A kanadai popcsillag már régóta csigázza rajongóit a Facebook-oldalán, de végre egy saját gyártású videoklippel rukkolt elő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Avril különleges videóval lepte meg rajongóit
2012. március 02. 08:42
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Szerintem jó szám,és nem lett rossz a videóklipp,de engem idegesített,hogy direkt szakadozott,mintha lassúskodna a gépem
2012. március 02. 09:17
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
nagyon jó cukiii *__*
2012. március 02. 10:01
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline |
Nekem is tetszik D
2012. március 02. 11:20
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline |
Sztem a göndör haj sokkal jobban áll neki!
Viszont a klipp azért nemtetszett mert akadozott, és ez a régi idők stílusa az 1970 es évek kb stílus nekem nemjött be!
A szám egész jó!
Viszont a klipp azért nemtetszett mert akadozott, és ez a régi idők stílusa az 1970 es évek kb stílus nekem nemjött be!
A szám egész jó!
2012. március 02. 12:14
WhoDontKnowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 170425 offline |
janet7: Nekem is ez jutott eszembe!!
Alapjába véve Avril egykor kedvencem volt... De a The Best Damn Thing óta kezdet elp*csásodni..
Ez a videó, mintha Taylor Momsent akarná utánozni,Olyan erős smink, bugyi melltartó és magassarkúba járkálás. azzal a különbséggel. hogy Taylor sose nyilatkozott olyanról, hogy így nem szeret vetkőzni meg úgy nem.
3:20 mikor vetkőzik, már szinte látni neki azt! Aztán meg ott videózza az egész testét, komolyan ez a videó olyan mintha örömlányt játszana... ki gondolta volna, hogy az egykori laza deszkás lányból egy olyan sztár válik, aki már szeret vetkőzni a kamera előtt...hiába a hírnév mindenkit megszédít.
a videó végén meg megint elsírja magát mint ahogy az egyik videójába is csak bőg, nem tudom mit kell sajnáltatni magát...
lezárhatná már a Derickes témát, mert tudtommal már vagy 3 éve elvált tőle!
Alapjába véve Avril egykor kedvencem volt... De a The Best Damn Thing óta kezdet elp*csásodni..
Ez a videó, mintha Taylor Momsent akarná utánozni,Olyan erős smink, bugyi melltartó és magassarkúba járkálás. azzal a különbséggel. hogy Taylor sose nyilatkozott olyanról, hogy így nem szeret vetkőzni meg úgy nem.
3:20 mikor vetkőzik, már szinte látni neki azt! Aztán meg ott videózza az egész testét, komolyan ez a videó olyan mintha örömlányt játszana... ki gondolta volna, hogy az egykori laza deszkás lányból egy olyan sztár válik, aki már szeret vetkőzni a kamera előtt...hiába a hírnév mindenkit megszédít.
a videó végén meg megint elsírja magát mint ahogy az egyik videójába is csak bőg, nem tudom mit kell sajnáltatni magát...
lezárhatná már a Derickes témát, mert tudtommal már vagy 3 éve elvált tőle!
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2012. március 02. 12:20
Áh... annyira jó lett! És annyira szép a videó klipp-ben!
2012. március 02. 13:23
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline |
ursiten ?D ez a csaj koser? Mar ne mar .....
WhoDontKnow ,janet7:Nekemis fix ez jutott eszembe XD
WhoDontKnow ,janet7:Nekemis fix ez jutott eszembe XD
2012. március 02. 13:37
Sokkal szebb fiatalosabb göndör hajjal, és bár a szám nem tetszik a klipp az nagyon!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.