Így szokj le a körömrágásról!
2012. február 23. 10:05
én a 4-es módszert alkalmaztam.valoban ha ki van festve a körmöm,és szépen le van reszelve akkor tényleg nem rágom.
2012. február 23. 10:48
Én régebben rágtam a körmeimet, de apum azt mondta, hogy ha nem szokom le róla belenyomja az ujjaimat a tyúkkakiba Nálam ez hatásosabb volt.
2012. február 23. 11:26
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline |
Rám is jellemző ez a rossz szokás sajnos... én inkább unalomból rágom. Már sokszor elhatároztam hogy leszokok, de sosincs elég akaraterőm... A szüleim nem engedne műkörmöket, a többi tipp pedig nálam nem vált be (az ecsetelős sem)
2012. február 23. 11:56
Régebben rágtam...aztán sikeresen leszoktam róla. I paprikásecsetelő.
2012. február 23. 13:59
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 23. 15:15
Törpeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 164057 offline |
Nagyon jó cikk!! Köszönöm, én is sajnos rágom a körmömet és én is valami ilyesmiért amit leírnak .
De mostmár kezdek leszokni róla ami nekem segít az az hogy mindig van nálam egy csomag rágó .
És kipróbálom most ezeket az ötleteket is !
De mostmár kezdek leszokni róla ami nekem segít az az hogy mindig van nálam egy csomag rágó .
És kipróbálom most ezeket az ötleteket is !
2012. február 23. 15:15
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
Amúgy ez a pozitív gondolkodás duma már kezd elég közhelyessé válni "gondolkodj pozitívan" --> 1.az egész gondolkodásunkat nem lehet csak így megváltoztatni 2.egyetértek egy előttem szólóval, hogy és sem áltatom magam baromságokkal...nem mindenben van jó, hiába is keressük.
2012. február 23. 15:51
Dorikahhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.25. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 141633 offline |
Én is rágom a körmömet..sajnos :||
Eléggé rossz szokás és már 1000x leakartam szokni róla de nem megy...Még kisebb voltam akkor 1x volt olyan ecsetelős cuccom de nem használt semmit..úgy is lerágtam..://
Volt műkörmöm is 6hónapig utánna lelett szedve hogy megerősödjön a körmöm..de vissza jött hogy lerágom...hiába festem ki az se segít :/
Remél majd valahogy leszokok róla )
Eléggé rossz szokás és már 1000x leakartam szokni róla de nem megy...Még kisebb voltam akkor 1x volt olyan ecsetelős cuccom de nem használt semmit..úgy is lerágtam..://
Volt műkörmöm is 6hónapig utánna lelett szedve hogy megerősödjön a körmöm..de vissza jött hogy lerágom...hiába festem ki az se segít :/
Remél majd valahogy leszokok róla )
2012. február 23. 16:05
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline |
Én is rágom...sajna.:///
Próbálok leszokni és van kicsi eredmény.
Most műkörmöm van és az is azért segít.D
Próbálok leszokni és van kicsi eredmény.
Most műkörmöm van és az is azért segít.D
2012. február 23. 17:25
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Én magam is rágom a körmöm, de már erősen próbálok leszokni róla, több-kevesebb sikerrel. Hasznos cikk volt. Kipróbálok pár tanácsot.
2012. február 23. 18:22
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
10 éve rágom a körmöm, és tudjátok nem mindig a stressz... a lakkok semmit nem érnek, mert aki rágja a körmét az nem törődik vele, küzdök ellene, de már lételememmé vált, most mentálisan is rávettem magam hogy NEM SZABAD. Ennyi. Minden fejben dől el, amit a cikk is említ.
2012. február 23. 18:23
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
Műköröm: elgyengíti az igazit, nem segít semmit
2012. február 23. 18:26
hayleyfan00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 123938 offline |
Régen én is sokat rágcsáltam a körmöm, és nagyon utáltam magam, amiért nem tudtam leszokni. Mindig irigykedtem azokra, akiknek szép, ápolt körmeik voltak, és én is olyat akartam. Anyukám is mindig rám szólt, hogy fejezzem be. Mindig mondogatta, hogy ha nem rágnám a körmeimet, akkor szépen ki lehetne festeni a ballagásra. És hát szép körmöket akartam a ballagásra, így lassacskán leszoktam róla. Szerintem aki nagyon le akar szokni, annak sikerülni is fog. Nem kell mindenféle hülyeségeket vásárolni és felesleges pénzt kidobálni. Én is sokszor fogaim közé veszem a körmök, de aztán mindig figyelmeztetem magam, hogy ha lerágom, milyen csúnyán fog kinézni, és várhatok 2-3 hetet, míg rendbe jön.
Ilyen nincs, hogy nem tudsz leszokni róla. Ha van elég akaraterőd, akkor sikerülni fog.
Ilyen nincs, hogy nem tudsz leszokni róla. Ha van elég akaraterőd, akkor sikerülni fog.
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2012. február 23. 18:56
Black.angel99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 133052 offline |
Én is rágom a körmömet sajnos..:| nekem is van ecsetelőm néha bekenem ha nem felejtem el..xd amiket tanácsolt esetleg megpróbálom betartani. Én is szeretnék leszokni amúgy a körömrágásról..:|
2012. február 23. 19:06
ehm .. én is rágom a körmömet, egy jobb időszakomba már leszoktam róla tanácsok meg minden nélkül, de most újra kezdtem egy 2 éve . amúgy ilyenkor nem szeretem kifesteni a körmeimet, mert mindenki azt nézi hogy milyen szépen vannak kifestve a körmeim és akkor meglátnák.Amúgy a műköröm semmit se ér.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.