Az E.T. énekesnője jövő héten mutatja be a Part of Me című dal várva várt kisfilmjét. A március 21-én érkező videoklip előzetese a napokban jelent meg, és úgy tűnik, Katy egyik legnagyszabásúbb videóját láthatjuk majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Március 21-én érkezik Katy Perry új klipje
2012. március 18. 10:21
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
"mivel Lady Gaga rajongói úgy vélik, hogy Katy Perry új kisfilmje a Mother Monster botrányos Alejandro című videójának másolata lesz csupán".
Innen is látszik az értelmi színvonaluk.Még ki se jött a klip,de már az van,hogy koppintot.Egyébként az előzetest látva én nem igazán látok hasonlóságot a két klip között.Csak néhány Gaga rajongó már túlzásba esik,és azt nézik,hogy hol köthetnek bele Katy-be.És már bocs,de Katy-nek abban igaza volt,hogy Gaga Alejandro klipje sérti a vallást.Én is szeretem Lady Gagát (vagyis inkább csak a számait),de nem ő a világ közepe,és mostmár nem is annyira jó,mint amennyire agyon van sztárolva.Mindenesetre én nagyon várom már.Az pedig vitathatatlan,hogy Katy azok közé az énekesnők közé tartozik,akik igen színvonalas és ötletes klipeket készítenek,de mégse botrányosak,mint Gaga klipjei.Én Katy-t jobban szeretem,mint Gagát.Katy-nek a számait is és klipjeit is imádom,míg Gagának csak a számait,a klipjei engem már inkább taszítanak.Az,hogy kinek a zenéje jobb arra azt mondom ízlés dolga,kinek mi tetszik.
Elnézést a Lady Gaga rajongóktól,nem állt szándékomban megbántani senkit.Mint írtam én is szeretem,de tényleg túlzás már,amit egyesek csinálnak vele kapcsolatban.
Innen is látszik az értelmi színvonaluk.Még ki se jött a klip,de már az van,hogy koppintot.Egyébként az előzetest látva én nem igazán látok hasonlóságot a két klip között.Csak néhány Gaga rajongó már túlzásba esik,és azt nézik,hogy hol köthetnek bele Katy-be.És már bocs,de Katy-nek abban igaza volt,hogy Gaga Alejandro klipje sérti a vallást.Én is szeretem Lady Gagát (vagyis inkább csak a számait),de nem ő a világ közepe,és mostmár nem is annyira jó,mint amennyire agyon van sztárolva.Mindenesetre én nagyon várom már.Az pedig vitathatatlan,hogy Katy azok közé az énekesnők közé tartozik,akik igen színvonalas és ötletes klipeket készítenek,de mégse botrányosak,mint Gaga klipjei.Én Katy-t jobban szeretem,mint Gagát.Katy-nek a számait is és klipjeit is imádom,míg Gagának csak a számait,a klipjei engem már inkább taszítanak.Az,hogy kinek a zenéje jobb arra azt mondom ízlés dolga,kinek mi tetszik.
Elnézést a Lady Gaga rajongóktól,nem állt szándékomban megbántani senkit.Mint írtam én is szeretem,de tényleg túlzás már,amit egyesek csinálnak vele kapcsolatban.
2012. március 18. 10:27
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline |
Már nayonvárom!
És szánalomra méltó h ahhoz a megbolondult Gagához akarják hasonlítani!!!
Katy sokkalta jobb mint az a nőszemély!
( sorry, Gaga imádók ne támadjatok! )
És szánalomra méltó h ahhoz a megbolondult Gagához akarják hasonlítani!!!
Katy sokkalta jobb mint az a nőszemély!
( sorry, Gaga imádók ne támadjatok! )
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. március 18. 10:41
WeOwnTheNight20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 163107 offline |
Kiváncsi vagyok rá nagyon!
2012. március 18. 10:52
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
kiváncsian várom
2012. március 18. 10:53
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Annyira várom, leszarom ki, mit mond Abba pedig nem akarok belemenni, hogy Katy mennyivel igényesebb klipet fog legyártani, mint Gaga. A másik meg, hogy vicces, pont az Alejandróra verik magukat, ami Gaga legnagyobb koppintása. Aki nem hiszi, nézze meg Madonnától a Vogue-ot
2012. március 18. 11:00
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline |
Már nagyon vártam , ugyanis a szám pillanatok alatt a kedvencem lett
... Egyépként látom Lady Gaga rajongói nagyon unatkoznak -.- énis szeretem Gaga számait , vagyis inkább a régebbieket , a mostaniak már olyan ,,unom a banánt,, szindrómát okoznak ... Egyépként Katy sokkal ízlésesebb klippeket készít Gagánál , van mondanivalójuk , látványosak , és ehhez Katynek elég a saját stílusát adnia, nemkell mindenféle undorító/érthetetlen cuccokba beöltöznie... Ezzel nem akarok megsérteni egy Gaga rajongót sem ...de talán láccik abban is a különbség , Katy és Gaga küzött, hogy míg a Lady legújabb kislemezei megbuktak kereskedelmileg , addig Katynek eza dala is listavezető már most több országban is ...
... Egyépként látom Lady Gaga rajongói nagyon unatkoznak -.- énis szeretem Gaga számait , vagyis inkább a régebbieket , a mostaniak már olyan ,,unom a banánt,, szindrómát okoznak ... Egyépként Katy sokkal ízlésesebb klippeket készít Gagánál , van mondanivalójuk , látványosak , és ehhez Katynek elég a saját stílusát adnia, nemkell mindenféle undorító/érthetetlen cuccokba beöltöznie... Ezzel nem akarok megsérteni egy Gaga rajongót sem ...de talán láccik abban is a különbség , Katy és Gaga küzött, hogy míg a Lady legújabb kislemezei megbuktak kereskedelmileg , addig Katynek eza dala is listavezető már most több országban is ...
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. március 18. 11:36
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Kiváncsian várom!! : )
2012. március 18. 11:42
Nagyon várom már. Szerintem tök egyedi lesz a klip, és nem ilyen vattacukorfelhős cukiság.
Egyébként a monsztöröknek is üldözési mániája van már?
Egyébként a monsztöröknek is üldözési mániája van már?
2012. március 18. 11:54
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline |
Én már úgy vagyok vele,hogy inkább Katy Perry,mint Lady Gaga.Engem már idegesít,hogy Lady Gaga ennyire agyon van sztárolva,mert a botránykeltésen kívül már semmi mást nem csinál.A klipei is gusztustalanok már.A számai egész jók,de a klipjei nagyon lehúzzák.Az igaz,hogy Katy sem egy szendeszűz és neki is vannak dolgai,de legalább ő nem arra megy a klipjeiben,hogy mindenképp botrányt keltsen.
2012. március 18. 11:57
elég gáz hogy az alejandro egy madonna koppintás, meg gaga is egymaga egy madonna koppintás, és mindig mindenkibe belekötnek a gagarajongók, akinek egy kicsit is új ötletei vannak.
fogadjátok el hogy nem csak gaga van a világon (meg nem is csak katy és rihanna, meg beyonce akiket szapulni leeht), hanem ezernyi más előadó is.
hallgassatok egy kis punnany massifot, alex claret, aaliyaht, és satöbbit ...
fogadjátok el hogy nem csak gaga van a világon (meg nem is csak katy és rihanna, meg beyonce akiket szapulni leeht), hanem ezernyi más előadó is.
hallgassatok egy kis punnany massifot, alex claret, aaliyaht, és satöbbit ...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.