egyetértek ItsLénaa...még mindig szexi
hát én sem értem h miért kell ennyire utálni..ha nem szeretitek, kerüljétek el a Justinról szóló cikkeket és ne írjatok hozzá negatív hozzászólást...
Kikih: miért lenne Justin "kisfiú"?? pff...
Újabb vallásos tetkót varratott Justin Bieber
2012. március 13. 18:04
Én ebből a szögből, meg takarásból ki sem tudom venni, hogy hogy néz ki a tetoválása.
2012. március 13. 18:05
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline |
Szerintem semmi baj azzal,hogy ilyen vallásos.Csak ne vigye túlzásba a tetoválások számát
(amúgy nekem kifejezetten tetszik ez a tetoválás)
(amúgy nekem kifejezetten tetszik ez a tetoválás)
2012. március 13. 18:49
ezt most nem értem miért ell megírni, ha akar tetoválást, akkor csináltasson...de komolyan!!! most ezt ki nem sz@rja le????
2012. március 13. 18:50
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
csak tönkre teszi a bőrét
2012. március 13. 18:56
Alapjáraton hideg hagy, hogy ez a kis senki mit csinál a bőrével és mit nem... Viszont nem hinném, hogy olyan hű de vallásos lenne, ezek után miért tetováltat magára ilyeneket? Nekem soha meg sem fordulna a fejemben, hogy ilyesmit tetováltassak magamra és nem csak azért, mert ateista vagyok...
2012. március 13. 19:07
a tekó jó dolog. az ember örök emléket állíthat vele valaminek, valakinek. ha jól esik csinálja. de ne vigye túlzásba mert a végén egy élő biblia lessz a srácból.
2012. március 13. 19:21
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
Kikiih nézd izlések és pofonok. nekem nem tetszik ne értsd félre. sokan meg abba köthetnének bele aki neked tetszik...
2012. március 13. 19:42
Nekem mindeggy, azt csinál, amit akar, nem mondom meg neki mit csinájon, nem vagyok az anya!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni