Lady Gaga manapság mindenkinek egy őrült nőt jelent, aki mindenhol feltűnést kelt – azonban ő sem így született. Most olyan fotók láttak napvilágot, amelyek az énekesnőt még a normális korszakában ábrázolják.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sosem látott fotók kerültek elő Gagáról
2012. március 01. 21:16
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
2012. március 01. 21:18
Nem volt rossz csaj régebben, sőt, nekem kifejezetten jobban tetszik így. A francnak kell így kics.sznie magával?
2012. március 01. 21:18
Nos szerintem ezeken a képeken igencsak 100%-ban jól néz ki Gaga.Szerintem jók,és legalább szép is rajta.
2012. március 01. 21:25
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Szép volt Gaga...
2012. március 01. 21:28
szerintem egyáltalán nem szép. se most, sem pedig ezeken a képeken.
2012. március 01. 21:36
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Most őszintén,szerintem ezeken a régebbi képeken szebb volt,mint most
2012. március 01. 21:37
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Hát igen itt még normálisan nézett ki. Semmi bajom nem lenne vele, ha mindig így nézne ki és nem az öltözködésével akarna a médiában maradni.
2012. március 01. 21:40
Szerintem az arca nem a legszebb,de így igenis néz ki valahogy. Ezzel az új őrült, és néha férfias, néha beteges, néha meg férfiasan beteges kinézetével kitudna kergetni a világból. Nagyon jól állt neki ez a természetes hosszú sötét haj. Bárcsak még most is ilyen lenne..bár ugye nem lenne eladható.. senki nem hallgatná. Remélem egyszer még fog így kinézni, és a zenei stílusa újra olyan lesz, mint régebben volt. Amitől a legboldogabb lennék, hogyha eldobná ezt az idétlen Lady Gaga nevet, és újra Stefani Germanotta lenne.
2 felhasználónak tetszik:
Pandus,
Black Hearth2
2012. március 01. 21:42
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2012.03.01. 21:40)
Szerintem az arca nem a legszebb,de így igenis néz ki valahogy. Ezzel az új őrült, és néha férfias, néha beteges, néha meg férfiasan beteges kinézetével kitudna kergetni a világból. Nagyon jól állt neki ez a természetes hosszú sötét haj. Bárcsak még most is ilyen lenne..bár ugye nem lenne eladható.. senki nem hallgatná. Remélem egyszer még fog így kinézni, és a zenei stílusa újra olyan lesz, mint régebben volt. Amitől a legboldogabb lennék, hogyha eldobná ezt az idétlen Lady Gaga nevet, és újra Stefani Germanotta lenne.
miért, lehet, hogy pont a normális külseje miatt tűnne ki a többiek közül, ki tudja?
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.