nem is volt olyan jó ötlet az 1D-t hívni előzenekarnak.
de azért sajnálom a BTR-t..
Teljes káosz a Big Time Rush koncertjein
2012. március 01. 14:11
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline |
én is 1D-t néztem volna csak meg szerintem... D
2012. március 01. 14:17
Majd lecseng (remélhetőleg hamar) ez az "1D" őrület…
2012. március 01. 14:28
Szeintem ezen nem kellett volna úgy meglepődni. Hiszen a One Direction tagjainak fantasztikus hangjuk van és hatalamas sztárok. Nem csoda, hogy vannak olyan emberek, akik csak miattuk teszik be a lábukat a koncertre. Azért sajnálom a BTR-t, de szerintem ezen nem kell megsértődni. One Direction♥!
2012. március 01. 14:37
Kimennek az 1D után? Szeretem mind kettő bandát. De ezt bunkóságnak tartom, mégha a One Direction miatt mennek el. Eleve a BTR koncertjére mennek, és egyszer csak kisétálnak...szegény BTR. Fel a fejjel, az igazi rajongók ott maradnak, és miattatok mennek el
1 felhasználónak tetszik:
Tussz
2012. március 01. 14:50
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Én bírom a 1D-t is, de a Big Time Rush (szerintem) egy fényévvel jobb..
Azok a bunkó ~pontpontpont~-ok, akik csak úgy kisétálnak, kapják be (a gumicukrot...)!
Ha ott lettem volna, beálltam volna az ajtó elé és lelőttem volna mindet...
Egyébként a Big Time Rush több ideje híres, mint a One Direction, és nem most lettek csak híresek. (Csak mert a cikk nem ezt írja.. ) Az egy dolog, hogy nem annyira nagyon "cukika-mukika fiukák", de szerintem a számaik és a hangjuk is jobb... Ha Ők lettek volna az X-Factorban, Ők lettek volna a híresebbek.
A 1D őrület max. pár év múlva teljesen el fog múlni, úgy gondolom..
missyanikó7: Az lehet, hogy szerinted Ők sokkal jobban énekelnek, és ezerszer helyesebbek is...Szerintem viszont pont fordítva van, szinte senkinek sem lehet ugyanaz a véleménye. Sőt, szerintem a 1D tagjaiból 3 srác egyáltalán nem helyes, esetleg kettőre tudom azt mondani, hogy elfogadhatók. A hangjuk viszont tényleg jó, és nagyon jófejek és viccesek is, de (szerintem) a Big Time Rush tagjai jobban énekelnek.
(Nem szeretnék egy 1D fan-t sem megsérteni azzal amit leírtam.)
Azok a bunkó ~pontpontpont~-ok, akik csak úgy kisétálnak, kapják be (a gumicukrot...)!
Ha ott lettem volna, beálltam volna az ajtó elé és lelőttem volna mindet...
Egyébként a Big Time Rush több ideje híres, mint a One Direction, és nem most lettek csak híresek. (Csak mert a cikk nem ezt írja.. ) Az egy dolog, hogy nem annyira nagyon "cukika-mukika fiukák", de szerintem a számaik és a hangjuk is jobb... Ha Ők lettek volna az X-Factorban, Ők lettek volna a híresebbek.
A 1D őrület max. pár év múlva teljesen el fog múlni, úgy gondolom..
missyanikó7: Az lehet, hogy szerinted Ők sokkal jobban énekelnek, és ezerszer helyesebbek is...Szerintem viszont pont fordítva van, szinte senkinek sem lehet ugyanaz a véleménye. Sőt, szerintem a 1D tagjaiból 3 srác egyáltalán nem helyes, esetleg kettőre tudom azt mondani, hogy elfogadhatók. A hangjuk viszont tényleg jó, és nagyon jófejek és viccesek is, de (szerintem) a Big Time Rush tagjai jobban énekelnek.
(Nem szeretnék egy 1D fan-t sem megsérteni azzal amit leírtam.)
2012. március 01. 14:50
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline |
Szegény BTR..Ne szomorkodjatok majd én felvidítalak titeket!
Viccet félretéve ez tényleg bunkóság!
Viccet félretéve ez tényleg bunkóság!
2012. március 01. 14:59
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Sajnálom őket, de szerintem ezzel számolniuk kellett volna.! A 1D mostanában nagyon hódít világszerte, és a klipjeik is jobb nézettségi adatokat számlálnak. Meg szerintem az amerikai lányok kíváncsiak rájuk, mivel ez első koncertturnéjuk, és ott is eléggé hódít ez a láz. (Bár énis kíváncsi vagyok rájuk, de hozzánk nem jönnek. :'()
2012. március 01. 15:06
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Ez tényleg búnkoság.. azért én maradtam volna a koncert hátra lévő felében is..
melasz12
2012. március 01. 15:08
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Azért ez nagy bunkóság!....
2012. március 01. 15:12
melasz12♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 2039 Csatolások: 333 Azonosító: 142106 offline |
Nem baj fiúk ne szomorkodjatok...De azért ez tényleg elég nagy bunkóság...Szeretem mind a 2 bandát de azért a BTR jobban a szivemhez nőtt
Tussz
2012. március 01. 15:19
Mereeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 311 Csatolások: 35 Azonosító: 151847 offline |
A BIG TIME RUSH EGY SENKI AZ ONE DIRECTION-hoz képest:O Azért az 1D mégis csak tett le már valamit az asztalra... a big time rush meg maradjanak a színészetnél...
2012. március 01. 15:22
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Én bírom mindkét bandát (bár mostanában inkább a BTR-t) de én csak azért nem vettem volna jegyet, hogy az előzenekart megnézzem... Mondjuk ez benne volt a pakliban, mert most nagyon nagy az 1D őrület mindenhol.
nem baj srácok, fel a fejjel lesz ez jobb is!
Attól függetlenül én nem reklámoztam volna twitteren, hogy milyen jó volt a One Direction, mikor ők ott most "csak" előzenekar voltak.
nem baj srácok, fel a fejjel lesz ez jobb is!
Attól függetlenül én nem reklámoztam volna twitteren, hogy milyen jó volt a One Direction, mikor ők ott most "csak" előzenekar voltak.
2012. március 01. 15:32
Hát ez azért eléggé bunkóság volt, hogy leléptek. Bár szerintem számíthattak volna rá, mert most elég nagy a 1D őrület és sokan kíváncsiak rájuk
Azért sajnálom a BTR-os fiúkat
Azért sajnálom a BTR-os fiúkat
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.