Starity

Március 21-én érkezik Katy Perry új klipje

2012. március 18. 10:10   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az E.T. énekesnője jövő héten mutatja be a Part of Me című dal várva várt kisfilmjét. A március 21-én érkező videoklip előzetese a napokban jelent meg, és úgy tűnik, Katy egyik legnagyszabásúbb videóját láthatjuk majd.

hirdetés
Március 21-én érkezik Katy Perry új klipje

Katy Perry jelenleg igen elfoglalt, mivel már új nagylemezén dolgozik, mely sokkal sötétebbnek és komolyabbnak ígérkezik az eddigieknél. Emellett március 26-án újra kiadja a nagy sikerű Teenage Dream című albumot. A bővített változaton három új dal is helyet kapott, melyek közül az első kislemez, a Part of Me első helyen debütált Amerikában, ezzel a gyönyörű énekesnő hetedik listavezető száma lett a tengerentúlon.

A sikeres dalhoz február közepén forgatták le a videoklipet, melynek felvételéről pár kép még akkor kikerült. A kisfilmet nemrég poszterekkel kezdték el népszerűsíteni, a napokban pedig felkerült Katy VEVO-csatornájára egy rövid előzetes. A bemutatóból megtudhatjuk, hogy az énekesnő rövid hajú katonaként tűnik majd fel a háborús hangulatú klipben. Az előzetes végén kiderül az is, hogy a nagyszabású kisfilm március 21-én jelenik majd meg.

A Part of Me videoklip előzetese alatt a YouTube-on hatalmas vita alakult ki, mivel Lady Gaga rajongói úgy vélik, hogy Katy Perry új kisfilmje a Mother Monster botrányos Alejandro című videójának másolata lesz csupán. A nemrég elvált énekesnő új klipje előzetesének látszólag nincs sok köze Gaga kisfilmjéhez, de a szerdán megjelenő – igen látványosnak ígérkező – háborús Part of Me videóból minden kiderül majd.

A Teenage Dream hamarosan érkező újrakiadásáról valószínűleg a Part of Me után lesz még egy kislemez, mely úgy néz ki, hogy a korábban szintén kiszivárgott szerzemény, a slágergyanús Dressin' Up lesz majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek