Legújabb őrületem a finn szimfonikus metált játszó zenekar, az Apocalyptica!! Tagjai:
Eicca Toppinen – cselló
Paavo Lötjönen – cselló
Perttu Kivilaakso – cselló
Mikko Sirén – dob
És íme, 1-2 videó :
Minden rajongót szeretettel várok!!!
Apocalyptica
2012. október 16. 13:04
Volt valaki idén nyáron koncerten (Campuson)??? Olyan szívesen elmentem volna de messze volt hozzám zseniálisak,finnek és fhuuu Perttu elvileg fent van facebookon be is jelöltem mert tényleg teljesen hiteles profil meg barátnőm is nagy finnes teljesen odavolt mondta,hogy az tuti ő...de mióta simses meghívókat küld már kételkedem benne
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. január 29. 19:08
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Már egy jó ideje irtózók attól, hogy válasszak második kedvenc bandát, de egyre inkább úgy érzem, hogy ő velük mégis megtöröm e rendet. Őket már nagyon régóta ismerem, az Apocalyptica a negyedik metal banda, amit megismertem, de magam sem értem miért, már egy ideje (szégyen szemre) nem hallgattam meg egy számukat se, most viszont ezt igyekszem bepótolni
2013. január 31. 17:09
Idézet (Darkness @ 2013.01.29. 19:08)
Már egy jó ideje irtózók attól, hogy válasszak második kedvenc bandát, de egyre inkább úgy érzem, hogy ő velük mégis megtöröm e rendet. Őket már nagyon régóta ismerem, az Apocalyptica a negyedik metal banda, amit megismertem, de magam sem értem miért, már egy ideje (szégyen szemre) nem hallgattam meg egy számukat se, most viszont ezt igyekszem bepótolni
Huh, mit is mondhatnék Darkness, a Slipknot "mögé" találni valakit/valakiket elég embertelen feladat!! De Eicca, Perttu, Paavo és Mikko olyan világot épített fel, ami megrázta a metáltársadalmat, nagyon jó értelemben. Imádom őket, egyszerűen eszméletlenek!!! Magasan képzett művészek, minden egyes lépésükkel a Sibelius hírnevét öregbítik.
Itt az egyik kedvencem, Brent Smith miatt eléggé elfogult vagyok ehhez a számhoz.
Darkness
2013. január 31. 17:21
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (bakocsenge @ 2013.01.31. 17:09)
Huh, mit is mondhatnék Darkness, a Slipknot "mögé" találni valakit/valakiket elég embertelen feladat!! De Eicca, Perttu, Paavo és Mikko olyan világot épített fel, ami megrázta a metáltársadalmat, nagyon jó értelemben. Imádom őket, egyszerűen eszméletlenek!!! Magasan képzett művészek, minden egyes lépésükkel a Sibelius hírnevét öregbítik.
Itt az egyik kedvencem, Brent Smith miatt eléggé elfogult vagyok ehhez a számhoz.
Azt én is nagyon szeretem, de kedvencet semmiképp sem tudnék választani
Igen, ez teljes mértékben igaz, de nekem mégis sikerült. Egyre inkább azt érzem, hogy maradandóan lesznek a 'második' kedvencek
2013. január 31. 17:23
Idézet (Darkness @ 2013.01.31. 17:21)
Azt én is nagyon szeretem, de kedvencet semmiképp sem tudnék választani
Igen, ez teljes mértékben igaz, de nekem mégis sikerült. Egyre inkább azt érzem, hogy maradandóan lesznek a 'második' kedvencek
Megérdemlik!!! Amúgy most párhuzamot húztam a Slipknot és az Apocalyptica között. Mindkettő nagyon különleges zenekar.
(Amúgy a státuszod mit jelent, magyarul is lesz a könyv?? Az lenne nekem a pirosbetűs ünnep!!)
Darkness
2013. január 31. 17:27
Idézet (bakocsenge @ 2013.01.31. 17:23)
Megérdemlik!!! Amúgy most párhuzamot húztam a Slipknot és az Apocalyptica között. Mindkettő nagyon különleges zenekar.
(Amúgy a státuszod mit jelent, magyarul is lesz a könyv?? Az lenne nekem a pirosbetűs ünnep!!)
Az biztos
Sajnos nem, az nekem is ünnep lenne (kiköltöznék könyvesbolt elé), csupán angolul rendeltem meg
2013. február 01. 15:43
kingus smileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 73 Csatolások: 13 Azonosító: 180705 offline |
I <3 Apocalyptica... Nagyon ugyesek..Nem mindenki tud rock es metal zenet Csellon es nagybogon jatszani...
Darkness
2013. április 22. 13:54
Idézet (RockerŁány @ 2013.04.21. 21:15)
Adam Gontier által ismertem meg, az I don't care-ben, azóta is kedvenc zeném.
Nagyon jók, semmi kétség.
Nagyon jók, semmi kétség.
Én is azt hallottam először ^^ - persze akkor még Adamet sem ismertem.
2013. június 30. 20:19
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline |
Nálam a Bittersweet viszi a pálmát nagyon megfogott amikor a testvérem hallgatta és megszerettem az együttest és ami még nagyon tetszik az a Life For A Kill cimű dal amit az Amon Amarthal készitettek... imádom ezeket a finn csellós srácokat!!
2015. április 01. 09:28
Mindjárt itt van végre az album, azt kell mondjam, hogy az eddig hallottak alapján nagyon is ütősre sikeredett a lemez, persze ezen nincs semmi meglő.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni