Gratulálok nekik mindenhez, teljes mértékben megérdemlik! Nekem meg van limitáltba is az Up All Night.
Én nem szeretném, ha lenne a Nickelodeonon sorozatuk.Nem azért, mert kiköltöznek Amerikába, mivel annak semmi értelme hiszen eddig se találkoztunk velük, most hogy Amerikába mennek ugyszintén nem fogunk, szóval tök mindegy hol vannak.De nekik a zenélésre kéne koncentrálniuk!
A One Direction történelmet írt
2012. március 23. 16:53
BRADLEY COOPER4EVERúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 165147 offline |
yyeaahh!!! mondjuk ez nem ért váratlanul mert mindenki tudja hogy ők a legjobbak!!<3one direction 4 ever<3<3*-*
2012. március 23. 17:00
Eszty99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 223 Csatolások: 24 Azonosító: 162632 offline |
Örülök a sikernek, de annak én sem nagyon, hogy műsoruk lesz.. Biztos tök jó lesz a sorozat meg minden, de ha kimennek, akkor még kisebb arra az esély, hogy MO.-ra is jöjjenek...+ Ők Európa felfedezettjei, és nem az USA-é (amugy imádom USA-t)... Ugyhogy ne lopják el őket ,,tölünk"
2012. március 23. 17:05
Kelly_Clarksonfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.14. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 165270 offline |
Gratulálok nekik :]
2012. március 23. 17:19
Ennek nagyon örülök, igazán megérdemlik a sok elismerést
Viszont remélem, hogy nem igaz ez a Nickelodeonos ügy, már kezd nagyon elegem lenni ebből az egész lesz/mégsem lesz dologból
Viszont remélem, hogy nem igaz ez a Nickelodeonos ügy, már kezd nagyon elegem lenni ebből az egész lesz/mégsem lesz dologból
2012. március 23. 17:20
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Gratulálok nekik de én is hallottam hogy még is elfogadták és ennek nem örülök! A sikerüknek nagyon de nem kell hogy ő belőlük is tucatsztárt csináljanak! Elég sok rohangál már így is Hollywoodban. Maradjanak azzal amihez értenek és zenéljenek tovább a szívük mélyéről! Ők ehhez értenek (nagyon jól ;D)
2012. március 23. 17:30
nick j and selena gvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134504 offline |
Gratulálok nekik mert nagyon tehetségesek és csodálatos hangjuk van kivétel nélkül! <3 imádom öket *.* de annak nem örülök h a nickelodeon-/n akarják magukat kiröhögtetni ! Sztem nemkéne elfogadniuk mert akk elkéne költözniük messze a családjuktól ! De ö dolguk :///
2012. március 23. 17:38
tbdodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 774 Csatolások: 30 Azonosító: 161141 offline |
Nagyon megérdemlik, hiszen ők tényleg nem olyanok mint Justin. Megdolgoznak mindenért! Gratulálok nekik! Ügyes fiúcskák...*.* Nagyon örülök annak, hogy egyre sikeresebbek. (: Ja és nick j and selena g, már rég volt arról egy cikk, hogy nem fogadták el.
2012. március 23. 17:38
gatulálok nekik!!:)annyira tehetségesek és nagyon jó hangjuk van.nemcsoda,hogy ilyen sokan szeretik őket!
2012. március 23. 17:40
Nagyon-nagyon gratulálok nekik, tényleg megérdemlik azt a rengeteg szeretetet, és elismerést, amit mutatunk feléjük. Már csak azt nem tudom követni, hogy most elfogadták a Nickelodeon-on a saját műsort, vagy nem?! o.O Egyik cikkben ezt olvasom, másikban meg azt, már kicsit összekavarodtam. Személy szerint nem kifejezetten örülnék, ha ténylegesen elfogadnák a műsort. Nekem halvány lila gőzöm sincs, hogy mit esznek annyian abban a gagyi TV csatornán. Egy értelmes műsor nincs rajta (nem mintha más adón több lenne ) És azt sem szeretném, ha a fiúkat ilyen tucatsztároknak hívnák... Elhiszem, hogy még több elismerésre tehetnek majd szert, de szerintem ezt nickelodeon nélkül is elérhetik.:|
2012. március 23. 17:40
directioner776visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171808 offline |
neee:(( miért fogadták el a műsort?:''( ezért ottfognak maradni Amerikában és sosem fognak Magyarországra jönni :@@@:'''((
2012. március 23. 17:48
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline |
gratu nekik!!remélem a többi albumukkal is ilyen sikert fognak elérni!!
2012. március 23. 17:48
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
*büszke* de légyszi, szívem öt alkotóeleme, ne fogadjátok el a nickelodeon ajánlatát. *légyszilégyszi*
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.