Lindsay Lohan elgázolt egy férfit
2012. március 14. 19:54
love_lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 163379 offline |
hát ez kiborító. és ha baja lett volna a pasinak? nem jutott még eszébe, hogy el kéne kezdenie gondolkodnia? vagy a barátai nem említették neki? szerinten gáz ez a nő.
2012. március 14. 20:14
azt hittem, hogy meg fog változni... de tévedtem :/
2012. március 14. 20:15
Barbiee95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 326 Csatolások: 0 Azonosító: 151849 offline |
Huh, szegény lány. :S De ha nem lett semmi baja annak az embernek, akkor minek csinálni a cirkuszt? Különben is az ő hibája...minek zaklatták Lindsay-t??
2012. március 14. 20:20
rose22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 160445 offline |
könyörgöm.. nem ő a gyerekes hanem TI! ott van feketén leírva hogy a lesifotósok blokkolták. Nem tudom de ha titeket vet volna körül 100 fotós és vakuzott volna ti sem álltatok volna ott. És ha annak a szerencsétlennek semmi baja akkor mi a jó eget kell ennyire felfújni ezt a rohadt ügyet? szálljatok már kicsit magatokba és gondolkodjatok el.. attól mert ő is híres még lehetnek hibái és ő sem tökéletes.
2012. március 14. 23:31
Úristen! Legalább az emberekre vigyázzon, az a hülye csak, ez annyira hülye h csak na!
2012. március 14. 23:52
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline |
Na, a visszatérésből sem lesz semmi! Pedig én drukkoltam neki!!
2012. március 15. 08:26
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 992 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline |
Most nem azért, de ez bárkivel megeshet. A hülye lesifotósok már túlzásba viszik a dolgokat. Ha fotózni akarnak, akkor fotózzanak, de miért kell a sztárok útjába állni. Anélkül talán nem lehet lefotózni őket? Aztán csodálkoznak, ha pofont kapnak.
Az esetről egyébként annyi, hogy szerintem a fotósok hibáztam, Lindsay ott követte el a hibát, hogy ott hagyta a helyszínt. De mivel senkinek nem lett semmi baja, így miért is maradt volna ott? Különben is, minek kellettek a rendőrök, ha nem sérült meg senki? És a fotósokat nem perelheti be a klub menedzsere? Mert ha már Lindsay-t hibáztatja, akkor perelje be a fotósokat, elvégre ők okozták az egészet. Legalábbis szerintem.
Az esetről egyébként annyi, hogy szerintem a fotósok hibáztam, Lindsay ott követte el a hibát, hogy ott hagyta a helyszínt. De mivel senkinek nem lett semmi baja, így miért is maradt volna ott? Különben is, minek kellettek a rendőrök, ha nem sérült meg senki? És a fotósokat nem perelheti be a klub menedzsere? Mert ha már Lindsay-t hibáztatja, akkor perelje be a fotósokat, elvégre ők okozták az egészet. Legalábbis szerintem.
2012. március 15. 08:27
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 992 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline |
Most nem azért, de ez bárkivel megeshet. A hülye lesifotósok már túlzásba viszik a dolgokat. Ha fotózni akarnak, akkor fotózzanak, de miért kell a sztárok útjába állni. Anélkül talán nem lehet lefotózni őket? Aztán csodálkoznak, ha pofont kapnak.
Az esetről egyébként annyit, hogy szerintem a fotósok hibáztak, Lindsay ott követte el a hibát, hogy ott hagyta a helyszínt. De mivel senkinek nem lett semmi baja, így miért is maradt volna ott? Különben is, minek kellettek a rendőrök, ha nem sérült meg senki? És a fotósokat nem perelheti be a klub menedzsere? Mert ha már Lindsay-t hibáztatja (ami persze nem biztos, hogy így van, csak megint a sajtó felfújja a dolgokat), akkor perelje be a fotósokat, elvégre ők okozták az egészet. Legalábbis szerintem.
Az esetről egyébként annyit, hogy szerintem a fotósok hibáztak, Lindsay ott követte el a hibát, hogy ott hagyta a helyszínt. De mivel senkinek nem lett semmi baja, így miért is maradt volna ott? Különben is, minek kellettek a rendőrök, ha nem sérült meg senki? És a fotósokat nem perelheti be a klub menedzsere? Mert ha már Lindsay-t hibáztatja (ami persze nem biztos, hogy így van, csak megint a sajtó felfújja a dolgokat), akkor perelje be a fotósokat, elvégre ők okozták az egészet. Legalábbis szerintem.
2012. március 15. 10:17
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline |
vikimumus teljesen egyetértek!
2012. március 15. 13:03
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Sajnos LiLo már javíthatatlan. Ráfoghatjuk a lesifotósokra is, de - ha jól tudom - még egyik sztár sem ütött el valakit, csak mert ott voltak a lesifotósok...
2012. március 21. 11:08
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline |
Idézet (Lili11 @ 2012.03.14. 17:26)
Szegény...
uu
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt