Eredeti cím: Gone
Bemutató (USA): 2012. február 24.
Magyar cím: Elveszett
Magyar bemutató: 2012. március 8.
Műfaj: Thriller
Rendező: Heitor Dhalia
Forgatókönyvíró: Allison Burnett
Szereplők: Amanda Seyfried, Emily Wickersham, Wes Bentley, Jennifer Carpenter, Erin Carufel, Sebastian Stan, Socratis Otto, Joel David Moore
Filmstúdió: Summit Entertainment
Magyar előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=YyXZMGEoHGY
Leírás:
Jill Parrish (Amanda Seyfried) az éjszakai műszakból hazaérve kétségbeesetten veszi észre, hogy húga, Molly, eltűnt. Jill szentül meg van róla győződve róla, hogy az eltűnésért ugyanaz a sorozatgyilkos a felelős, aki néhány évvel ezelőtt már megpróbálta megölni, és hogy ha napnyugtáig nem találják meg őt, meghal. A rendőrség azonban őrültnek hiszi, amikor előadja nekik meséjét, így Jill egyedül indul húga megmentésére. Vajon sikerül megtalálnia, még mielőtt késő lenne, vagy lehetséges, hogy valójában csak saját, beteges elméjének szüleménye az egész esemény?
Gone / Elveszett (2012)
2012. február 19. 19:22
zoli007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.03. Hozzászólás: 2937 Csatolások: 26927 Azonosító: 24048 offline |
13 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
BunnyGirl,
flox87,
duracell,
kriszti145,
Coco Selly,
Marina Salvatore,
Lady Suzy,
Alishon.,
otyg,
House Of Wax,
rencsi95,
standoffan
2012. március 05. 20:20
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
A plakáton rajta vannak a szokásos elemek. A titokzatos számok, a szexi szemmel bámulta a potenciális vásárlót.
Egy másik kísérteties thriller Amanda Seyfrieddel ! De Justin Timberlake ebben már nem szerepel ...
Ezúttal Amanda meg van győződve hogy az férfi, aki elrabolta őt évvel ezelőtt vissza jött, hogy elrabolja a húgát. És ő kapott egy bizonyos időt,ami alatt ki kell találnia ki az.
Egy másik kísérteties thriller Amanda Seyfrieddel ! De Justin Timberlake ebben már nem szerepel ...
Ezúttal Amanda meg van győződve hogy az férfi, aki elrabolta őt évvel ezelőtt vissza jött, hogy elrabolja a húgát. És ő kapott egy bizonyos időt,ami alatt ki kell találnia ki az.
2012. március 09. 18:56
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Wes miatt már érdemes megnézni...
2012. július 22. 15:17
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3530 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline |
Nekem tetszik a film nagyon. Amanda jó volt, mint kb. minden filmben amit láttam róla. Sebastiannak megörültem, hogy benne van mivel GG-ben láttam őt utoljára, meg amúgy sem néztem még tőle konkrétan filmet, hogy csak miatta.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. augusztus 01. 10:58
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline |
Nekem nagyon tetszett a film.Amanda megint megcsinálta.Remek volt az alaptörténet és a szereplők.Kedvenc filmem lett.Nem is gondoltam volna hogy a végén az a csávó lesz a gyilkos.De végén Amanda rendesen elintézte.
2012. augusztus 27. 20:04
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.