na erről felesleges volt cikkezni elösször is mmás oldalon is hogy az első nem az első tetkója mert van egy kerezstje másodszor em gmég enm is látszik egy kis fekete izé látszik h van ott de hogy mi az....
Sosem értettem, hogy mi értelme annak ha valaki kis szívecskéket, meg 'peace' és 'love' feliratokat tetováltat magára. Sablon szövegek, semmi mélyebb tartalmuk nincsen. Ha valaki tetoválást csináltat, akkor vállalja nyilván, hogy egész életében viselni fogja. Biztos nagyon jól fog kinézni 50 évesen egy kis szívecskével a csuklóján. De nem is az a lényeg, hanem hogyha valaki már tetoválásra adja a fejét, akkor valami olyat válasszon ami tényleg jelent neki valamit, ami az életéhez kapcsolódik, vagy valami fontos eseményhez, aminek mélyebb a tartalma, és nem fogja megbánni pár év múlva. Egy kis szívnek, vagy tucatfeliratnak SEMMI ÉRTELME.
hát nem tudom. eléggé aranyos. de semmi nem köti hozzá. már mint szerintem akkor van értelme tetoválásnak, ha köt hozzá egy emlék stb... de az tény hogy jól néz ki de Miley-nak hamarabb volt kis szivacskéje csak neki a kisujján
na, pont ennyit néztem ki ebből a csajból, szivecske, kiskutya vagy love felirat. most nem azt mondom, hogy legyen tokától bokáig varrott, de kábé annyit ér, mnit Moica tetoválása a Jóbarátokban.
vampiregirl144 tökéletesen egyetértek veled... ennek a tetkónak nincs semmi jelentősége, csak azért csináltatta szerintem, hogy "menő"-nek tűnjön!! (például Miley-nak vagy a TH-s csapattagok tetkóinak is van jelentőségük, nem csak úgy megcsináltatták, hogy legyen)
Hát ez szerintem kb. ilyen volt,hogy:"mindenkinek van tetkója,én is akarok egyet" Ha-ha Amúgy én úgy gondolom semmi értelme nincsen annak ,hogy egy kis szívet oda varratott magára csak azért ,hogy legyen valamilyen tetkója...
édi Szerintem ezzel még semmi gond sincs. És ő egy szóval sem mondta h "milyen felnőtt akar lenni" ahogy itt egyesek mondták. De ettl egy szívtől még miért ne lehetne?