Ashley Olsen többé nem színészkedik
2012. március 15. 14:43
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Én pedig nagyon szerettem azokat a filmket, amelyikben Mary-Kate-tel együtt játszott. Szerintem nagyon jó színésznők mindketten. Végülis a kamerák előtt nőtt(ek) fel, nem csoda, hogy már nem nagyon vonzza ez a világ. Attól még, hogy ikrek rájuk is igaz a mondás, hogy 'Nincs két egyforma ember' Szerintem ezért sem hasonló az érdeklődési körük. De ettől még Mary-Kate karrierjét nyomon fogom követni. És persze remélem Ash is remekelni fog valamiben.
2012. március 15. 15:31
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline |
szerintem mindenhogy jól jár
jó hogy neki ennyi lehetősége van
jó hogy neki ennyi lehetősége van
2012. március 15. 16:05
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
Kár érte nagyon !!de eszt ö tudjja
2012. március 15. 19:28
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
én csak a rajzfilmüket szerettem!:/
2012. március 15. 19:44
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline |
hát én nemrég nézegettem róluk régi képeket amikor még kisebbek voltak!hát mit ne mondjak eléggé megváltoztak.végül is igaza van.ha nem szereti akkor minek erőltetni.megunta és kész.abban biztos vagyok, hogy el fog helyezkedni majd és jól fogja magát érezni!
2012. március 15. 20:34
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline |
Pedig olyan joo volt amikor ketten szerepeltek filmben. :||
Mindegy, a lényeg hg hallunk még róla/róluk
Mindegy, a lényeg hg hallunk még róla/róluk
2012. március 16. 08:23
oooo ojan jok voltak a filmjei , ez nagyon kár !!!
2012. március 16. 11:22
jajj ne már annyira sajnálom nagyoon jók voltak a filmjei
2012. március 16. 11:37
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Remélem azért amikor ezeket az értelmes 3 szavas válaszokat adjátok, hogy 'kár, mert annyira szerettem őket' (és társai) akkor belegondoltok abba is, hogy ők mit tettek le az asztalra. Hogy 18 év alatt mit tett le (mivel a cikk Ashley-ről szól, Ashley-ről beszélek de ugyanez vonatkozik M.K-re is) az asztalra. Pár hónapos korában már a tv-ben szerepelt és sorra halmozta a jobbnál-jobb filmeket. Talán mondhatjuk is, hogy majdnem hogy már történelmet írtak, mint a híres, neves, nevezetes Olsen ikrek.
Hisz mutassatok még egy ilyen tehetségeket?
A Disney miatt 'híressé vált' Sprouse ikrek? Ők azok?
Soha nem lesznek olyan jók amilyenek a lányok VALAHA is voltak.
ÉS igen. Ha azt látom, hogy visszavonult Ashley, akkor igen is kitör belőlem ez az egész, mert kiskorom óta imádom, tisztelem őt. (őket) Hisz akármennyire is jó tervező , neki a filmiparban van a helye.
Hisz mutassatok még egy ilyen tehetségeket?
A Disney miatt 'híressé vált' Sprouse ikrek? Ők azok?
Soha nem lesznek olyan jók amilyenek a lányok VALAHA is voltak.
ÉS igen. Ha azt látom, hogy visszavonult Ashley, akkor igen is kitör belőlem ez az egész, mert kiskorom óta imádom, tisztelem őt. (őket) Hisz akármennyire is jó tervező , neki a filmiparban van a helye.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.