A One Direction visszautasította a Nickelodeont
2012. március 22. 17:42
óóóóóóó..... ne már!szívesen néztem volna a srácokat egész nap
2012. március 22. 17:47
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ez a hír számomra egy abszolút jóhír. Imádom ezeket a srácokat. És most... szárnyal a kicsi szívem. *ittmaradnak, nem mennek amerikába!!! *
2012. március 22. 18:06
Halleluja!!;) mondjuk jó lett volna egykis műsor nekik, de maradjanak csak Európába!!
2012. március 22. 18:49
Fannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 272 Csatolások: 17 Azonosító: 135383 offline |
most miért nem!! Hát kapják be!! Remélem jól megbánják. De akkor miért csinálták azt az egy részt az ICarly-ba??
Nem azért, de szerintem sikeresebbek lehettek volna. Nézzük csak a BTR-t!
Nem azért, de szerintem sikeresebbek lehettek volna. Nézzük csak a BTR-t!
2012. március 22. 19:16
igazuk van...lehet, hogy jók lennének színésznek...választaniuk kel!!! és a zene!!! nagyon jó, hogy ezt választották
én attól még, hogy ezt nem fogadták el, nagyon jól megmagyarázva, nem fogok őket utálni..!!!!! :wup:
én attól még, hogy ezt nem fogadták el, nagyon jól megmagyarázva, nem fogok őket utálni..!!!!! :wup:
2012. március 23. 13:41
Striped Louisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 171415 offline |
Fanni...nincs igazad már bocs
nem lettek volna sikeresebbek, vagyis valamivel lehet, de inkább tucatsztároknak néznék őket, Amerika meg elnyelné őket, így nagyobb a hírnevük, hogy nem Amerikában élnek. Örülök nagyon h visszautasították, tudtam, h jól döntenek majd!
nem lettek volna sikeresebbek, vagyis valamivel lehet, de inkább tucatsztároknak néznék őket, Amerika meg elnyelné őket, így nagyobb a hírnevük, hogy nem Amerikában élnek. Örülök nagyon h visszautasították, tudtam, h jól döntenek majd!
2012. március 23. 14:57
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Ez komolyan mondom nekem most a legnagyobb boldogság.Az amerikaiknak nincs elég tehetséges sztárjuk,és Angliától akarták elvenni őket.A One Direction-ből is lehet nagypofájú sztárokat faragtak volna.
Tudta a Nickelodeon,hogy abszolút tehetséges ez az 5 fiú.Épp ezért volt annyi eszük,hogy felajánlanak nekik ilyet.
De a fiúknak volt eszük.
Szívesen nézném őket naphosszatt a tv-ben,de azért Anglia mégis kisebb távolság,mint Amerika.
(Az is igaz,hogy nincs Nick-em)
Köszönöm srácok,hogy itt maradtok.
Tudta a Nickelodeon,hogy abszolút tehetséges ez az 5 fiú.Épp ezért volt annyi eszük,hogy felajánlanak nekik ilyet.
De a fiúknak volt eszük.
Szívesen nézném őket naphosszatt a tv-ben,de azért Anglia mégis kisebb távolság,mint Amerika.
(Az is igaz,hogy nincs Nick-em)
Köszönöm srácok,hogy itt maradtok.
2012. március 23. 19:46
SziSzi és ViVi Chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 169870 offline |
De de...de de...de..a filmben is tudnának zenélni...és nagyobb népszerűséget is kapnának...áhh...majd megbánják....:||
Forrás: http://starity.hu/magazin/25704-a-one-direction-visszautasitotta-a-nickelodeont/#ixzz1pxx6W3wX
Forrás: http://starity.hu/magazin/25704-a-one-direction-visszautasitotta-a-nickelodeont/#ixzz1pxx6W3wX
2012. március 24. 14:57
sourirelovelyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 170861 offline |
SziSzi és ViVi Chan-már bocsi,de szerintem nincs igazad.A Nick ugyanúgy 'elconversesítette' volna az 1D-t,mint pl a Disney a Jonas-t.a kis 10évesek 1D-s táskákkal mászkáltak volna,vagy mi? és ennél nagyobb népszerűséget nem igen kapnának..hisz így is történelmet írtak.(:
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.