Selena Gomez nem szeret a forgatások alatt bulizni, ellenben kolléganőivel, akik gyakran engedik ki a fáradt gőzt egy kis partizással.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez nem bulizik együtt kollégáival
2012. március 25. 10:10
Jaj, a karrier mindig fontosabb..meg ezen mi a nagy dolog?!
2012. március 25. 10:13
6-ra otthon kell lennie, mert a szülei félnek, hogy megharapja egy vámpír
vagy Justin fél egyedül lenni
vagy Justin fél egyedül lenni
2 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
Black Hearth2
2012. március 25. 10:13
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Ha egyszer elmenne velük bulizni nem lenne semmi baja.De csak azért nem megy,mert nehogy valaki azt higgye,hogy ő nem jó kislány..Ő inkább Bieberkéhez rohan haza.Igaza van pécsé-nek,tényleg olyan Selena mint valami 45 éves nő.
De ettől nem lesz jobb,nehogy azt higgye már.
a 19 éves Selena néha kényelmetlenül érzi magát amiatt, amilyen döntéseket hoz a szabadidejével kapcsolatban a 22 éves Ash és a 23 éves Nessa.
Úristen Ne nevettessen már...
Ez a bennfentes is elvan tévedve kicsikét..
De ettől nem lesz jobb,nehogy azt higgye már.
a 19 éves Selena néha kényelmetlenül érzi magát amiatt, amilyen döntéseket hoz a szabadidejével kapcsolatban a 22 éves Ash és a 23 éves Nessa.
Úristen Ne nevettessen már...
Ez a bennfentes is elvan tévedve kicsikét..
2012. március 25. 10:14
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Nagyon jól teszi! Nem kell minden őrült bulin részt venni, szerintem sokkal jobban teszi, hogy a szabadidejében otthon pihen, lazít, minthogy a sok alkohollal tönkretegye az agyát. Egy 19 éves lánynak nem való az ital. Ha Ashley és Vanessa bulizni akarnak, tegyék, senki nem tartja vissza őket, és Selena is bulizhatna, de ha nem akar, annál jobb. És ne érezze rosszul magát emiatt, ő nem tehet arról, hogy ilyen érett és felnőtt. Szerintem úgyis Selena jár jobban.
1 felhasználónak tetszik:
selll
2012. március 25. 10:15
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Hát nem tudom, a forgatások után nekem sem az lenne az első dolgom, hogy bulizzak egy nagyot, hanem hazamennék aludni. Van egy olyan sejtésem, hogy Selena inkább fáradt és csak szeretné kipihenni magát.
2012. március 25. 10:18
Nem mondom h igya le magát a sárga földig de azért egy kis szórakozás nem árt még fiatal élvezze az életet de azért ne úgy h minden bulin leissza magát habár ezt ki se nézném belőle de azért ne legyen ennyire begyepesedett agyú
2012. március 25. 10:25
Megértem Selenát.A fárasztó forgatás után már nincs kedve bulizni.Ez érthető
2012. március 25. 10:26
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
De legalább neki nem az az első dolga, h forgatás után piáljon. Lehet pia nélkül is bulizni, vagy jólérezni magát az embernek. Ahogy Lady Suzy is mondta, Selena inkább fáradt, és csak szeretné kipihenni magát.
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2012. március 25. 10:26
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Hát, igen. Szelléna a szent s magasságos ártatlan cukorfalat s még mittudomén mi. Ártana az imídzsének ha nm keverné mindenhova belé az ártatlan kis gyámoltalan részét...
2012. március 25. 10:34
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Meg ha jól tudom csak Selenának van párkapcsolata. Valószínű, ha hazamegy örűl, hogy Justinnal lehet
2012. március 25. 10:37
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline |
Ez sejthető volt Selenáról! Hiszen nem hallunk rolla semmi partyzós botrányt, ami nem véletlenül van!
Sztem ez nem feltétlenül baj vagy hiba ha valaki nem egy partyálat!
Sztem ez nem feltétlenül baj vagy hiba ha valaki nem egy partyálat!
2012. március 25. 10:38
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Selena nem tud annyira ellazulni, mint ők, ez van, majd egy idő után biztos részt fog venni nagyszabású bulikban.
Amúgy Kicsilány16, Ashleynek és Vanessának is van pasija.
Amúgy Kicsilány16, Ashleynek és Vanessának is van pasija.
2012. március 25. 10:40
Én is egyetértek Lady Suzy!Ő csak kipihenni magát...
2012. március 25. 10:43
azért ez már nagyon nevetséges, ha sell részegen tombolna valamelyik partyban akkor az zavarná az embereket, ha meg pont ellenkezőleg mint ez a cikk akkor meg az a baj hogy miért nem bulizgat
érdekes minden esetre
az összes disneyset pl Demit is folyton szapulják h mégsem az a jó kislány, itt már nem lehet megfelelni sztem senkinek sem
érdekes minden esetre
az összes disneyset pl Demit is folyton szapulják h mégsem az a jó kislány, itt már nem lehet megfelelni sztem senkinek sem
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.