Nekem antipatikus a csaj, hangja sincs sok, plusz ez a szám kísértetiesen hasonlít egy másikra, nem tudom megmondani, melyikre, de biztos, hogy ezt a dallamot hallottam már valahol.
Új dalt készített Rami
2012. március 14. 17:47
"méltán népszerű énekesnő"
Mert volt két hallgathatatlan száma?
Nekem antipatikus a csaj, hangja sincs sok, plusz ez a szám kísértetiesen hasonlít egy másikra, nem tudom megmondani, melyikre, de biztos, hogy ezt a dallamot hallottam már valahol.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. március 14. 18:32
Átlagos, a hangja nem kicsit van felturbózva. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Szentül hiszem, hogy mindenki tehetséges valamiben, de Rami az énekléssel nagyot tévedett. Amúgy Zsécii, nekem is eszembe jutott róla egy dal, de hogy melyik...?
2012. március 14. 19:26
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem valami borzalmas rami is csak az a lány aki csak a szép pofija miatt lett énekesnő amúgy hangjának semmi köze sincs hozzá és elég fel van turbositva..
2012. március 14. 20:32
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Rami:Remélem, tetszik majd az embereknek, és kicsit másként néznek rám”
Forrás: http://starity.hu/magazin/25545-uj-dalt-keszitett-rami/#ixzz1p7VnMeQm
Hát,igen,Rami máshogy nézünk rád:még hülyébbnek xDDD
Forrás: http://starity.hu/magazin/25545-uj-dalt-keszitett-rami/#ixzz1p7VnMeQm
Hát,igen,Rami máshogy nézünk rád:még hülyébbnek xDDD
2012. március 14. 21:10
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Méltán népszerű? Most hallok róla először.
2012. március 15. 12:26
Szerintem inkább azzal járnánk jól, ha Ramika felhagyna az "énekléssel", mert ez valami borzalmas. Meg se hallgatom, elég volt nekem az a kín, hogy az előző számaiból néha elkaptam egy kis részletet.
2012. március 15. 18:37
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Hurrá ez jó lessz
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.