Az elmúlt évek legőrültebb sztárfrizurái
2012. március 25. 21:01
ez azért érdekes, mert nem csak Gaga, hanem Nicki is parókázik... (mivel Gagát kopizza xd) ja, és csak úgy mondom h Gagáról minden nap készül lesifotó, és nem csak naponta változtatja a haját, hanem naponta többször.. egyszer fülig érő szőke haj, utána seggig érő türkiz.. dehát a Starytin nem is csodálkozok (Y)
2012. március 25. 21:08
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Rihanna: rihannát már nem is lehet elképzelni egy adott frizurával, mert szinte félévenként váltogatja.
Katy: ő nem vészes, csak a hajszíneket váltogatja
Willow Smith: ha csak 12 éves, az a szülők hibája hogy ilyeneket megengedhet magának. amúgy nem sokat hallottam róla, de most ebből a cikkből megtudtam hogy lány xD esküszöm azt hittem eddig hogy egy kisminkelt fiú
Nicki Minaj: parókák
Katy: ő nem vészes, csak a hajszíneket váltogatja
Willow Smith: ha csak 12 éves, az a szülők hibája hogy ilyeneket megengedhet magának. amúgy nem sokat hallottam róla, de most ebből a cikkből megtudtam hogy lány xD esküszöm azt hittem eddig hogy egy kisminkelt fiú
Nicki Minaj: parókák
2012. március 25. 21:15
dorii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 241 Csatolások: 16 Azonosító: 157066 offline |
úristen
hát nem tudom lehet ,hogy van valami jó ezekben a hajakban,de szerintem inkább nincs.nekem eszem ágában sincs ,hogy ilyen vagy ehez hasonló hajam legyen.Érdekes,hogy épp ilyen hajak lettek most az úgymond "menők" de én a menő helyett inkább gáz vagy szánalmasnak mondanám.hihetetlen -.-"
hát nem tudom lehet ,hogy van valami jó ezekben a hajakban,de szerintem inkább nincs.nekem eszem ágában sincs ,hogy ilyen vagy ehez hasonló hajam legyen.Érdekes,hogy épp ilyen hajak lettek most az úgymond "menők" de én a menő helyett inkább gáz vagy szánalmasnak mondanám.hihetetlen -.-"
2012. március 25. 21:15
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Imádom ezeket az őrült frizurákat.Bár Willownak nem kéne ennyi változtatás.
2012. március 25. 21:16
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline |
Szerintem Katy haja nem sokkoló , sőt kifejezetten jól áll neki a szines haj (kivéve ezta fura vöröst) , szerintem a kék haja is nagyon egyedi , talán azért is mert Katy eleve arcra is karakteres , és kifejezetten szép Rihannának a piros göndör haj állt a legjobban , Nicki direkt extravagáns, neki még illik is....No de Willow ...én nem vagyok ellene, amiért gyerek és sztár...de ne akarjon a minimum 10 évvel idősebb kolléganőire hasonlitani,mert ez csak simán koppintás...ami rásadásul nem is áll jól neki :S
2012. március 25. 21:24
Kittike1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 158724 offline |
Szerintem Willow-é a legőrűltebb xD Katy haja sztem nem, mert csak a szinek mások a hajában.
2012. március 25. 21:30
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Rihannának a mostani haja szerintem borzalmas, de az összes többi tetszett eddig.
Katy-nek a kék és a rózsaszín kritikán aluli. Még a paróka nem gáz, de a saját haját ilyenekre befesteni
Szerintem Nicki sem gáz, rajta tényleg "elfogadható" ez a színkavalkád, de legalább azok parókák
jó cikk lett, tetszik
Katy-nek a kék és a rózsaszín kritikán aluli. Még a paróka nem gáz, de a saját haját ilyenekre befesteni
Szerintem Nicki sem gáz, rajta tényleg "elfogadható" ez a színkavalkád, de legalább azok parókák
jó cikk lett, tetszik
2012. március 25. 21:37
Willow-é nagyon béna legalább is a nagyon rövid hajjal
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.