A One Direction saját műsort kap a Nickelodeonon
2012. március 15. 16:13
Ne már! Most hatalmasat csalódtam a Nickelodeonban. Valami igényesebb énekes/nő vagy banda nincsen? Inkább legyen szelena gomez, mint ezek! remélem, magyarul nem adják le, különben búcsút mondok kedvenc tv-csatornámnak...
2012. március 15. 16:14
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline |
sophiej,igazad van,ez tisztára BTR koppintás,most úgy őszintén:miről szólna az 1D sorozat?
A BTR-nél sosem lesznek jobbak....
A BTR-nél sosem lesznek jobbak....
1 felhasználónak tetszik:
melasz12
2012. március 15. 16:14
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Ohh ne már!Kezdem megkedvelni ezt a bandát erre fel tesznek arról,hogy újra vissza csökkenjenek a tudatlanságomba.Nem azért de én nem tudnám elképzelni őket a Nickelodeonba elég oda egy fiú banda is a big time rush és tuti,hogy így egy óriási koppintás lenne.Ők énekeseknek valók és nem színészeknek.Remélem jól megfontolják,hogy mennek-e mert,azzal sokat veszítenének.És szerintem Nagy-Britannia se szeretné ha az egyetlen világhírű fiú bandájuk lelépjen az országból.Ez politikus szemmel.Más szemmel az itteni európai rajongók elveszítik még azt a kis reményt is,hogy valaha látják őket.Sokat ártanak ezzel mindenkinek,maradjanak az éneklésnél és nem lesz itt semmi gond.Ohh és arról nem is beszélek,hogy itt hagynak minden fontos személyt Nagy-Britanniába kezdve a családtagoktól a rajongókig.
2012. március 15. 16:15
dorina_1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 168037 offline |
már ne is haragudjatok de szerintem ennek a hírnek nem örülni kéne..:///
2012. március 15. 16:17
végre végre végre végre végre....!erre vártam már mióta
2012. március 15. 16:25
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Étőlem lehet fogom nézni is csak nehogy nagyképük legyen tőle
2012. március 15. 16:25
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline |
dorina_1996 igazad van :$ Sajnálom srácok, de én nem szeretném, hogy Amerikába költözzenek.:\ Ráadásul az amerikaikat, hülyék..hallottátok mit csináltak egy BTR koncerten! Ráadásul, hogyha most belemennek ebbe a hülyeségbe nekik is elmegy majd az eszük, mint a többi stárnak. Nem szeretném. Nagyon nem
ophely88
2012. március 15. 16:32
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Az egyik szemem sír a másik pedig nevet! Nagyon örülök neki hogy ilyen sikeresek lettek US-ben de ugyanakkor szomorú is vagyok mert ha komolyan elköltöznek még annál is kevesebbet lesznek "itthon" európában és így csökken annak az esélye is hogy (nem hogy ide) hanem hogy a közelbe jöjjenek turnézni... :'( ezt sajnálom de nagyon gratulálok a fiúknak és amint lesz itthon is én tuti hogy nézni fogom
2012. március 15. 16:36
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
dehát egyszer már visszautasították ezt az ajánlatot... deh...deh. Jó, hát értem én, ez egy nagy lehetőség, és örülök is neki. nagyon is. büszke vagyok a fiúkra. de... azért Angliában mégiscsak közelebb voltak. jó, persze azért az sem az a hely, ahova csak úgy átruccan az ember. összességében persze, boldog vagyok, és így minden nap lehet nézni őket a tévében. akkor meg miért fáj egy kicsit?
LadyAlexa
2012. március 15. 16:38
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2008 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline |
Idézet (moonprincess94 @ 2012.03.15. 16:36)
dehát egyszer már visszautasították ezt az ajánlatot... deh...deh. Jó, hát értem én, ez egy nagy lehetőség, és örülök is neki. nagyon is. büszke vagyok a fiúkra. de... azért Angliában mégiscsak közelebb voltak. jó, persze azért az sem az a hely, ahova csak úgy átruccan az ember. összességében persze, boldog vagyok, és így minden nap lehet nézni őket a tévében. akkor meg miért fáj egy kicsit?
Ugyanígy érzek
2012. március 15. 16:44
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline |
Misao
Mindenki kérdezi,miért utálom én ezeket a srácokat? - mert van egy olyan érzésem,ha akarom,ha nem,a torkomon is őket meg a zenéjüket akarják lenyomni...Nem tudom mennyire az ő bűnük ez,de az biztos,hogy valaki nagyon nyomja ezeket a gyerekeket,sikeresen,mert bárhova megyek az ő arcukkal találkozom...(akaratom ellenére) pardon.gif - Valami ezt súgja,ez még így lesz egy ideig...think.gif
Végre egy sors társ! Engem is már rettentően idegesítenek. Sose értettem, hogy lehet emberekért, beteges módon rajongani...és ami itt megy az kész...
Nagyon remélem, mint anno a Justin Bieber láz is, szépen leülepszik..
Amúgy meg dircetionerek, szerintem ahoz, hogy elszálljanak maguktól nem feltétlenül szükséges Amerika,(ha még most nincsenek is elalélva maguktól..) előbb utóbb az Európába is bekövetkezett volna.
Mindenki kérdezi,miért utálom én ezeket a srácokat? - mert van egy olyan érzésem,ha akarom,ha nem,a torkomon is őket meg a zenéjüket akarják lenyomni...Nem tudom mennyire az ő bűnük ez,de az biztos,hogy valaki nagyon nyomja ezeket a gyerekeket,sikeresen,mert bárhova megyek az ő arcukkal találkozom...(akaratom ellenére) pardon.gif - Valami ezt súgja,ez még így lesz egy ideig...think.gif
Végre egy sors társ! Engem is már rettentően idegesítenek. Sose értettem, hogy lehet emberekért, beteges módon rajongani...és ami itt megy az kész...
Nagyon remélem, mint anno a Justin Bieber láz is, szépen leülepszik..
Amúgy meg dircetionerek, szerintem ahoz, hogy elszálljanak maguktól nem feltétlenül szükséges Amerika,(ha még most nincsenek is elalélva maguktól..) előbb utóbb az Európába is bekövetkezett volna.
Black Hearth2
2012. március 15. 16:47
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Ha elköltöznek amerikába akkor bisztos sok rajongó elfognak veszíteni engem is
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.