Madonna testével védte lányát
2012. február 24. 18:42
Lourdes ne akarjon akkor híres lenni, ha nem bírja, hogy a fotósok a munkájukat (!) végzik, Madonna meg ne legyen ilyen undok, és ne hurcolássza mindehova szegényt. a tranzitban van V.I.P. részleg, ott is megvárhatták volna a sofőrt.
2012. február 24. 18:57
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
én sem bírnám ezt...szerintem én már rég depressziós lennék..:$
2012. február 24. 19:07
Itt is ezek az undorító paparazzók , egy idő után nekem is elegem lenne ezekből :S
2012. február 24. 19:14
Hát azért a fotósoknak is lehetne szívük h lehetnek ilyen érzéketlen tuskók a pofátlanságból első díjat nyernének. Az annyira nagy cucc volt h a reptéren voltak????? Egyébként meg szép volt Madonnától h megvédte a lányát habár ezt bármelyik szülő megtette volna
Én még azt se tartom rossznak h szidták egymást valószínűleg én is ezt tettem volna valószínűleg (amilyen természetű vagyok)
De most majd jön az h egy sztárnak nem kellene így beszélnie de hát ők is emberből vannak és mikor már ami sok az sok akkor az embernek könnyed elgurul az agya.
2012. február 24. 19:15
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ebből a szempontból nem irigylem a hirességeket
2012. február 24. 19:22
|
|
yvettedancervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 129 Csatolások: 65 Azonosító: 153146 offline
|
én sem tűrném, hogy ha valaki megsírattatná a lányomat... nem vagyok Madonna fan de most az ő pártját fogom. ^^
2012. február 24. 19:32
Én megértem, hogy kiakadt, hiszen nem könnyű úgy élni egy "normális" életet, ha az anyukád a világ egyik legismertebb énekesnője, de igaz, ami igaz, nem neki való a rivaldafény. Szerintem Madonnától ez nagyon kedves volt, látszik, hogy mennyire szereti a lányát.
2012. február 24. 19:44
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
Hát igen ha híres a szülő a gyerek is megszenvedi, És a szülőnek is van így gyenge pontja
2012. február 24. 19:56
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Ebből látszik, hogy Madonna szereti a lányát, és jó anyuka. Megértem, hogy Lourdes kiakadt, ehhez még talán nem szokott hozzá. De azt nem értem mi olyan nagy cucc, hogy a reptéren voltak!? o.O Undorító amit a paparazzók művelnek. Megértem azt is, hogy így beszélt, én se tettem volna másképp....
2012. február 24. 20:05
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Igaza volt.Eltudom képzelni,hogy milyen rossz nekik,hogy mindenhová csak a paparazzok követik őket! Nincs egy nyugodt percük! A paparazzok tönker teszik a hírességek magánéletét! megértem Lourdes-t is.Még nem szokott hozzá.Viszont tényleg látszik,hogy Madonna jó anyuka!
2012. február 24. 20:36
Hát, szerintem egy 15 éves lánynak, akárhogy nézem, a sulipadban lenne a helye. De ha már ilyen családi környezetbe került, akkor sajnos hozzá kéne szoknia, más megoldás sajnos nincs, nem zárkózhat el ettől, hiszen ha az anyukája a világ egyik legismertebb embere, természetes hogy rá, mint az egyetlen gyerekére is irányul a figyelem egy része. Ebből azért látszik, hogy Madonna nem rossz anya, védi a lányát ettől, amennyire lehet, bár ettől szerintem nem nagyon lehet védeni.
2012. február 24. 20:59
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Idézet (ildiko123 @ 2012.02.24. 20:39)
Szerintem nagyon nagy dolog volt Madonnatol hogy meg vedte a lanyat!!
Most nem a kötözködés miatt mondom, de szerintem ez természetes dolog lenne egy anyjától, hogy megvédje a lányát, csak hogy ez Madonna esetében már nagy szónak számít.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.

0 felhasználónak tetszik: