Starity

Katy Perry máris leváltotta a francia modellt

2012. március 14. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry válása óta igencsak a figyelem középpontjába került változatos hódolói miatt. Szép lassan mindenkivel hírbe hozzák az énekesnőt.

hirdetés
Katy Perry máris leváltotta a francia modellt

A brit herceg és a francia modell után, Katy Perry újabb hódolója Gerard Butler. A skót színészt és az amerikai énekesnőt már többször lencsevégre kapták a brit újságírók. A két híresség az elmúlt hónapban igencsak sok időt töltött együtt, legalábbis ezt állítja a brit Now magazin.

„Gerardnak Katy mindig is az egyik gyenge pontja volt, és amióta megtudta, hogy ő és Russell Brand elváltak, egyből elkezdte őt keresni” – mondta a skót színész egyik barátja. Katy Perry és Russell Brand mindössze egy évig voltak házasok, és bár úgy tűnt, köztük minden rendben van, mégsem volt így.

Katy Perry vélt vagy valós szerelmei nagyon változatosak: nemrég Harry herceg nyilatkozta azt, hogy szívesen megismerné közelebbről is az énekesnőt, nemrég pedig a francia modellel, Baptiste Giabiconival került közelebbi viszonyba. A napokban Robert Pattonson közeledéséről szóltak a hírek, de kiderült, hogy a színész csak barátként néz az énekesnőre. Most pedig úgy néz ki, Gerard Butler került a terítékre, hogy ebből mi lesz, hamarosan kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek