Weboldal készítők
2012. február 18. 15:43
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Ti melyik oldalszerkesztőt használjátok,és mik a tapasztalataitok?Én a weebly.com-ot szoktam használni,és nekem tetszik.Sok ingyenes funkciója van,és nem nehéz szerkeszteni.Csak annyi a rossz,hogy nem magyar,de az a legkevesebb.
2012. február 18. 15:47
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline |
én a g-portált szoktam, csak most valamiért nem engedi a gépem, betölteni, "Ez azért történhetett, mert tűzfala vagy víruskereső szoftver a(z) Google Chrome alkalmazást a számítógépéhez hozzáférő behatolónak vélelmezi (tévesen), ezért blokkolja az internethez való hozzáférését." - ezt írja ki. hogy tudnék ezen segíteni? mert már hiányzik a gp. igaz, hogy fizetős, de az a legkevesebb. nagyon jó oldalt lehet vele készíteni, egy kis CSS kóddal
2013. július 22. 12:49
Monika13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 21 Csatolások: 94 Azonosító: 206423 offline |
Hello! én a google fiókót használom, azon belűl a blogspot-ot.
nagyon jó. én csak ajánlani tudom
nagyon jó. én csak ajánlani tudom
1 felhasználónak tetszik:
TamariaaLewis
2013. július 22. 12:52
Monika13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 21 Csatolások: 94 Azonosító: 206423 offline |
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.02.18. 15:43)
Ti melyik oldalszerkesztőt használjátok,és mik a tapasztalataitok?Én a weebly.com-ot szoktam használni,és nekem tetszik.Sok ingyenes funkciója van,és nem nehéz szerkeszteni.Csak annyi a rossz,hogy nem magyar,de az a legkevesebb.
És ingyenes?
2013. július 22. 13:06
Monika13új tag |
https://www.blogger.com/home
ingyenes! én ezt használom
ingyenes! én ezt használom
2013. július 27. 00:58
GPortál, FanFusion
2 felhasználónak tetszik:
AnymButterfly,
Austin and Ally
2013. augusztus 11. 10:10
Régebben használtam eoldal.hu-t is de szerintem az kicsit gagyi
2013. augusztus 19. 19:21
Nekem a blog.hu a favorit, bár próbáltam a google blog változatát is.
2013. augusztus 19. 19:28
Én a G-portalra esküszöm. Szerintem kevés olyan profi és színvonalas portál van mint az. Régen volt is két oldalam , de pár dolog miatt abbahagytam. Szívesen szerkesztenék megint egy Gp-os oldalt, csak én egyedül kevés lennék hozzá, a grafikához pedig nem értek.
Most blogspot-om van , mivel egy kis történetet kezdte el , ahhoz meg elég az is. Viszont, ha valaki a naplóíráson és képmegosztáson kívül nagyobb dologra vágyik , annak mindenképp a G-portált ajánlom.
Most blogspot-om van , mivel egy kis történetet kezdte el , ahhoz meg elég az is. Viszont, ha valaki a naplóíráson és képmegosztáson kívül nagyobb dologra vágyik , annak mindenképp a G-portált ajánlom.
2013. augusztus 19. 20:27
Gportal párti vagyok abszolút,kellő lehetőséget biztosít egy remek honlap elkészítéséhez,
emellett a funkcióit tekintve is átláthatónak,viszonylag egyszerűnek gondolom.
emellett a funkcióit tekintve is átláthatónak,viszonylag egyszerűnek gondolom.
2013. augusztus 20. 13:13
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
én blogspotot használtam, bár már nem blogolok, de szerintem az a legpraktikusabb. magyar, ingyenes, könnyen kezelhető és sok mindent ki lehet hozni belőle. próbáltam a g-portált is de nem nagyon jött be egyrészt mert nem tudtam használni ( ) ,fizetős és zavart a reklámcsík.:'DDD
egyébként nem működik a blog, el sem indult, de csak példának, hogy lehet igényes kinézetet is összehozni blogspoton. KLIKK ;DD
egyébként nem működik a blog, el sem indult, de csak példának, hogy lehet igényes kinézetet is összehozni blogspoton. KLIKK ;DD
2013. augusztus 20. 20:31
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Jegyzettömb. Abba szépen le lehet gépelni a kódot, ha dolgozoni is akartok az oldallal.
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
Austin and Ally
2013. augusztus 21. 14:02
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Szerintem kezdőknek legegyszerűbb a Microsoft FrontPage.
Aki profibb, annak pl. Joomla, vagy ahogy írták előttem: a Jegyzettömb.
Aki profibb, annak pl. Joomla, vagy ahogy írták előttem: a Jegyzettömb.
2013. augusztus 22. 19:01
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
http://ict.blogger.hu/
Blogger.hu nagyon jó
Blogger.hu nagyon jó
2013. augusztus 29. 00:42
blintuxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 210747 offline |
Sziasztok!
Egy apró kérdőív kitöltésével szeretném a segítségeteket kérni!
Ha indulna egy online oktatórendszer, amelyben a weboldalkészítés mikéntjét sajátíthatnátok el, akkor azon részt vennétek-e?
Erről kicsit részletesebben, pár kérdés kíséretében a kérdőívben tájékozódhattok.
A kérdőívet ide klikkelve tölthetitek ki.
Felhívnám a figyelmeket, hogy a kérdőív elsősorban azoknak készült, akik még nem, illetve alapszinten ismerik ezeket a dolgokat.
Ha indulna egy online oktatórendszer, amelyben a weboldalkészítés mikéntjét sajátíthatnátok el, akkor azon részt vennétek-e?
Erről kicsit részletesebben, pár kérdés kíséretében a kérdőívben tájékozódhattok.
Felhívnám a figyelmeket, hogy a kérdőív elsősorban azoknak készült, akik még nem, illetve alapszinten ismerik ezeket a dolgokat.
2013. augusztus 29. 17:32
Idézet (blintux @ 2013.08.29. 00:42)
Sziasztok!
Ilyen oktató weboldalak már vannak, én rengeteget ismerek, ennek ellenére szerintem nem rossz dolog, ha van még ebben a témában lap. (Mondjuk az általam ismertek mind ingyenesek, és egyszerűek is)
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.