Nagy port kavart az egész világon egy nemrégiben megjelent fotó, mely az énekesnő családi virrasztásán készült. A nyitott koporsóban fekvő Whitney-ről készült kép sokkolta a közvéleményt, de ha mindez nem lenne elég, a magazin azt is feltárta, hogy milyen értékeket helyeztek örök nyugalomra a művésznővel együtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Whitney Houston a túlvilágon sem nyugodhat békében
2012. február 27. 09:02
bettybabe87új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 133502 offline |
2012. február 27. 09:11
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline |
undorító, hogy egyes emberek még a halottakat sem hagyják békében nyugodni :/
2012. február 27. 09:16
bettybabe87új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 133502 offline |
Igen, egyet értek. Amerikában sajnos minden megtörténhet. Biztosan éppen elég nehéz Whitney családjának elviselni a fájdalmat, erre meg még ilyen nehézségekkel is szembe kell nézniük.:-((( Nagy tisztelője voltam/vagyok az énekesnőnek. Mióta meghalt, nem tudok kilábalni a szomorúságból, mert egy igazi kincset vesztettünk el a családja mellett Mi, a Rajongók is:-(((( Nyugodjon békében!
2012. február 27. 09:17
gratulálok a h*lye barmoknak! miért kell ilyen fotót címlapra tenni, és pláne miért kell mindíg azt vesézni hogy kin milyen ékszer van egy díjátadón,pláne a koporsójában! remélem megkapják ezek az ujságírok azt ami jár nekik.....gusztustalan ez a világ! minden csak a pénzről szól! ha legalább életében nem hagyták nyugalomban, halálában kapja meg ezt a minimális tiszteletet ami jár neki, hogy kvázi nem teszik a temetésén készült képet az internetre, pláne nem egy újság címlapjára! ezekbe semmi emberség nem szorult?! mondogatják hogy így együttérzünk a családjával meg úgy együttérzünk a családjával...de ezek után ezt erősen kétlem: elvégre ha tényleg együttéreznének akkor most eről az esetről nem írtak volna cikket , és ha belegondoltak volna hogy ez a családjának milyen fájdalom nem írkálnának "jobbnál jobb" cikkeket a haláláról,és nem pletykálnának orrba szájba mindenfélét a haláláról! de hát ILYENEK AZ EMBEREK! UNDORÍTÓ!!!
2012. február 27. 09:20
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Michael Jacksont se hagyták békén halála után...:/:S
2012. február 27. 09:23
bettybabe87új tag |
És milyen ember lehet az, aki képes volt eladni a képeket az újságnak...merthát ugye egy közeli ismerős lehetett a tettes, aki maga is jelen volt az eseményen...:-(((((((
2012. február 27. 09:45
bettybabe87új tag |
Hihetetlen hogy Whitney még holtan is gyönyörű....Kár hogy Ő nem lehet olyan szerencsés, mint Csipkerózsika, aki felébredt a herceg csókjától. A rajongók szívében viszont örökké élni fog.
2012. február 27. 10:03
bettybabe87új tag |
Sajnos vannak ilyen emberek és nem feltétlenül kell ahhoz híres embernek lenni, hogy valaki áldozatul essen. Ez a XXI. század sajnos:-((((
2012. február 27. 10:05
hogy lehet ilyen egy újság?? Ennyire nem tisztelik Whitneyt,h az utolsó fényképét címlapra teszik?? Belegondolhatott volna az az ember is, aki eladta a fényképet, h később sírrablók célpontjává válhat Whitney nyughelye...
2012. február 27. 10:09
bettybabe87új tag |
Bizonyára az a valaki egyáltalán nem számolt a következményekkel, csakis a pénz foglalkoztatta, amit a képekért kapott....:-S
2012. február 27. 10:20
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Undorító egy mocsok világ ez -.-
2012. február 27. 10:50
Elhiszem hogy az olvasottságért és a forgalomért mindent, azt is elhiszem hogy egyes újságíróknak nagyon vastag a bőr a képén, de ez azért már túlmegy minden határon... Fölháborítónak tartom... Nem elég hogy a lánya összeroppant, az a tervük hogy az egész családdal ez történjen? Mert ez nem egy olyan dolog hogy lefotózták kínos szituban, ez bizony szerintem már kegyeletsértés.
Ha az én Anyukámmal tették volna ezt, belőlem biztos előtört volna a nagybetűs állat, habár ugyebár nem vagyok amúgy sem egy jámbor személyiség...
Ha az én Anyukámmal tették volna ezt, belőlem biztos előtört volna a nagybetűs állat, habár ugyebár nem vagyok amúgy sem egy jámbor személyiség...
2012. február 27. 11:10
Tünde152új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 169502 offline |
-.-" Ezekben az emberekben nincs tiszteletérzet ??? szánalmas !!!
Nem tudom milyen lenne nekik , ha ez történne az anyukájukkal , és mindenn újságba hülyeséget/tiszteletlenséget írnának !
Nem tudom milyen lenne nekik , ha ez történne az anyukájukkal , és mindenn újságba hülyeséget/tiszteletlenséget írnának !
2012. február 27. 11:50
nagyon muszáj volt címlapra tenni.. főleg most idegesítik a családot,amikor a legszomorúbb napjaikat élik meg..
2012. február 27. 12:03
Ezek mit képzelnek magukról? Vannak egyáltalán ezeknek érzéseik?:S Nem elég szegényeknek ami eddig történt... Csak a pénzen jár az eszük az ilyeneknek.-.-
2012. február 27. 12:05
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Komolyan mondom... Elsem hiszem, hogy hogy lehetnek ekkora parasztok ezek az újságírók. Ebböl élnek meg, de ilyenkor ne csak magukra gondoljanak, hanem másokra is -.-
Ha a saját édesanyjukkal tennék, ezt akkor még nekik álna feljebb!!!
Ha a saját édesanyjukkal tennék, ezt akkor még nekik álna feljebb!!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.