Starity

Megjelent Demi Lovato dokumentumfilmje

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 09. 13:33 #1
unicum95
unicum95
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 71
Csatolások: 0
Azonosító: 152540
Mindenki tudja, hogy nehéz időszakon van túl a híres énekesnő. Az MTV dokumentumfilmjéből megtudjuk, hogy ez nincs éppen így, hisz nála a felépülésnek nincs szabadnapja.
A teljes cikkhez kattints ide!
2012. március 09. 13:35 #2
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Biztossan jó! biggrin.gif Majd megnézem! smileeee.gif
2012. március 09. 13:38 #3
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4224
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Majd megnézem... smileeee.gif
2012. március 09. 13:40 #4
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
És Holly most örül _nevet.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2, Holly Keller, Porcicca, Chocolatini
2012. március 09. 13:42 #5
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36078
Csatolások: 1849807
Azonosító: 6038
Már tényleg kezd unalmas lenni, hogy a saját nyomorúságával haknizza tele a médiát. És ő nevezi magát felnőttnek? (Mert nem attól lesz az, hogy ton útfélen azt nyilatkozza, hogy felnőtt, hogy kirakja a mellét, és hogy vörös rúzst használ még akkoris ha lemegy a kisboltba.) Akkor tudhatná azt is, hogy ez az ő magándolga, és nem másra tartozik. Ha meg tényleg nem az ő szájából tudódik ki valami az életéről, akkor meg fel van háborodva, hogy nincs magánélete, folyton zaklatják, nincs egy perc nyugalma sem, aztán a sértődöttsége odáig jut, hogy nem fog twitterezni 2 napig. Komolyan, ez már nevetséges.
8 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, Black Hearth2, Porcicca, WhiteRosee, Holly Keller, Pöttömke, Grace Benning
2012. március 09. 13:45 #6
Pocketfullofsunshine
Pocketfullofsunshine
visszatérő vendég

StátuszSomeone taught me to love everyone.Even my enemies.
Hozzászólás: 245
Azonosító: 153058
Szánalmas és gusztustalan h ebből akar pénzt csinálni és elérni h figyeljenek rá...
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2, Holly Keller, Porcicca
2012. március 09. 13:45 #7
- törölt felhasználó -    
én nagyon is kíváncsi vagyok erre a dokumentumfilmre. számomra is unalmas már hogy jóideje csak erről lehet hallani vele kapcsolatban, de most végre tiszta vizet önt a pohárba és lezárja életének ezen szakaszát.
legalábbis reménykedjünk benne.
2012. március 09. 13:53 #8
- törölt felhasználó -    
Mielőtt leszóljátok a dolgot, először nézzétek meg a filmet.. Sok olyan ember aki előtte nem szerette a lányt, megnézte és azután azt írta hogy teljesen más szemszögből látja a dolgokat.. Azt is megláthatjátok benne, hány fiatal lány életét mentette meg azzal, hogy nyíltan beszél ezekről a betegségekről!
1 felhasználónak tetszik: AniKelemen
2012. március 09. 13:59 #9
- törölt felhasználó -    
én is szeretném megnézni a filmet, mert annyit olvastam már erről a témáról, de azért jó lenne tőle magától hallani.
2012. március 09. 14:22 #10
- törölt felhasználó -    
remélem minnél hamarabb elérhető lesz:)
2012. március 09. 14:25 #11
- törölt felhasználó -    
Már megint Demi Lovato. -.-'' Egyszerűen elegem van....ez a lány nagyon kezd az agyamra menni. Mindenkinek vannak problémái. Ennél 1000x nagyobbak, bonyolultabbak, és körülményesebbek. Én elhiszem, hogy voltak nehéz időszakai, de kinek nincsenek?? Az elején még én is sajnáltam, de annyira világgá kürtölik ezt az egészet hogy kezd nevetségessé válni.
6 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2, janet7, WhiteRosee, Holly Keller, Grace Benning
2012. március 09. 14:30 #12
demi98
demi98
visszatérő vendég

StátuszDeMi LoVaTo ღ
Hozzászólás: 432
Csatolások: 144
Azonosító: 157426
szerintem mindenki meg iteli demit azal hogy ez tulzas de ez egyaltalan nem tulzas es eloszor mielot mindent mondtok nezetek meg a filmet
2012. március 09. 14:33 #13
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3504
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Idézet (Porcicca @ 2012.03.09. 14:25)
Már megint Demi Lovato. -.-'' Egyszerűen elegem van..ez a lány nagyon kezd az agyamra menni. Mindenkinek vannak problémái. Ennél 1000x nagyobbak, bonyolultabbak, és körülményesebbek. Én elhiszem, hogy voltak nehéz időszakai, de kinek nincsenek?? Az elején még én is sajnáltam, de annyira világgá kürtölik ezt az egészet hogy kezd nevetségessé válni.

Egyetértek! Folyton sajnáltatja magát. Már unalmas.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Porcicca, Black Hearth2
2012. március 09. 14:44 #14
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Hiába szeretem Demit, ez számomra is túlzás!Amúgy tuti nem könnyű feladat a depresszió és társai, de ma már a világon a tinik többsége evvel küzködik.Van aki saját maga erejével próbálja leküzdeni(úgyhogy szinte senki sem tudja), van aki a barátai és családjával.Viszont akadnak olyanok akiknél brutálisan elfajul a helyzet.Szerintem Demi csak az átlaghoz tartozott, az érvágással.Tuti vannak mások akik ennél durvább dolgokat csináltak/nak és nekik senki sem ad segítséget.Egyszerű lenne rehabilitációra menni, de mikor tudod, hogy ott van melletted valaki, miért is egy idegenhez fordulsz?Szerintem egy vadidegen előtt nehezebb megnyilni, mint a saját édesanyád előtt.Nem, nem bántom Demit, de ez már túllőtt a célon!Dokumentum film?Ez most komoly?Ha ennyire bőkezű, egy alapítvány is megérné neki mellow.gif
5 felhasználónak tetszik: Porcicca, ophely88, Holly Keller, Black Hearth2, Grace Benning
2012. március 09. 14:45 #15
Regina94
Regina94
visszatérő vendég
Hozzászólás: 199
Csatolások: 3
Azonosító: 127588
Én megnéztem a filmet..én eddig is szerettem de ezután mégjobban..oké, hogy másnak is vannak gondjai, nekem is, de általa felismerhetik a betegségüket több ezren és miatta mernek beszélni róla..ő mutatta meg, hogy hogyan lehet kezelni ezeket, nélküle nem tudnának hova fordulni az emberek:)
2012. március 09. 14:47 #16
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6857
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet
szavy 
Már tényleg kezd unalmas lenni, hogy a saját nyomorúságával haknizza tele a médiát. És ő nevezi magát felnőttnek? (Mert nem attól lesz az, hogy ton útfélen azt nyilatkozza, hogy felnőtt, hogy kirakja a mellét, és hogy vörös rúzst használ még akkoris ha lemegy a kisboltba.) Akkor tudhatná azt is, hogy ez az ő magándolga, és nem másra tartozik. Ha meg tényleg nem az ő szájából tudódik ki valami az életéről, akkor meg fel van háborodva, hogy nincs magánélete, folyton zaklatják, nincs egy perc nyugalma sem, aztán a sértődöttsége odáig jut, hogy nem fog twitterezni 2 napig. Komolyan, ez már nevetséges.

Egyetértek, már tényleg túl messzire ment.
Egy felnőtt túl lép zene és örül hogy vége, nem kell felhánytorgatni azért mert híres és lehet belőle pénz..
Lehet hogy nehéz időszak volt neki, de van erre egy mondás is.:"Ami nem öl meg az meg erősít"
2 felhasználónak tetszik: Porcicca, Black Hearth2
2012. március 09. 14:52 #17
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (janet7 @ 2012.03.09. 13:40)
És Holly most örül _nevet.gif

És mennyire boldog lesz ha utána jár vagy (hozzám hasonlóan) belebotlik a műsor reviewjébe és meglátja mit nyilatkozott a kisasszony, hogy még mindig vagdossa magát, eszik sokat és a Disneyt okolja (részben), amiért emberek példaképének szánták és ő érezte, hogy ezt nem neki találták ki, utálta, hogy sztárt faragtak belőle és a vagdosás enyhített az érzésein ... Nem is az a lényeg, hogy most ki mit gondol, hanem mit mond majd a Disney vagy hogyan reagálja le.. Több millió ember előtt bemocskolni a Disenyt egy ex Disney sztárnak, bátor húzás. Nem mintha nem tudtuk volna mindezt, de legalább annyi kurázsi volt benne, hogy jól beszóljon a Disneynek (is). rohog.gif Majd meg lesz még ennek a böjtje, külföldi film és sorozat híres weboldalakon (IS dry.gif ) arról van szó, hogy a Disneyt okolja és nem arról, amiről a filmnek szólnia kellett volna, főleg így, hogy elkészítette a műsort és még mindig vagdossa sajátmagát.
5 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Porcicca, Black Hearth2, janet7, Chocolatini
2012. március 09. 14:56 #18
- törölt felhasználó -    
Úgy látom már megint sok az unatkozó ember. NEM sajnáltatja magát, ő ezzel segíteni szeretne több millió embernek, hogy elmondja történetét, tapasztalatait. El sem tudjátok képzelni hányan néznek fel rá, csodálják... vagy hány embernek ad erőt az élet hosszú és sötét szakaszaiban. Iszonyatosan sokan küzdenek evészavarokkal, önértékelési problémákkal, és Demi megtanítja őket arra (már aki vevő rá...) hogy a szeretet nagyobb, mint az hogy tökéletes legyél.
A másik az, hogy nem evvel hívja fel magára a figyelmet, ha nem vennétek észre, sokat koncertezik, az új albumával az Unbroken-nel.
A filmmel és Demz-el kapcsolatosan:
Leginspirálóbb személy számomra akit valaha ismertem. Miután megnéztem a Stay Strong filmet, még jobban megbizonyosodtam abban, hogy ez a lány hihetetlen, gyönyörű és iszonyatosan nagy tehetséggel van megáldva. 13 éves korom óta imádom és felnézek rá. A nehéz időszakokon átsegített, egyszerűen hálás vagyok (vagyis több millióan hálásak vagyunk) hogy van nekünk és inspirál minket. We love ya Demz so much! #Lovaticforalife♥
2012. március 09. 14:58 #19
PTR.95
PTR.95
visszatérő vendég

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=dhiHdON5FdM egyszerűen elképesztő!!! : O
Hozzászólás: 303
Azonosító: 141926
Ha a kedves, okos dolgokat kommentelő emberkéknek lenne elég eszük, akkor talán egy kicsit belegondolnak, hogy Demi miért is beszél ezekről a dolgokról, de mint látható, nincs nekik. Ha nem vettétek volna észre, mióta Demi megosztotta ezeket a tényeket a világgal, egyre többen fordulnak segítségért, mert már nem félnek, meg merik tenni, hála neki. Nagyon sokan köszönhetik az életüket Deminek, mert iszonyú sokat segít ezzel, hogy elmondja a tapasztalatait, hogy mit érzett és érez most is, és mivel látják, hogy ő sem félt, az a sok 'beteg' ember is le meri küzdeni ezeket a problémákat! ÉS nem ő megy oda minden egyes újsághoz, TV-hez, hogy: " Te, figyelj már, hadd mondjam el még huszadszorra is, mert nem futja a több százezer eladott lemezem, és a koncertekért kapott pénzemből egy új körömlakkra!" Komolyan, előbb gondolkodjatok, mielőtt kinyitjátok a szátokat, mert a pofám leszakad, ha meglátom, milyen értelmes emberek írogatnak az oldalon! NE szólj szám, NEM fáj fejem! Amúgy meg, ha valami nem tetszik, vagy nem szeretitek Demit, nem értem, miért vesztek annyi fáradságot, hogy ide írjatok, ráadásul akkora f*szságokat, hogy bedöglik a rendszer?! IQ=-91 (tisztelet a kivételnek!-.-)
2012. március 09. 15:03 #20
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3081
Azonosító: 143593
Ez alány tényleg nagyon sok mindenen ment keresztül, és tényleg erős. Csak azért érzitek felfújtnak a dolgot mert Demi híres, ezáltal vele jobban foglalkoznak. De azzal hogy nyíltan beszél ezekről a dolgokról sok hasonló problémával küzdő enberen segíthet... Szóval nem kéne őt leszólni -.-
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok