Melyik a kedvenc évszakod?
2013. március 20. 09:46
|
|
NathalieeHeart99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 197395 offline
|
Nekem egyértelműen a nyár a kedvencem, már csak azért is, mert névnapom, szülinapom egyaránt nyáron vannak. Meg akkor nyaralunk, és úgy egyáltalán... I ♥ Nyár
2013. március 31. 10:50
tavasz, nyár, tél.. az ősz nekem olyan semmilyen :)
2013. április 02. 19:39
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Tavasz
csak lenne már itt...
1 felhasználónak tetszik:
missbabucii
2013. április 06. 21:01
|
|
Zsoffeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 47 Csatolások: 31 Azonosító: 192727 offline
|
Nekem mindegyik :
Tél- mert lehet hógolyózni, szánkózni, jön a Jézuska stb.
Tavasz- mert,kinyílnak a virágok, jó idő van, nem kell nagy kabátot hordani, gyönyörű a táj, jók az edzések szabadpályán stb.
Ősz- mert, gyönyörű az őszülő erdő, még mindig nem kell a vastag kabát
Nyár- mert, meleg van, lehet strandolni, pihenni, sok-sok edzésre jári
De a suli miatt az őszt kedvelem legkevésbé.
Tél- mert lehet hógolyózni, szánkózni, jön a Jézuska stb.
Tavasz- mert,kinyílnak a virágok, jó idő van, nem kell nagy kabátot hordani, gyönyörű a táj, jók az edzések szabadpályán stb.
Ősz- mert, gyönyörű az őszülő erdő, még mindig nem kell a vastag kabát
Nyár- mert, meleg van, lehet strandolni, pihenni, sok-sok edzésre jári
De a suli miatt az őszt kedvelem legkevésbé.
missbabucii
2013. július 26. 05:52
|
|
VanessaVani |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 852 Csatolások: 109 Azonosító: 202161 offline
|
A Tél *-*
Szandiiii
2013. augusztus 16. 17:20
A tél a kedvencem,a nyarat pedig csak azért szeretem,mert nincs suli.
2013. augusztus 17. 10:38
A tavasz és az ősz. Tavasszal nincs túl hideg, se túl meleg, szóval az pont oké. Ősszel pedig sok az eső és csodálatos a táj, a lehullott levelek, stb...
2013. augusztus 17. 14:52
Tavasz. Szülinap, a természet újjáéledése miatt, a szinek, kellemes idő miatt.
2013. augusztus 17. 15:10
Nekem a nyár, mert ilyenkor meleg van, és azt sokkal jobban bírom, mint a hideget.
2013. augusztus 19. 11:31
Nekem a tél.. Imádom a havat, és azt is,hogy a hideg ellen lehet védekezni. A nyarat pont azért ítélem el, mert vagy lehűtöd klímával tíz fokosra a lakást, vagy ott döglesz a meleg szobában ( esetleg a strandon ).
2013. augusztus 19. 12:40
|
|
zsofiacsehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 198811 offline
|
Tél meg a tavasz.
2013. október 09. 23:11
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Tavasz és nyár.
missbabucii
2013. október 11. 16:43
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nekem a nyár:))♥
2013. október 11. 16:46
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
ősz és tavasz:DD
2013. október 26. 12:59
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Nekem a tél és a nyár.A télben mindent szeretek,az ünnepeit,a csodálatos,havas tájat,a csípős hideget,a téli játékokat,azt,amikor benn a házban egy pohár forró teával melegedsz...Isteni érzés.
A nyarat,hát természetesen a nyári szünet,a nyaralás, a szabadidő,a napozás,és a jó idő miatt.Na meg ebben az évszakban lehetek legtöbbet a legjobb barátaimmal,ilyenkor élhetem ki leginkább a víz iránti szeretetemet is.
Viszont a 45 fokos kánikulákat egyszerűen utálom,amikor minden kiég,meg lehet sülni éjjel-nappal,kinn-benn,az éjszakák és az alvás meg kész szenvedés.
A nyarat,hát természetesen a nyári szünet,a nyaralás, a szabadidő,a napozás,és a jó idő miatt.Na meg ebben az évszakban lehetek legtöbbet a legjobb barátaimmal,ilyenkor élhetem ki leginkább a víz iránti szeretetemet is.
2013. október 26. 13:12
Nekem mindegyik:
Nyár:
Ilyenkor van a szülinapot,pont nyár közepén.Imádom a nyarat ,mert meleg van,lehet fürdeni a balcsiba,bikinibe mászkálni,nagyon jó meleg van,és jó idő van.
Ősz:
Imádom az őszt,mivel jó látni mikor lehullanak a levelek,és az iskolánkban lehet a kicsik arcán látni ,hogy mennyire élvezik hogy belesüppedtek a levelekbe,mennyire dobálhatják egymást a levelekkel,és hogy jó az illatuk is.
Tél:
Imádom a telet,mivel jó nagyon hó szokott lenni,hóembert lehet építeni ,vagy akár mint unoka húgommal hószörnyeket
,Imádok hógolyózni.Kintről ,a hidegről bemenni a meleg házba.És mert ünnepek vannak,a mikulás és a karácsony.
Tavasz:
Szép zöldek a levelek,megint kezd meleg lenni,nagyon szép olyankor minden,érnek a gyümölcsök és nagyon jó illat van.
Nyár:
Ilyenkor van a szülinapot,pont nyár közepén.Imádom a nyarat ,mert meleg van,lehet fürdeni a balcsiba,bikinibe mászkálni,nagyon jó meleg van,és jó idő van.
Ősz:
Imádom az őszt,mivel jó látni mikor lehullanak a levelek,és az iskolánkban lehet a kicsik arcán látni ,hogy mennyire élvezik hogy belesüppedtek a levelekbe,mennyire dobálhatják egymást a levelekkel,és hogy jó az illatuk is.
Tél:
Imádom a telet,mivel jó nagyon hó szokott lenni,hóembert lehet építeni ,vagy akár mint unoka húgommal hószörnyeket
Tavasz:
Szép zöldek a levelek,megint kezd meleg lenni,nagyon szép olyankor minden,érnek a gyümölcsök és nagyon jó illat van.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.