A Maroon 5 frontembere megvédte Xtinát
2012. február 24. 19:25
nagyon rendes dolog volt tőle ! christina pedig mindenhogy GYÖNYÖRŰ!!!
2012. február 24. 19:36
Adam-nek tök igaza van! (: Ha valaki szereti Xtinát, akkor nem a súlyával, hanem a dalaival fogalkozik. Nem értem, hogy miért ezért kicikizni, mikor Ő így jó ahogy van!
2012. február 24. 19:37
De jo fej!!
nagyon emberi dolog volt tole hogy igy megvedte, es nem ertem hogy miert kell ezzel meg mindig piszkalni...szaljanak mar le y
2012. február 24. 19:52
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Seggfej a műsorvezető, ennyi. Szeretne ő olyan nőt magának a bal keze helyett, mint Christina.
Adam pedig okosan válaszolt, bár még mindig nem a szívem csücske.
2012. február 24. 20:15
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
szerintem Christina most gyönyörűbb, mint valaha. Természetesen nőies az alakja, és nem csontkollekció. És még jobb, hogy ő ezt vállalja.
2012. február 24. 20:37
Idézet (sofie_par_amore @ 2012.02.24. 20:15)
szerintem Christina most gyönyörűbb, mint valaha. Természetesen nőies az alakja, és nem csontkollekció. És még jobb, hogy ő ezt vállalja.
Azért ez túlzás. Szépnek tényleg szép, és látszik hogy jól érzi magát a bőrében, de azért azt nem mondanám, hogy gyönyörűbb mint valaha.
Szerintem nagyon le lehetne szállni róla. Miért nem arról kérdezte, hogy várja-e már hogy kijöjjön az új lemeze Chrisnek vagy valami tényleg normális kérdést?
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
Rendes volt Adamtől és egy olyan hangot egy olyan ikont, mint Christina, nem az ítél meg hogy most milyen alakja, mert többet letett az asztalra, mint a legtöbb mai sztárocska...
Imádom, hogy természetes és boldog, epekedve várom az új lemezét
Imádom, hogy természetes és boldog, epekedve várom az új lemezét
Christina gyönyörű ez nem is kérdéses. Nem értem miért kell bírálni őt az alakja miatt. Adam
pedig jól tette, hogy kiállt mellette, kedves volt tőle.
2012. február 24. 20:51
Nem is hízott meg olyan látványosan.
És szerintem ez a legjobb, amikor valaki jól érzi magát a bőrében. Adam-től pedig szuperaranyos volt, hogy megvédte!
2012. február 24. 20:55
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Nem tudom miért támadják folyamatosan Xtinát. Nem lehet mindenki olyan "tökéletes" mint a hírességek többsége. Sőt.. ők is csak a retusálás után néznek ki úgy ahogy. Miért kell mindenkinek anorexiás csont kollekciónak lennie?! Adamtől pedig ez nagyon rendes dolog volt!
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem zavartatták magukat.
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
Elárulta, miért döntött így.

0 felhasználónak tetszik: