Katy Perry válása óta igencsak a figyelem középpontjába került változatos hódolói miatt. Szép lassan mindenkivel hírbe hozzák az énekesnőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy Perry máris leváltotta a francia modellt
2012. március 14. 09:46
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Könnyen jött...könnyen ment :/:S
2012. március 14. 10:47
Butlernél jobbat???! Ugye most viccelsz?! Gerry max. eljátszadozna vele. Viccet és az sárga irigységemet félretéve, nagyon szerencsés Katy. Nem csodálom, hogy dobta a franciát. Inkább egy skót!
2012. március 14. 11:24
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Ezt meg tudom érteni. Russel mellett csak elpocsékolt egy évet, ráadásul össze sem lehet hasonlítani Russelt meg Gerardot. A helyében énis ott hagytam volna ezt az állítólagos francia úriembert, egy skótért simán Ettől függetlenül nem tudom hová tenni ezt a dolgot. Tavaly Novemberben kézen fogva járkáltak már Londonban és erről minden nagyobb brit pletykalap írt, bár fotóval senki sem tudta bizonyítani. Tegnapelőtt meg egy olyan cikket olvastam, amiben egy névtelen forrás azt állította, hogy Gerard tönkretett egy házasságot, egy híres színész és énekesnő között és én mindenkire gondoltam, csak Russelre nem. Russel, mint színész? Sebaj, a lényeg a lényegben hogy ha ez igaz, akkor visszanyalt a fagyi és Russel megkapta a magáét amiért csalta a feleségét.
2012. március 14. 12:25
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline |
Edeee: Hát igen...Gerard ezerszer tehetségesebb színészként, mint Katy énekesként, de persze, Katy találhat jobbat nála...na ne röhögtess!
Amúgy kissé cikinek tartom, hogy majdnem minden egyedülálló, vagy nem egyedülálló (Pattinson Kristennel jár, nem?) hímegyeddel összehozza a drága sajtó Katyt.
Amúgy kissé cikinek tartom, hogy majdnem minden egyedülálló, vagy nem egyedülálló (Pattinson Kristennel jár, nem?) hímegyeddel összehozza a drága sajtó Katyt.
2012. március 14. 13:02
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Elég gyorsan ment.
2012. március 14. 13:23
Elég gyorsan csinálja, de hadd élvezze megérdemli.
2012. március 14. 13:37
Ugyan már gyerekek.... Gerard Butler, mint Katy Perry üdvöskéje? Azért ez már nevetséges.
2012. március 14. 13:39
könnyen jött, könnyen ment
hát most nem?? meg amúgyis Katy tudja, hogy mit és miért csinál
hát most nem?? meg amúgyis Katy tudja, hogy mit és miért csinál
2012. március 14. 13:51
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Én már akkor tudtam,hogy hamar vége lesz ennek a kis románcnak amikor megírták.....
2012. március 14. 14:48
Gerard Butler már mindekivel volt szerintem, én nem is pazarolnám az időmet rá Katy helyében.
2012. március 14. 14:51
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline |
Gerard nagy szoknyapecér, ezt mindenki tudja...
én nem bánom a dolgot, de ha ebből tényleg van/lesz valami, akkor Gerry remélem leszoktatja Katyt a rózsaszín meg kék hajakról, jesszus. :S
én nem bánom a dolgot, de ha ebből tényleg van/lesz valami, akkor Gerry remélem leszoktatja Katyt a rózsaszín meg kék hajakról, jesszus. :S
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.