J. K. Rowling új könyvet írt, és ügynökséget váltott
2012. február 24. 21:25
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
kiváncsi leszek.
Én úgy olvastam el az első 4 HP könyvet, hogy már láttam a filmet, és tudtam mi fog történni, mégis nagyon tetszett és nem tudtam letenni. Az 5-et sajnos nem kezdtem el mert addigra elmúlt a Harry Potter lár, de a többit imádtam!!!
2012. február 24. 21:54
Én imádom a Harry Potter könyveket én mindegyiket olvastam, a filmekből és láttam egy-kettőt( Sajnos miután elolvastam a könyveket a többi részt a filmekből nem bírtam megnézni mert nekem túlságosan "elért", de ez most mind1)Na szóval szerintem nagyon tehetséges írónő és ha fele olyan jó lesz ez a regénye mint a HP volt...Hát...Sok Sikert:)
2012. február 25. 14:13
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Remek. Már várom, hogy mivel hozakodik elő, remélem, hogy semmi Harry Potterre vagy varázslatra utaló művet nem fog kiadni a kezei közül. Én valamiért egy több kötetes krimit képzelek el, pl politikai, mint a Tetovált lány könyvek vagy vérbeli szikkadt, nyomasztó, Értelem és érzelemhez hasonló drámát de majd meglátjuk
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.

0 felhasználónak tetszik: