Avril különleges videóval lepte meg rajongóit
2012. március 02. 16:29
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Nagyon jó a klipp és a szám is
2012. március 02. 16:31
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Kicsit Taylor Momsenes beütése lett, de számomra ez csak még vonzóbbá tette a klipet. Kicsit kevesebbet kellett volna vetkőznie, akkor nem lett volna olyan k*rvás. Gyönyörű benne Avril, de egyátalán nem hasonlít a "régi önmagára". Nem a 17 éves kamaszlányra gondolok, hanem What The Hell-es Avrilre. Számomra a klip fénypontja az amikor a piával borotválja le a lábát. Az nagyon megfogott, a számmal együtt. Csak tényleg kevésbé prostisra kellett volna venni a figurát.
2012. március 02. 17:25
WhoDontKnow Nem, nem vagyok elfogult. Sokminden hibát megtaláltam már benne, de ez egyáltalán nem az, ebben ő egy karaktert játszik, és nagyon jól. De látom te meg nagy anti vagy, úgyhogy hiába írom le azt, amit látok, és ami nyilvánvaló, veled nem fogok veszekedni, hiszen a te kibaszott véleményed nem fog változni. Több vagyok, mint 14, de úgy látom, neked az intelligencia szinted még nem ért el egy kétévesét, ha ennyire beszűkült vagy.. Nem az ilyeneket utálta, hanem a cicababákat. Ebben nem cicababa, csak egy érdekes karakter, akit nagyon jól alakít.
Pirospont érte.
Pirospont érte.
2012. március 02. 17:27
És hozzáteszem, nem keveredett bunyóba. Lám, te is csak a médiából, és a pletykalapokból tájékozódsz.
2012. március 02. 17:46
A dalt imádom, a klip nagyon szép és Avril gyönyörű benne
2012. március 02. 18:06
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline |
A dalt már régóta nagyon imádom, rettentően örültem a cikk címét olvasva. Avril eszméletlen gyönyörű, a klip pedig jól sikerült.
Avrilből nem lett örömlány, attól mert bugyiban van. Öcsém, lady gaga, és egy csomó modell pózolt már bugyiban, sőt MEZTELENÜL is, annak ellenére hogy ők is voltak (lázadó) tinédzserek. Az emberek változnak, úgy, ahogyan a véleményük is. Avril anno leszólta az ilyen vetkőzést, de azóta levette a gátlásait. És nincsen szégyellni valója, mert szép teste van. Gondoljatok csak bele. 6-7 évesen imádtatok barbizni, most pedig ovisnak tartjátok.
És az pedig végképpen undorító, hogy Avril túlléphetne már Deryck-en. Aki volt már szerelmes, az tudja milyen érzés amikor igazán szeretsz valakit, tervezitek a közös jövőt, de aztán mindennek vége szakad. Aki érző lény, annak igenis fáj(t) az ilyen, Avie pedig kiírta magából, nem hiszem hogy probléma. Inkább énekeljen a múltbéli szerelmeiről, mint a péntekről, nem?
Mellesleg Avril 2009-ban kezdett hozzá a Goodbye Lullaby megírásához, amikor a sebei igen mélyek, és frissek voltak.
Avrilből nem lett örömlány, attól mert bugyiban van. Öcsém, lady gaga, és egy csomó modell pózolt már bugyiban, sőt MEZTELENÜL is, annak ellenére hogy ők is voltak (lázadó) tinédzserek. Az emberek változnak, úgy, ahogyan a véleményük is. Avril anno leszólta az ilyen vetkőzést, de azóta levette a gátlásait. És nincsen szégyellni valója, mert szép teste van. Gondoljatok csak bele. 6-7 évesen imádtatok barbizni, most pedig ovisnak tartjátok.
És az pedig végképpen undorító, hogy Avril túlléphetne már Deryck-en. Aki volt már szerelmes, az tudja milyen érzés amikor igazán szeretsz valakit, tervezitek a közös jövőt, de aztán mindennek vége szakad. Aki érző lény, annak igenis fáj(t) az ilyen, Avie pedig kiírta magából, nem hiszem hogy probléma. Inkább énekeljen a múltbéli szerelmeiről, mint a péntekről, nem?
Mellesleg Avril 2009-ban kezdett hozzá a Goodbye Lullaby megírásához, amikor a sebei igen mélyek, és frissek voltak.
2012. március 02. 18:32
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
szerintem a szám jó
2012. március 02. 18:34
WhoDontKnowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 170425 offline |
Sissi112, de az vagy. én nem mondtam hogy anti vagyok. Nem mondtam hogy utálom Avrilt. (Javits ki a ha tévednék. ) Én csak a véleményemet mondtam el, amit k*basz*ttul nem tudsz elfogadni, mi sem bizonyitaná jobban h elfogult vagy? Ha az agyi szintem nem éri el a 2 évesét, akkor neked az egyet sem.
És aláírom hogy a média gyakran hazudik, de honnan tudod hogy a kedvenced igazat mond? azért kell neki hinni mert imádod és csodálod?
És aláírom hogy a média gyakran hazudik, de honnan tudod hogy a kedvenced igazat mond? azért kell neki hinni mert imádod és csodálod?
2012. március 02. 18:35
WhoDontKnowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 170425 offline |
amy72, egyetértek!
2012. március 02. 18:36
Imádom a klipet és Avrilt is eszméletlenül jó lett gyönyörű a szám
2012. március 02. 18:47
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
Ez miért jó? Csak mutogatja magát.........
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.