Weboldal készítők
2012. február 18. 15:43
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Ti melyik oldalszerkesztőt használjátok,és mik a tapasztalataitok?Én a weebly.com-ot szoktam használni,és nekem tetszik.Sok ingyenes funkciója van,és nem nehéz szerkeszteni.Csak annyi a rossz,hogy nem magyar,de az a legkevesebb.
2012. február 18. 15:47
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline |
én a g-portált szoktam, csak most valamiért nem engedi a gépem, betölteni, "Ez azért történhetett, mert tűzfala vagy víruskereső szoftver a(z) Google Chrome alkalmazást a számítógépéhez hozzáférő behatolónak vélelmezi (tévesen), ezért blokkolja az internethez való hozzáférését." - ezt írja ki. hogy tudnék ezen segíteni? mert már hiányzik a gp. igaz, hogy fizetős, de az a legkevesebb. nagyon jó oldalt lehet vele készíteni, egy kis CSS kóddal
2013. július 22. 12:49
Monika13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 21 Csatolások: 94 Azonosító: 206423 offline |
Hello! én a google fiókót használom, azon belűl a blogspot-ot.
nagyon jó. én csak ajánlani tudom
nagyon jó. én csak ajánlani tudom
1 felhasználónak tetszik:
TamariaaLewis
2013. július 22. 12:52
Monika13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 21 Csatolások: 94 Azonosító: 206423 offline |
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.02.18. 15:43)
Ti melyik oldalszerkesztőt használjátok,és mik a tapasztalataitok?Én a weebly.com-ot szoktam használni,és nekem tetszik.Sok ingyenes funkciója van,és nem nehéz szerkeszteni.Csak annyi a rossz,hogy nem magyar,de az a legkevesebb.
És ingyenes?
2013. július 22. 13:06
Monika13új tag |
https://www.blogger.com/home
ingyenes! én ezt használom
ingyenes! én ezt használom
2013. július 27. 00:58
GPortál, FanFusion
2 felhasználónak tetszik:
AnymButterfly,
Austin and Ally
2013. augusztus 11. 10:10
Régebben használtam eoldal.hu-t is de szerintem az kicsit gagyi
2013. augusztus 19. 19:21
Nekem a blog.hu a favorit, bár próbáltam a google blog változatát is.
2013. augusztus 19. 19:28
Én a G-portalra esküszöm. Szerintem kevés olyan profi és színvonalas portál van mint az. Régen volt is két oldalam , de pár dolog miatt abbahagytam. Szívesen szerkesztenék megint egy Gp-os oldalt, csak én egyedül kevés lennék hozzá, a grafikához pedig nem értek.
Most blogspot-om van , mivel egy kis történetet kezdte el , ahhoz meg elég az is. Viszont, ha valaki a naplóíráson és képmegosztáson kívül nagyobb dologra vágyik , annak mindenképp a G-portált ajánlom.
Most blogspot-om van , mivel egy kis történetet kezdte el , ahhoz meg elég az is. Viszont, ha valaki a naplóíráson és képmegosztáson kívül nagyobb dologra vágyik , annak mindenképp a G-portált ajánlom.
2013. augusztus 19. 20:27
Gportal párti vagyok abszolút,kellő lehetőséget biztosít egy remek honlap elkészítéséhez,
emellett a funkcióit tekintve is átláthatónak,viszonylag egyszerűnek gondolom.
emellett a funkcióit tekintve is átláthatónak,viszonylag egyszerűnek gondolom.
2013. augusztus 20. 13:13
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
én blogspotot használtam, bár már nem blogolok, de szerintem az a legpraktikusabb. magyar, ingyenes, könnyen kezelhető és sok mindent ki lehet hozni belőle. próbáltam a g-portált is de nem nagyon jött be egyrészt mert nem tudtam használni ( ) ,fizetős és zavart a reklámcsík.:'DDD
egyébként nem működik a blog, el sem indult, de csak példának, hogy lehet igényes kinézetet is összehozni blogspoton. KLIKK ;DD
egyébként nem működik a blog, el sem indult, de csak példának, hogy lehet igényes kinézetet is összehozni blogspoton. KLIKK ;DD
2013. augusztus 20. 20:31
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Jegyzettömb. Abba szépen le lehet gépelni a kódot, ha dolgozoni is akartok az oldallal.
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
Austin and Ally
2013. augusztus 21. 14:02
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Szerintem kezdőknek legegyszerűbb a Microsoft FrontPage.
Aki profibb, annak pl. Joomla, vagy ahogy írták előttem: a Jegyzettömb.
Aki profibb, annak pl. Joomla, vagy ahogy írták előttem: a Jegyzettömb.
2013. augusztus 22. 19:01
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
http://ict.blogger.hu/
Blogger.hu nagyon jó
Blogger.hu nagyon jó
2013. augusztus 29. 00:42
blintuxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 210747 offline |
Sziasztok!
Egy apró kérdőív kitöltésével szeretném a segítségeteket kérni!
Ha indulna egy online oktatórendszer, amelyben a weboldalkészítés mikéntjét sajátíthatnátok el, akkor azon részt vennétek-e?
Erről kicsit részletesebben, pár kérdés kíséretében a kérdőívben tájékozódhattok.
A kérdőívet ide klikkelve tölthetitek ki.
Felhívnám a figyelmeket, hogy a kérdőív elsősorban azoknak készült, akik még nem, illetve alapszinten ismerik ezeket a dolgokat.
Ha indulna egy online oktatórendszer, amelyben a weboldalkészítés mikéntjét sajátíthatnátok el, akkor azon részt vennétek-e?
Erről kicsit részletesebben, pár kérdés kíséretében a kérdőívben tájékozódhattok.
Felhívnám a figyelmeket, hogy a kérdőív elsősorban azoknak készült, akik még nem, illetve alapszinten ismerik ezeket a dolgokat.
2013. augusztus 29. 17:32
Idézet (blintux @ 2013.08.29. 00:42)
Sziasztok!
Ilyen oktató weboldalak már vannak, én rengeteget ismerek, ennek ellenére szerintem nem rossz dolog, ha van még ebben a témában lap. (Mondjuk az általam ismertek mind ingyenesek, és egyszerűek is)
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.