barbara

2012.11.10. 20:08xo.Lona.xo és mostantól barátok

2012.10.30. 18:06xo.Lona.xo új kedvence Andy Biersack

2012.10.27. 02:02xo.Lona.xo új kedvence Louis Tomlinson

2012.10.27. 02:02xo.Lona.xo új kedvence Harry Styles

Bemutatkozás


Szia mindenki!

Az előző bemutatkozóm elég hosszúra, és bonyolutra sikeredett, éppen ezért is történt, hogy kitöröltem és elkezdtem írni egy újjat. (meg persze azért, mert azokat a mondatokat már nem éreztem magara igazaknak)

Szóval tiszta lappal indítok: Nem titkolom, hogy ki vagyok, bejelölhetsz facebook-on, csak írj üzenetet, hogy ki vagy itt starity-n. ( http://www.facebook.com/fabii.kovacs )

Imádok írni, egyesek azt mondják nagyon is jó vagyok benne, mások szerint van még mit fejlesztenem, úgy vagyok vele, hogy negatív kritika nélkül nem lehet fejlődni, ezért nem vagyok nagyon letörve, ha kapok párat, inkább odafigyelek azokra a dolgokra amiket mások észrevesznek, és fejlesztem magam, hogy egyre jobb legyek. 

A blogomat itt meg találjátok és ha tényleg beeolvastál akkor lécci hagyj egyetlen egy kommentet, hogy milyen volt, nem csak ez az egy blogom van, van vagy 10, de most csak erre koncentrálok: http://orokke-veled.blogspot.hu/ *Ma megkaptam egy lány blogját, eddig nagyon jó, 14 rész van, innentől pedig én fogom tovább írni, ha kíváncsiak vagytok, nézzetek be ide is:)  --> http://startedaveragesummer.blogspot.hu/ 

Zenében minden evő vagyok, szeretem a One Direction-t, Marilyn Manson-t, Black Veil Brides-ot, Miley Cyrust Justin Biebert, Skrillexet, a Muse-t, Green day-t és még egy csomó másik előadót. 

Ha szeretnél jobban megismerni ott a facebook, vagy vegyél fel skype-ra: Fabii.Kovacs, vagy Twitter: @Fabiola_1D

vagy itt starityn is írhatsz privit :) na csáó :*

 

***

 

"Mi is az a Directioner?
Valakinek a Directionerek csak One Direction rajongók.
Valakinek a valaha volt legjobb fandom.
Valakinek a legrosszabb.
Valakinek csak: 'ők kik?'
Valakinek csak egy név.

És nekem? Nos… én. Az, aki én vagyok. Az, ami én vagyok. Egy emlékeztetés, emlékeztetés, hogy a része vagyok valami hatalmasnak. Az én fandomom. Az én családom.

Sok lány mondja magát Directionernek, de csak néhányan tudják, mit is jelent valójában.

Directionernek lenni nem azt jelenti, hogy minden egyes dolgot tudsz róluk, nem azt jelenti, hogy mindig tudod, hol vannak a nap minden egyes percében. Nem azt jelenti, hogy tudod mikor kivel vannak, mit csinálnak…
Directionernek lenni azt jelenti, hogy fent maradsz hajnali kettőig, csakhogy nézd a twitcamjeiket. Sorban állni órákon át azért, hogy jegyet vehess egy koncertre, vagy legyen egy aláírásod tőlük. Tudni Jimmyről, Kevinről, a répákról, a kanalakról, a tükrökről, Justin Bieberről, a kajáról, a házasságról…Tudni, hogy a Torn mit is jelent nekünk. Sírni, mikor meghallod, mosolyogni, miközben olvasod a tweetjeiket, vagy mikor eszedbe jut valami, amit ők mondtak. Mindez arról szól, hogy szereted őket minden egyes nap minden egyes percében.
Directionernek lenni azt jelenti, hogy támogatsz minden egyes döntést, amit meghoznak, nem számít, mennyire fáj is ez neked. Tisztelni a fiúk barátnőit, testvéreiket, barátaikat és az egész családjukat. Szeretni őket még akkor is, ha hibáznak.

Ilyen egy igazi Directioner.

Mindannyian tudjuk, hogy egy Directioner az olyasvalaki, akinek mindent a fiúk jelentenek, de MINDENT. Megváltoztatták az életünket, és ezt nem csak mondom, tényleg így van. Reményt adtak nekünk, reményt, hogy kitartsunk valami mellett. Megnevettettek minket, mikor magunk alatt voltunk, kihúztak minket a szomorúságból, és mindig is ott voltak nekünk a zenéjükön keresztül, a hangjukkal, a twitcamjeikkel, a videónaplóikkal, a tweetjeikkel, a képeikkel…

A One Direction nem inspiráló?

Nos, engem nagyon is inspiráltak! Louis megtanította nekem, hogy teljesen rendben van az, hogyha mások vagyunk, és hogy élnünk kellene az életünket, mert csak egy van belőle. Harry megtanította, hogy természetes, hogy megbántanak, hogy nem szégyen sírni, és hogy mindig azt kellene tennem, amit akarok, nem érdekelve, mit gondolnak mások. Zayn megtanított rá, hogy szeressem önmagamat, azért, aki vagyok. Hogy mindig önmagam legyek, szeressem az életet, hogy hozzam ki belőle a legjobbat, és hogy nézzek szembe a félelmeimmel. Niall megtanította, hogy mindig tartsak ki, és higgyem, hogy igenis van valaki, akit nekem teremtettek. Hogy a szerelem megvár, és nekem csak várnom kell, mert a hercegem már úton van. De leginkább arra tanított meg, hogy tudjak mindenen tudjak nevetni. A One Direction tanított meg élni, szeretni, nevetni, másnak lenni, megőrülni, mosolyogni, élni a gyerekkoromat és a legjobbat kihozni belőle. És Liam, nos… Ő megmutatta nekem, hogy vannak emberek, akik nem változnak meg, s megtanította, hogy az álmok valóra válnak.

A One Direction minden egyes embert közülünk más és más módon inspirált, megváltoztatták az életünket, ahogyan minket is, és egyikünk sem emlékszik arra, milyen volt az életünk, mielőtt a One Direction megalakult volna. De nem ezért írom le ezeket, hanem azért csinálom, mert tudom… tudom, hogy milyen érzés Directionernek lenni.

Azt hiszed, Directionernek lenni könnyű? Gondold át újra.
Ez a legnehezebb, de egyben a legjobb döntés is, amit egy Directioner valaha meghozott az életében.

Directionernek lenni nem könnyű.
Directionernek lenni fáj.
Directionernek lenni fájdalmas. Tényleg az.

Tudom, hogy közülünk milyen sokan sírják magukat álomba.
Tudom, milyen érzés tudni, hogy millió és millió rajongó szereti a fiúkat.
Fáj tudni, hogy valószínűleg soha nem fogjuk megölelni, megcsókolni, a karjainkban tartani őket, beszélni velük…
Tudom, hogy ez mennyire fáj, mikor valaki a fiúk közül bekövet valakit, és téged nem.
Fájdalmas a sötétben ülni, és azt gondolni: „Mi értelme? Soha nem fogják megtudni, hogy egyáltalán létezem.”
Itt tartottam. És most is itt vagyok. Mindannyiuknak szüksége van valakire, akinek ezt elmondhatja, szüksége valakire, aki reményt ad, tudnunk kell, hogy nem vagyunk egyedül...

Szóval itt van:

Nem vagy egyedül, senki sincs közülünk egyedül. Ezért is vagyunk család tagjai.
Ugyanazokat az érzéseket és helyzeteket éltük át, ez az, amiért idekerültünk, ez az, amiért a One Directiont választottuk, hogy szeressük őket. SENKI nem érti meg, hogy egy Directioner jobb csak egy egyszerű rajongónál.

SOHA NE ADD FEL.
MERJ ÁLMODNI.
SOHA NE MONDD, HOGY SOHA.

Mi, Directionerek, összetartunk. Nagyot álmodunk, és soha nem tudhatod, mikor válik valóra az álmod. Imádom ezt a fantasztikus családot. 

/Forrás: http://www.facebook.com/pages/One-Direction-HUN/256207541162016 /

Randomképek

Panda <3
*___*
Miután elveszítettünk valakit, azután jövünk rá, hogy milyen fontos is volt nekünk... <|3
Panniiii
I like this :3
Yummii :33 *___* <3
hörcsögfejemvan._.'
Franciiii

Barátok

Florahh
Florahh

~ρяเи¢εss*~

Smile15
Smile15

Potterhead

klaudia15
klaudia15

Black Veil Brides...

kanyoszabrina
kanyoszabrina

visszatérő vendég

Mortyka98
Mortyka98

visszatérő vendég