Starity

FashionLady profilja

FashionLady yellow  
  • Csatlakozott
  • 2011. július 11.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • 1800. október 31.
  • Foglalkozás
  • tanulok

fashion fades, only style remains the same.♥

FashionLady
Utoljára aktív: 2017.08.04. 22:10Státusz módosítva: 2015.01.03. 12:12

Bemutatkozás

Üdvözöllek az adatlapomon, az én kis sztár-birodalmamban. A nevem nyilván nem FashionLady, ha viszont szimpatikus vagyok és írsz egy privát üzenetet, szívesen elárulom Neked a becses nevem. Nem szeretek magamról írni, és valljuk be, nem is az erősségem. De kinek az?! Most akkor elkezdek magamról írni csupa jó dolgot, mert én már csak ilyen kis igazságos vagyok, hiú, és hogy is találhatnék magamban bármilyen ici-pici hibát is? Nem-nem. Tökéletes vagyok. Hogyne.
A tizenévesek közé vagyok sorolható, de ez nem hiszem, hogy meglepett volna, elvégre a legtöbb itteni tag, is ebbe a csoportba tartozik - néhány kivételével persze. Ettől függetlenül, nem érzem, hogy annyira olyan lennék, mint az itteni legtöbb tinédzser - bár biztos akadnak ilyen téren is lelkitársak. Magam sem tudnám megmondani, miben különbözök az átlagtól, egyszerűen csak így érzem. Látod milyen igazam volt a legelején?
Ez túl sok, nem gondolod? Még mindig magamról írok, pedig nézd csak, mennyit írtam már így is. Mégis alig tudsz rólam valamit. Kíváncsi vagy? Ugye, hogy nem? Kezdem egyre bénábbnak érezni magam, így bemutatkozás írás közben. Lehet, hogy az is vagyok. Figyelj, kedves. Itt és most megígérem neked, hogy mostantól normálisan fogok viselkedni és megpróbálok megfelelni az elvárásaidnak.

Kedvenc időtöltéseim közé tartozik a fotózás, éneklés, írás, sorozatnézés, haverokkal lógás és a kutyámmal való foglalkozás. Kezdem a fényképezésnél. Rég érdekel a fényképezés, amikor elkezdtem még telefonnal kattintottam mindent ami elém került. Idővel kaptam egy jobb minőségű kamerás telefont - bár már ez is két éve volt -, családi fényképezőgéppel is fotóztam, majd egyik Karácsonyra megkaptam az első saját komolyabb fényképezőgépemet. Azóta azt használom és már nem azt fotózom, ami 'szembe jön velem'. Az éneklés. Már gyermekkorom óta énekelek, anyukám is olyan, hogy mosogatás, főzés közben is dúdolgat, úgyhogy nem is csodálkozok ezen a régi hobbin; rámragadt. Mindent énekelek, ami általában eszembe jut, de csak magamnak. Nem jelentkeztem még semmilyen tehetségkutató cuccba, nem is szándékozom. Ha nagyközönség előtt énekeltem valaha, azt a suli kórusával, ahová egy évig jártam. Emellett gitáron játszom - illetve inkább fogalmazzunk úgy, hogy tanultam játszani; ritkán veszem elő a gitárt. Sorozatok. Életem során nagyon sok sorozatot kezdtem el nézni. The Vampire Diaries & The Originals & Gossip Girl & Ghost Whisperer & Pretty Little Liars & American Horror Story & The Carrie Diaries & Star-crossed & The 100. Hirtelen ennyi jut eszembe. Ezek közül, amiből minden részt láttam, azaz követem a sorozatot a The Vampire Diaries, The Originals, American Horror Story és a The 100. Nem ajánlok semmit senkinek, mert hogy én szeretem és ilyen jó meg olyan jó, attól nem biztos hogy másnak is bejön. Nem fogom az én kedvenceimet ráerőltetni senkire, se TV műsort, se sztárt. Elfogadom, ha valakinek nem egyezik az ízlése az enyémmel, nem fogok leállni vitázni senkivel - ilyesmit mostanában sokat látok - ,viszont ha valaki belém köt, nem fogom magyam hagyni. De vigyázat jól érvelek!:'D Haverok. Ezt nem is részletezném, mindenkinek vannak barátai - na jó.. - azért a barátai, mert jól érzni magát velük, szereti őket, jót tesz neki a velük töltött idő.
Ha már kedvencek, had említsem meg, hogy nincsenek kedvenceim. Ilyen téren sose tudok dönteni; kedvenc étel, kedvenc ital, kedvenc szín, kedvenc énekes, kedvenc színész, sa-több-bi. Ha valamiből mégis lenne kedvencem, az a kedvenc város. Párizs. Szeretnék egyszer eljutni oda, ez az egyik álmom, amellett hogy Párizsnál is tovább szeretnék eljutni. Ez azt jelenti, hogy szeretnék majd sokat utazgatni. Illetve a kedvenc állat; kutya és madár.
I  L O V E  F A S H I O N. Ezt mindenki érti, ugye? Fontos nekem a divat, fontos, hogy hogy lépek ki a házból. Valójában nem is a divat a legfontosabb tényező, hanem a stílus. Megemlíteném, hogy felnézek egyaránt Audrey Hepburn-ra és Coco Chanel-re. Ők tényleg olyasmit tettek le az asztalra, ami nem múlandó.
Apropó hírességek. Vagy fogalmazzak úgy, hogy celebek? Az igazság az, hogy mindkét kategóriába helyet foglalnak jónéhányan. Ugye tudjuk, hogy melyikbe többen? Ha elindulunk a kezdetektől, első osztályos lehettem, amikor a mindenem Madonna és Shakira volt. Nem tudom miért, talán akkor ők voltak a felkapottak. De valljuk be ez csak a külvilág hatása volt rám, hisz nem is volt még stílusom. Hogy lehetett volna kedvencem? Aztán jött a Pussycat Dolls, mert a szomszédlány kedvence az volt.:'DD Később a Disney sztárok, akkor még Miley Cyrus meg Selena Gomez számított annak. Úgy rémlik, őket szerettem. Az elsőt biztos. Aztán végre Katy Perry, Lady Gaga, Rihanna és kitudja még ki, csak rájuk emlékszem, mert őket a mai napig szeretem. Mostanság pedig nincsenek kedvenceim. A listámban sem sorrendben vannak a sztárok, egyszerűen csak akit kedvelek, berakom. Ha valakire mégis felnéznék a sztárvilágból, az Nina Dobrev. Ezt még meg kellett osszam.:'D Olyanokat nagyon is meg tudok említeni, akiket nem szeretek.
Most töröltem ki vagy húsz sort, ahol felsoroltam, hogy kiket nem szeretek és miért. De inkább nem szeretnéd elolvasni.
Mint látod, nincs sok barátom, nem jelölök vissza mindenkit. Ha úgy érzed, van bennünk valami közös, amit én is képes vagyok észrevenni, jelölj nyugodtan, ha viszont nem érzel semmit, ám mégis be szeretnél jelölni - tudom, nehéz - ,de írj egy üzenetet. Szívesen beszélgetek bárkivel, nemtől, kortól függetlenül, csak legyen miről. Ha jól kijövünk, garantálom, hogy visszajelöllek. Szavazatokról pedg csak annyit, hogy nem vagyok smucig, ha szavazol, szívesen visszaszavazok.:')

Ennyi lett volna az én 'rövidke' kis bemutatkozásom. Na, mit gonolsz, tudok írni magamról? És azt elhiszed már, hogy képes vagyok akár ezer szavas irományokat is összehozni? Hmm? Meg mered még kérdőjelezni az állításaimat? Helyes! Most pedig kapsz egy képzeletbeli oklevelet tőlem, mert elolvastad a bemutatkozásomat. Büszke vagyok rád. Tényleg. Na repülj tovább.


2014.04.18.