Itteni idő szerint fél egykor debütált a Part Of Me kisfilmje, amelyben az énekesnő harcos amazonként vette fel a kesztyűt zsarnok barátja ellen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy Perry harcos amazon lett új klipjében
2012. március 22. 08:33
Nagyon durva lehetett a forgatás és felkészülés, de a szám nem tetszik.
2012. március 22. 08:47
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Szerintem abszolút a válása ihlette, hogy mennyire harcol és küzd. A másik meg, hogy a California Gurshöz képest hatalmas ugrás, örülök, hogy elhagyta a cukorkát Büszke vagyok rá!
2012. március 22. 08:50
Nem rossz, de nekem sem a klip sem pedig a dal nem tetszik igazán...
2012. március 22. 08:55
Hatalmas meglepetést okozott számomra ez a klipp és egyben kellemes csalódást is jelentett a számomra.Igazán jól felépített történet,ez valóban más mint amit eddig tőle láttunk.A dal is egészen jó,azthiszem most nem igazán tudnék bármibe is belekötni.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. március 22. 09:46
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline |
nekem még mindig nem áll össze a dal meg a klip.. hogy hogy jön a megcsaláshoz a tengerészgyalogosság. de ők biztos értik : D
külön-külön egyébként; a klip nagyon jó, hatalmas fless lehetett a forgatás, kipróbálnám! : D a dal pedig már régóta kedvencem. Ügyes vagy Katy! *-*
külön-külön egyébként; a klip nagyon jó, hatalmas fless lehetett a forgatás, kipróbálnám! : D a dal pedig már régóta kedvencem. Ügyes vagy Katy! *-*
2012. március 22. 11:09
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Nagyon jó lett.Tudtam,hogy most sem fogok csalódni Katyben.Nem hiába ő az egyik kedvenc énekesnőm Mondjuk én nem éppen ilyen klipet képzeltem el a számhoz,de nagyon tetszik és van üzenete is.Figyelemfelkeltő,de mégsem botrányos.Pont ezért szeretem Katyt,mert mindig mutat valami újat.Eleinte a szám különösebben nem tetszett,de egy idő után megszerettem,a klippel együtt pedig még jobban meg fogom szereteni.A klipnek semmi köze sem az Alejandróhoz,sem a Hardhoz.Úgyhogy kedves Katy utálók nem jött be,nem sikerült lejáratni Katyt,bármennyire is próbálkoztatok
2012. március 22. 11:24
krisztin005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 12 Azonosító: 136058 offline |
Katy messziről úgy nézett ki mint Rihanna a Battleship-ben D Jó volt újra fekete hajjal látni ez az igazi Katy...
2012. március 22. 11:38
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
most végre akkor fekete a haja
kicsirt olyan Rihanna Battleship-es..de nem rossz.
kicsirt olyan Rihanna Battleship-es..de nem rossz.
2012. március 22. 12:54
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
De jó lett. A szám is nagyon jó és a klip is!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.