Itteni idő szerint fél egykor debütált a Part Of Me kisfilmje, amelyben az énekesnő harcos amazonként vette fel a kesztyűt zsarnok barátja ellen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy Perry harcos amazon lett új klipjében
2012. március 22. 08:33
Nagyon durva lehetett a forgatás és felkészülés, de a szám nem tetszik.
2012. március 22. 08:47
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Szerintem abszolút a válása ihlette, hogy mennyire harcol és küzd. A másik meg, hogy a California Gurshöz képest hatalmas ugrás, örülök, hogy elhagyta a cukorkát Büszke vagyok rá!
2012. március 22. 08:50
Nem rossz, de nekem sem a klip sem pedig a dal nem tetszik igazán...
2012. március 22. 08:55
Hatalmas meglepetést okozott számomra ez a klipp és egyben kellemes csalódást is jelentett a számomra.Igazán jól felépített történet,ez valóban más mint amit eddig tőle láttunk.A dal is egészen jó,azthiszem most nem igazán tudnék bármibe is belekötni.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. március 22. 09:46
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline |
nekem még mindig nem áll össze a dal meg a klip.. hogy hogy jön a megcsaláshoz a tengerészgyalogosság. de ők biztos értik : D
külön-külön egyébként; a klip nagyon jó, hatalmas fless lehetett a forgatás, kipróbálnám! : D a dal pedig már régóta kedvencem. Ügyes vagy Katy! *-*
külön-külön egyébként; a klip nagyon jó, hatalmas fless lehetett a forgatás, kipróbálnám! : D a dal pedig már régóta kedvencem. Ügyes vagy Katy! *-*
2012. március 22. 11:09
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Nagyon jó lett.Tudtam,hogy most sem fogok csalódni Katyben.Nem hiába ő az egyik kedvenc énekesnőm Mondjuk én nem éppen ilyen klipet képzeltem el a számhoz,de nagyon tetszik és van üzenete is.Figyelemfelkeltő,de mégsem botrányos.Pont ezért szeretem Katyt,mert mindig mutat valami újat.Eleinte a szám különösebben nem tetszett,de egy idő után megszerettem,a klippel együtt pedig még jobban meg fogom szereteni.A klipnek semmi köze sem az Alejandróhoz,sem a Hardhoz.Úgyhogy kedves Katy utálók nem jött be,nem sikerült lejáratni Katyt,bármennyire is próbálkoztatok
2012. március 22. 11:24
krisztin005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 12 Azonosító: 136058 offline |
Katy messziről úgy nézett ki mint Rihanna a Battleship-ben D Jó volt újra fekete hajjal látni ez az igazi Katy...
2012. március 22. 11:38
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
most végre akkor fekete a haja
kicsirt olyan Rihanna Battleship-es..de nem rossz.
kicsirt olyan Rihanna Battleship-es..de nem rossz.
2012. március 22. 12:54
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
De jó lett. A szám is nagyon jó és a klip is!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.