Starity

Teljes káosz a Big Time Rush koncertjein

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 01. 19:18 #61
Netti36
Netti36
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 15
Csatolások: 0
Azonosító: 160846
Avril4ever Avril4ever
Majd lecseng (remélhetőleg hamar) ez az "1D" őrület…

Forrás: http://starity.hu/magazin/25109-teljes-kaosz-a-big-time-rush-koncertjein/#comment#ixzz1nt5Sqn1y

Lefog, hidd el! Most van az a tipikus "őrült láz", miután ez lecseng, marad néhány millió igazi rajongójuk és utána csak az élet rendje következik...kiöregszenek. Ahogy kiöregedett a Backstreet Boyz és minden más fiú banda is. Nem szeretnék megsérteni, senkit se. Tényleg nem. Tisztázzuk, tudom, hogy xfactorosok voltak. Nem állítom h nincs jó hangjuk. De ez lényegtelen. Ha nem lennének, "cukik, helyesek" nem lenne ekkora sikerük...
De szerintetek Adele vagy a Coldplay annyi hanggal, ami a One Directionos fiúknak van és ezzel kinézetükkel(pl.Adele kicsit molettebb), elértek volna valaha oda, ahol most vannak? Nem!! Csak is kizárólag, fantasztikus tehetségüknek, és szívből írott számaiknak köszönhetnek mindent.
És ez is, mutassatok egy olyan számot a One Directiontól aminek van mondanivalója.(ami lehetőleg nem egy romantikus tinifiú viszonzatlan szerelméről szól)
És ez is mutatja, hogy elakarják őket adni míg még fiatalok jól néznek ki és a mosolyuk egy gügyögő kis babáéra emlékeztet, semmi más. Addig énekelnek, arról, hogy minden szép és jó, ezt még megfűszerezi egy kicsit az is, hogy valamennyi hangjuk is van, és a világ már is a lábaik előtt hever vagy legalább is a (10-16 éves)lány korosztály.
Tényleg nem szerettem, volna senkit se megsérteni ezzel, ha még is ezt történt, sajnálom. Ez az én véleményem. Mindenkinek szíve joga mit szeret és mit nem! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: dóóra
2012. március 01. 19:24 #62
Miss.ChelseaS.
Miss.ChelseaS.

Státuszhe just take my breath away
Hozzászólás: 585
Csatolások: 2524
Azonosító: 134456
BIG TIME RUSH FOREVER <3 és ha már legalább megvették a jegyet, akkor ott maradhatnának. mások meg mit meg nem adnának egy darab jegyért.ennyi erővel ezta a jegyet meghagyhatták volna annak aki inkább a Big Time Rush-t szereti és nemcsak azért megy hogy meghallgassa az 'd-t amit amúgyis megtehetne, mert máskor is van 1D koncert
2012. március 01. 19:38 #63
Deni Vitale
Deni Vitale
új tag

StátuszMrs. Maslow
Hozzászólás: 86
Azonosító: 160213
Big Time Rush forever! Big Time Rush ezerszer jobb mint a OneDirection
2 felhasználónak tetszik: Kyra99, Tussz
2012. március 01. 19:40 #64
Zituus
Zituus
új tag
Hozzászólás: 61
Azonosító: 170036
Nem vagyok oda az One Directionért ... nyálas fiúk.. itt az a cél,h szar az énekhangjuk,nuku tehetség,de szexyk,és ezért megveszik az albumot,meg szeretik őket.. :/ Naja,Big Time Rush meg legalább normális..ennyi. tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: Tussz
2012. március 01. 20:08 #65
- törölt felhasználó -    
én szeretem a Big Time Rush-t:) de a One Direction isten király*-*♥♥♥
2012. március 01. 20:23 #66
- törölt felhasználó -    
Szegény BTR :'( elég rossz érzés lehet nekik sad.gif Igaz, hogy a One direction-t jobban szeretem én is (náluk jobb banda nincs a világoon *.*), de a 1D után a BTR a kedvencem, és sosem tennék ilyen pofátlanságokat mint egyesek...
2012. március 01. 20:23 #67
moonprincess94
moonprincess94
Diva

StátuszShine bright like a diamond!
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 31
Azonosító: 134163
Ilyenkor mindig úgy sajnálom azt, aki rosszabbul jár. Mindig arra gondolok, hogy biztos rosszul esik nekik, hogy egyesek csak úgy elmennek, amikor vége a One Direction koncertjének. Nem tudom, hogy én maradnék-e, mert engem sem különösebben érdekel a Big time rush, a One Direction viszont annál inkább. De biztos megpróblnám rávenni magam, hogy maradjak. Talán... De valószínűbb, hogy rohannék az 1D után. biggrin.gif
2012. március 01. 21:27 #68
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Néha hiányzik CSAK pár hónappal ezelőtt..(sztem a rajongók értik h értem.. smileeee.gif na mind1. am tök gáz,h egy koncertre csak előzenekar miatt mennek el.. smileeee.gif
2012. március 01. 22:05 #69
Rami499
Rami499
visszatérő vendég

Státusz"Az élet szép, de élni tudni kell!" :)
Hozzászólás: 197
Azonosító: 149902
Ez azért szemétség mármint az oké ,hogy szeretik a One Direction-t én is imádom öket de azért ez nem normális. O.o
2012. március 01. 22:13 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet (Netti36 @ 2012.03.01. 19:18)
Avril4ever Avril4ever
Majd lecseng (remélhetőleg hamar) ez az "1D" őrület…

Forrás: http://starity.hu/magazin/25109-teljes-kaosz-a-big-time-rush-koncertjein/#comment#ixzz1nt5Sqn1y

Lefog, hidd el! Most van az a tipikus "őrült láz", miután ez lecseng, marad néhány millió igazi rajongójuk és utána csak az élet rendje következik...kiöregszenek. Ahogy kiöregedett a Backstreet Boyz és minden más fiú banda is. Nem szeretnék megsérteni, senkit se. Tényleg nem. Tisztázzuk, tudom, hogy xfactorosok voltak. Nem állítom h nincs jó hangjuk. De ez lényegtelen. Ha nem lennének, "cukik, helyesek" nem lenne ekkora sikerük...
De szerintetek Adele vagy a Coldplay annyi hanggal, ami a One Directionos fiúknak van és ezzel kinézetükkel(pl.Adele kicsit molettebb), elértek volna valaha oda, ahol most vannak? Nem!! Csak is kizárólag, fantasztikus tehetségüknek, és szívből írott számaiknak köszönhetnek mindent. 
És ez is, mutassatok egy olyan számot a One Directiontól aminek van mondanivalója.(ami lehetőleg nem egy romantikus tinifiú viszonzatlan szerelméről szól)
És ez is mutatja, hogy elakarják őket adni míg még fiatalok jól néznek ki és a mosolyuk egy gügyögő kis babáéra emlékeztet, semmi más. Addig énekelnek, arról, hogy minden szép és jó, ezt még megfűszerezi egy kicsit az is, hogy valamennyi hangjuk is van, és a világ már is a lábaik előtt hever vagy legalább is a (10-16 éves)lány korosztály.
Tényleg nem szerettem, volna senkit se megsérteni ezzel, ha még is ezt történt, sajnálom. Ez az én véleményem. Mindenkinek szíve joga mit szeret és mit nem! smileeee.gif

Szívesen smileeee.gif One Direction - Moments, nagyon megindító dal, ha felfogja az ember, hogy miről is szól (Nem minden szép és jó, pont az ellenkezője.) Azzal viszont tényleg egyetértek, hogy a management mindent megtesz, hogy betuszkolja őket arra a piacra, ahova nem kéne: pl. Nickelodeon és Amerika. A rajongótáboruk magja ugyanis nem 12-13 évesekből áll, hanem 16+ lányokból. A kedves management-nek fel kéne fognia, hogy mi nem az iCarly-ban és hasonló műsorokban szeretnénk látni őket, hanem kicsit idősebbeknek való műsorokban.
2012. március 01. 22:24 #71
- törölt felhasználó -    
Amúgy az a vicc, hogy a legtöbben azért támadjátok őket, mert "cukik" és nem olyan tehetségesek, mint pl. Adele. Persze, hogy nem! Adele a világ egyik legjobb vokalistája, iszonyú kevés embert áld meg ilyen tehetséggel az ég. Én személy szerint nem a külsejükbe szerettem bele (egyáltalán nem tetszettek először), hanem a személyiségükbe. Mindegyikük olyan egyedi és különleges személyiséggel rendelkezik, hogy számomra lehetetlen nem szeretni őket. De ugyebár az ember először csak a csini pofit pillantja meg, és mindenki tudja, hogy úgy könnyű ítélni.
2012. március 02. 06:37 #72
Süty
Süty
ღMaybe,Onceღ™

Státusz"No Hay Nada Más De Lo Previsto"
Hozzászólás: 3297
Csatolások: 579
Azonosító: 133242
_nevet.gif ohmy.gif biggrin.gif
2012. március 02. 10:45 #73
Nyusssz01
Nyusssz01
visszatérő vendég

Státuszjust close your eyes and enjoy the roller coaster that is life. :)
Hozzászólás: 177
Csatolások: 3
Azonosító: 151842
Én megértem hogy ez történt. Szerintem jobb a 1D mint a BTR.
De azért ez szemétség volt a rajongóktól. Én ha már elmegyek, nem számít, hogy csak a 1D-t szeretem, végig nézem. Jól énekelnek a BTR-esek is. Először én is csak azért szerettem a 1D-t, mert hogy cukik, helyesek, stb. De közben már meghallgattam az összes számukat, és szerintem mindegyik tehetséges. Jó hangjuk van. És azok az énekesek közé tartoznak, akik élőben is jól énekelnek, nem úgy, mint ahogyan pl Selena Gomez. Neki is rengeteg rajongója van, mert szép meg "jó" hangja van. Az egy dolog, hogy a klippekben megcsinálják, de élőben meg csak rikácsol. Na erről ennyit. biggrin.gif wink.gif
2012. március 02. 14:03 #74
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Nem azért, de a rajongók hülyék XD (már bocsánat a kifejezésért). Azért fizetnek ki több 10 ezer forintot, hogy lássanak egy félórás műsort az előzenekartól??? Ha már ennyi lóvét kiadnak legalább használják ki a teljes szolgáltatást érte, ne csak a bemelegítést...
2012. március 02. 14:14 #75
MarsGirl
MarsGirl
visszatérő vendég

StátuszNo-one can hurt us like we hurt ourselves..
Hozzászólás: 204
Azonosító: 135555
Én esküszöm kezdem megsajnálni mindkét bandát.Nem vagyok rajongójuk,de amit ezek a tinikislányok csinálnak az egyszerűen borzasztó.
Ha nem lennének testőreik,akkor mi lenne ezekkel?széttépik őket a kislányok?! O.o
1 felhasználónak tetszik: dóóra
2012. március 02. 14:23 #76
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6279
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Idézet (MarsGirl @ 2012.03.02. 14:14)
Én esküszöm kezdem megsajnálni mindkét bandát.Nem vagyok rajongójuk,de amit ezek a tinikislányok csinálnak az egyszerűen borzasztó.
Ha nem lennének testőreik,akkor mi lenne ezekkel?széttépik őket a kislányok?! O.o

Én is pont ezen gondolkoztam. Azért ez már nagyon kemény. Amúgy elég sokan írták,hogy az 1D-sek helyesebbek...na már itt kezdődik a baj,nem így kéne nézni őket! Szerintem meg amilyen gyorsan befutottak,olyan könnyen le is..könnyen jött siker. Nem maradnak örökre kis cukik. Szegény BTR-nak kicsit gáz lehetett. unsure.gif
2012. március 02. 15:07 #77
- törölt felhasználó -    
hát igen én is jobban szeretem a 1D-t de azért ha már elmegyek egy koncertre akkor már végignézem és nem távozok bunkó stílusban.
2012. március 02. 15:20 #78
one direction
one direction
visszatérő vendég

StátuszHarry.♥♥♥♥♥
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 419
Azonosító: 169525
szegények hogy "üldözik őket" de ezzel jár a hírnév sajna.smileeee.gifsmileeee.gif
a rajongók meg biztos imádhatják őket de ez már beteges hogy csak azért nézik meg csak a 1D-t,de háát ha ennyire szeretik mit lehet tenni,én is bírom őket de amit művelnek külföldön néha már túlzás.smileeee.gif ohmy.gif
2012. március 02. 15:21 #79
- törölt felhasználó -    
Szeretem mindkét bandát de inkább a BTR! Kendall és Carlos a kedvencem, illetve Zayn. Zenében is BTR jó sok számunk van és mind nagyon jóóóóóó!tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: Tussz
2012. március 02. 15:24 #80
- törölt felhasználó -    
Deni Vitale Deni Vitale
Big Time Rush forever! Big Time Rush ezerszer jobb mint a OneDirection

Forrás: http://starity.hu/magazin/25109-teljes-kaosz-a-big-time-rush-koncertjein/#comment#ixzz1ny53c6Y5
Egyetértek!!!!!tongue.gif:)biggrin.gif
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!