A Big Time Rush az új kedvenc fiúcsapatot, a One Directiont kérte fel előzenekarnak első koncertkörútján. De úgy tűnik, sokkal inkább az előzenekar van a középpontban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Teljes káosz a Big Time Rush koncertjein
2012. március 01. 09:20
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Nagyon durva hogy valakik képeser erre! És még Justin Bieber-től van/ volt a világ elszállva...
Hatalmas sztárok a világ imádja őket és nem véletlen! Mert hatalmas TEHETSÉGEK! És nagyon imádni valóak is... <3
Hatalmas sztárok a világ imádja őket és nem véletlen! Mert hatalmas TEHETSÉGEK! És nagyon imádni valóak is... <3
1 felhasználónak tetszik:
ercsi2000
2012. március 01. 09:21
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Ami pedig a BTR-t illeti szerintem ők sem gondolták volna ezt hogy a One Direction megelőzi őket a saját hazájukban de most mit mondjak?! Vicces helyzet annyi szent.
2012. március 01. 09:59
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
"One Direction-őrület" - ez jó kifejezés, mert ép ésszel nem tudom felérni mit kajálnak rajtuk ennyire Náluk még buburkának is férfiasabb a hangja.
9 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2,
rockgirlfriend,
Grace Benning,
dóóra,
Porcicca,
Kyra99,
gvilcsi,
ercsi2000,
Bátor Ventillátor
2012. március 01. 10:12
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Nem szeretem annyira a Big Time Rush-t, de azért most sajnálom őket.
1 felhasználónak tetszik:
arianagrande26
2012. március 01. 12:10
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
én nem sajnálom őket.. láthatják, hogy mekkora "lázban" égnek az amerikaiak az 1D miatt, szerintem ha van egy kis eszük, akkor nem amerika egyik legnépszerűbb zenekarát választják előzenekar gyanánt.
amugy, szerintem az 1D-t iránt sokkal többen táplálnak pozitív érzelmeket, hisz (szerintem) sok embernek feláll a szőr a nickelodeonos műsorok láttán. köztük nekem is.
tarthattok gonosznak, nem izgat túlságosan.. hisz ez csak az én véleményem.^^
amugy, szerintem az 1D-t iránt sokkal többen táplálnak pozitív érzelmeket, hisz (szerintem) sok embernek feláll a szőr a nickelodeonos műsorok láttán. köztük nekem is.
tarthattok gonosznak, nem izgat túlságosan.. hisz ez csak az én véleményem.^^
2012. március 01. 12:17
nick j and selena gvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134504 offline |
Sztem a rajongók sokszor túlzásba esnek ! :/ bár ö dolguk! ÉN soka nem hátráltatnám a one directiont <3 mert sztem az nem normális ha wki hajnalba oda megy a hotel elé !! Jah és én nagyon szeretem a one directiont <3 én is csak miattuk mennék el a koncertre.... ) <3
2012. március 01. 12:20
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline |
Még ha a 1D miatt mentem volna is el a koncertre,nem lettem volna olyan bunkó,hogy miután leszerepeltek kisétálok onnan
2012. március 01. 12:44
criticadelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 168202 offline |
Na, erre nem számítottam (sztem más se nagyon...) és most kissé le vagyok törve
Úgy gondolom, hogy a BTR sokkal jobb, mint a One Direction és egyelőre szerintem méltatlanul van az új banda körül ekkora húhó, meg nem is nagyon értem az okát.
Nagyon fura és talán lehangoló helyzet alakult ki, másrészt a rajongók is igazán visszafoghatnák magukat, nem vagyok képes felfogni, minek ez a nagy felhajtás miattuk. Az meg övön aluli húzás, hogy a 1D után csakúgy kisétálnak az arénából: egyébként meg ki az a hülye, aki megveszi a jegyet és még ha nem is ismeri a következő bandát vagy nem szereti, kidobja a pénzt az ablakon: fordított esetben biztos nem tenném meg. Összetenném a 2 kezem, ha láthatnám a BTR-t, más meg, akinek meg ott a lehetőség, csakúgy eldobja magától...
De azért fel a fejjel, a BTR rajongók tartsanak össze! Mi nagyon szeretjük a srácokat és talán inkább ez a lényeg, a többi meg nem számít!
Úgy gondolom, hogy a BTR sokkal jobb, mint a One Direction és egyelőre szerintem méltatlanul van az új banda körül ekkora húhó, meg nem is nagyon értem az okát.
Nagyon fura és talán lehangoló helyzet alakult ki, másrészt a rajongók is igazán visszafoghatnák magukat, nem vagyok képes felfogni, minek ez a nagy felhajtás miattuk. Az meg övön aluli húzás, hogy a 1D után csakúgy kisétálnak az arénából: egyébként meg ki az a hülye, aki megveszi a jegyet és még ha nem is ismeri a következő bandát vagy nem szereti, kidobja a pénzt az ablakon: fordított esetben biztos nem tenném meg. Összetenném a 2 kezem, ha láthatnám a BTR-t, más meg, akinek meg ott a lehetőség, csakúgy eldobja magától...
De azért fel a fejjel, a BTR rajongók tartsanak össze! Mi nagyon szeretjük a srácokat és talán inkább ez a lényeg, a többi meg nem számít!
2012. március 01. 12:52
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Én nagyon nagyon imádom a Big Time Rusht:)
2012. március 01. 12:52
kovi2Cosima |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 852 Azonosító: 144885 offline |
sajnálom.mert szerintem elég jók.
2 felhasználónak tetszik:
arianagrande26,
Tussz
2012. március 01. 13:21
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
BTR. Azért sajnálom
2 felhasználónak tetszik:
arianagrande26,
Tussz
2012. március 01. 13:34
Hihi, erre számíthattatok hogy a One Direction-re kíváncsiak,és szerintem csak azért mentek el
hogy lássák a 1D-t. =)
hogy lássák a 1D-t. =)
2012. március 01. 13:36
Deborahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 158785 offline |
Imádom mind a 2t de akkor is One Direction♥ de sajnálom őket hogy a BTR turnéja de az 1D-t jobban várják. Meg milyen pofántlanság hogy ott hadják a koncertet miután letudta az 1D.. nem értem miért csinálják...legalább megvárnák őket is.. ez az én véleményem
2012. március 01. 14:00
Ez azért már gáz. Én mindkettőt szeretem, de csak azért elmenni a koncertre, hogy a One Directiont meghallgassam, majd lelépjek egy kicsit túlzás...
2012. március 01. 14:02
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Big Time Rush és a One Direction is csak most futott be,de azt is megkéne nézzni,hogy a you tube-on mennyien nézték meg a BTR klipjeit és mennyien a 1D nagy a különbség.Ja és a 1D fiúk ezerszer jobban énekelnek és ezerszer helyesebbek is szegénykéknek pechük
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.