Miley Cyrus féltékeny Jennifer Lawrence-re
2012. március 31. 20:23
Ancsa27visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 21 Azonosító: 172111 offline |
Egyébként jogos a félelme Bár nekem már most szimpatikusabb Jennifer, mint Miley valaha lett volna De végülis ha tényleg szeretik egymást akkor nem szakítanak, ha meg nem, akkor az már úgysem jó...
2012. április 04. 21:03
Bettishavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.23. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 135122 offline |
szerintem aki nem tudja ki Jennifer az ne szóljon hozzá mert egyébként nagyon jó színésznő érdemes megnézni a filmjeit!! (éhezők viadala,x-men:az elsők) egyébként nem hiszem hogy liam leváltaná miley-t!az éhezők viadalában nincs is nagyon "romantikus viszony" kettejük közt -.-
2012. április 13. 15:25
Minek ez a féltékenység???Akit lehet vinni úgyis viszik, akit pedig nem lehet az úgysem megy el...Ha az 1. kategóriába tartozik a pasi akkor jobb lenne, ha Miley hagyná a fenébe....de hátha Liam 2. kategóriás! ^^
2012. április 19. 20:47
Liam nem fogja leváltani.
Amugy Miley az egyik nagy kedvencem de sztem Jennifer 100x jobb színésznő.
Amugy Miley az egyik nagy kedvencem de sztem Jennifer 100x jobb színésznő.
2012. május 02. 19:31
Teljesen jogos a félelme, mert Jennifer 1000% jobb színésznő mint Miley, és nem egy " disney csillag"
:@ és ezért nem kéne szidni Jennifert, hiszen nem véletlenül jelölték oscarra + más díjakra... nem kellene a jellemtelen szót aggatni rá -.-"
:@ és ezért nem kéne szidni Jennifert, hiszen nem véletlenül jelölték oscarra + más díjakra... nem kellene a jellemtelen szót aggatni rá -.-"
2012. május 26. 08:27
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Én simán megértem, hogy féltékeny rá.
Jennifer ezerszer jobb színésznő, szexibb, és egy normális sztárideált képvisel azzal, hogy nincsenek botrányai, és még nem is éhezteti magát halálra.
Jennifer ezerszer jobb színésznő, szexibb, és egy normális sztárideált képvisel azzal, hogy nincsenek botrányai, és még nem is éhezteti magát halálra.
2012. június 26. 23:30
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Jesszusom. Csak most látom ezt a posztot. Az emberek tényleg megeszik az ilyen kacsákat?
Azt pl. senki meg sem említi, hogy Jennifer már legalább másfél éve jár Nick Houlttal.
Azt pl. senki meg sem említi, hogy Jennifer már legalább másfél éve jár Nick Houlttal.
2012. december 17. 17:50
Májlika már régen nem Hollywood kedvenckéje.Simán veszélyben érezheti magát ,hiszen Jennifer jobb színésznő,viccesebb,szexibb és egy igazi egyéniség ízléstelen,provokatív megjelenés és viselkedés nélkül.Ráadásul Jen már egy ideje együtt van Nick Houlttal és nem hiszem ,hogy épp Májli pasijára fájna a foga!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.